Kayınpeder

Terbiyesiz adam. Esin ne dedi peki sana kufur etmesine? Kapiyi mi sattin? Iyi yapmissin

Çok kızdı ama annesi izin vermiyor eşim kendine hakim olamaz diye. Evet sattım kaynimi yolladı kapıyı alması için ama malesef çok geçti oysa ki daha önce uyarmıştık.

Sağlık problemi mi var. Kv ne diyor bu duruma, esin ne diyor..

Hayır sağlıklı gayet adam iyilik yaptığını sanıyor, düşüncesiz davranıyor. Kaynanam boşver diyor hep, eşim de son damlayi bekliyor kendine hakim olamaz diye kaynanam izin vermiyor, olay büyüyecek yoksa.

Çok sinir bozucu gerçekten. Taşınma imkanınız varsa kayınpederden uzağa taşının.

Balkondan eve mi giriyor? Çat kapı geliyor?
Terbiyesiz adam. Hiç düşünmezler de gelin hanım bu, gecelikle geziyordur, banyodan çıkmıştır, üstü başı müsait değildir diye.

Yok hayır balkondan eve girmiyor. Balkonuma demir falan getiriyor, açık alandı rahatlıkla girebiliyordu şimdi ise ev yapılacak o yüzden giremeyecek bu seferde kapıdan getirmeye başladı. Bu yüzden kavga ettik. Kovmadan önce pat diye evime gelirdi kovunca da yüzsüz sırf inat olsun diye balkonuma getiriyor. ilk messjda yarım yamalak anlattım kusura bakmayın.

ya ne tuhaf insanlar var böyleleriyle uğraşmak çok zor ama kapıyı satmakla çok iyi yapmışsın tam kapak yapmışsın kayın pedere

Başından beri hiç bir konuda taviz vermeyeceksiniz. Verirseniz sonu böyle oluyor. Sizin yaptığınızda çok doğru bir şey olmamış yani. Kpederinizin yaptığı zaten başta yanlış. Eşinizde konuşacaktı babasıyla. Siz de oturup güzellikle konuşucaktınız . Gerekirse hep berabber oturulup bir çözüme kavuşturulacaktı bu konu.

Kayınvaliden yok mu canim kusura bakma vebali boynuna da ben öyle adamdan kıllanırım yani eşin ne diyoo

Bu yaşadıklarımın daha özeti, içinde yaşamadan bilemezsiniz, benim yerimde olsaydınız sizde aynı tepkiyi verirdiniz. Ayrıca güzellikle de konuştum olmadı, eşim konuştu olmadı. En başta kötü olmak istemedim zaten hep eşime söylüyordum. 2 sene az bir süre değil, yaptığım yanlış olabilir ama haketti bende insanım neticede sabrin da bir sınırı var.

Hurdacilik yapiyor demissiniz. Sayet satacagi malzemeleri koyacak yer bulamadigi icin sizin balkonunuzu kullaniyorsa -gelmeden once mutlaka arayip haber vermek sartiyla- ben balkonumu kullanmasina izin verirdim..

Isten gucten degil, oradan buradan toplayip getirdigi gereksiz malzemeyi yigiyor balkonuma diyorsaniz haklisiniz bende tepki verirdim.

Onun haricinde her ne olursa olsun siz evdeyken anahtarla girmesi kabul edilemez bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…