- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Anahtari almismi ben anlamadimanahtari elinden alinca balkondan mi giriyor
Tovbe tovbeeee
Evi barki yok mu ay?
YokKeske kovmadan once esinle bi konussaydin canim ya sonucta esinin babasi her ne kadar dusuncesizlik etsede
Evet evet almis bu sefer de bodrum katta oldugu icin balkondan giriyormus.Anahtari almismi ben anlamadim
Yok canım o öyle değil eşim konuşuyor ama laftan anlamıyor.
Merhaba arkadaşlar; Burayı uzun zamandır takip ediyorum. Bende derdimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.
Başlıkta da belirttiğim gibi konu kayınpeder, evlendiğimizden beri musallat oldu bize resmen. Daha bir haftalık evliyken bizim anahtarı alıp evimize girmeye çalıştı (anahtarın onda olduğunu bilmiyordum sonra aldırdım) kapıyı bir açtım şok oldum, tabi ben yeni gelin olarak birşey diyemedim.
2 senedir evliyiz, sürekli habersiz sualsiz pat diye evime gelirdi, balkonuma benden izin almadan (biz bodrum kattayız balkonumuz arkada kalıyor bu yüzden rahatlıkla girebiliyor) en sonunda dayanamadım kovdum.
Bugün yine balkonuma saçma sapan şeyler getirdi, aradım kavga ettik anneme küfür etti... Çok sinirlendim hala da sinirliyim.
Bunun gibi birsürü örnekler var daha fazla uzatmak istemedim uzun oldu biraz kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler.
Muhtemelen deyil hirsiz gibiEvet evet almis bu sefer de bodrum katta oldugu icin balkondan giriyormus.
Akli dengesi yerinde mi ya ne işi varsa orada
Balkonumun üzeri açık bodrum kat olduğu için saçma sapan şeylergetiriyor evime gelmiyor yaniBu ne ya kapıdan olmasa bacadan baca bulamayınca balkondan
Uzun olmasın diye özet geceyim dedim ama anlasilmamis sanırım. Haklı sebeplerim elbette var 2 senedir susuyorum çünkü, eşim anahtarı vermedi kendi aldı eşim de bilmiyorduçok özet yazmışsınız, net anlaşılmıyor
kovmadan önce açık açık konuştunuz mu kayınpederle siz veya eşiniz?
ayrıca
anahtarı ona veren eşiniz belli ki
ben hangi şart altında olursa olsun, şahsa ağır hakaretler veya fiziksel hareketler yapılmadığı sürece
eşin ailesini kovma olayına hiç sıcak bakmıyorum
buna dur demesi gereken kişi eş
eğer diyemiyorsa eşte sorun var
üzerine gidilmesi gereken kişi de eş
ha, illa kovulması gerekiyorsa, kovması gereken kişi de eş
haklı bulamadım sizi
Balkonumun üzeri açık bodrum kat olduğu için saçma sapan şeylergetiriyor evime gelmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?