- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Terbiyesiz adam. Esin ne dedi peki sana kufur etmesine? Kapiyi mi sattin? Iyi yapmissin
bi daha geldiğinde polis çağır "evimde birisi var" diye.
Kayınvalden yokmu
Sağlık problemi mi var. Kv ne diyor bu duruma, esin ne diyor..
Ilahi,yazidan öyle anlaşılıyor ...
Çok sinir bozucu gerçekten. Taşınma imkanınız varsa kayınpederden uzağa taşının.
Balkondan eve mi giriyor? Çat kapı geliyor?
Terbiyesiz adam. Hiç düşünmezler de gelin hanım bu, gecelikle geziyordur, banyodan çıkmıştır, üstü başı müsait değildir diye.
sen kayinpederinin akli yerinde diyosun ama bence yerinde degilHayır aklı gayet yerinde, güzellikle de söyledim ama anlamiyor. Yapma diyoruz yok sonuçta ev benim.
sen kayinpederinin akli yerinde diyosun ama bence yerinde degil
sen kayinpederinin akli yerinde diyosun ama bence yerinde degil
ya ne tuhaf insanlar var böyleleriyle uğraşmak çok zor ama kapıyı satmakla çok iyi yapmışsın tam kapak yapmışsın kayın pedere
Kayınvaliden yok mu canim kusura bakma vebali boynuna da ben öyle adamdan kıllanırım yani eşin ne diyooMerhaba arkadaşlar; Burayı uzun zamandır takip ediyorum. Bende derdimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.
Başlıkta da belirttiğim gibi konu kayınpeder, evlendiğimizden beri musallat oldu bize resmen. Daha bir haftalık evliyken bizim anahtarı alıp evimize girmeye çalıştı (anahtarın onda olduğunu bilmiyordum sonra aldırdım) kapıyı bir açtım şok oldum, tabi ben yeni gelin olarak birşey diyemedim.
2 senedir evliyiz, sürekli habersiz sualsiz pat diye evime gelirdi, balkonuma benden izin almadan (biz bodrum kattayız balkonumuz arkada kalıyor bu yüzden rahatlıkla girebiliyor) en sonunda dayanamadım kovdum.
Bugün yine balkonuma saçma sapan şeyler getirdi, aradım kavga ettik anneme küfür etti... Çok sinirlendim hala da sinirliyim.
Bunun gibi birsürü örnekler var daha fazla uzatmak istemedim uzun oldu biraz kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler.
Bu yaşadıklarımın daha özeti, içinde yaşamadan bilemezsiniz, benim yerimde olsaydınız sizde aynı tepkiyi verirdiniz. Ayrıca güzellikle de konuştum olmadı, eşim konuştu olmadı. En başta kötü olmak istemedim zaten hep eşime söylüyordum. 2 sene az bir süre değil, yaptığım yanlış olabilir ama haketti bende insanım neticede sabrin da bir sınırı var.Başından beri hiç bir konuda taviz vermeyeceksiniz. Verirseniz sonu böyle oluyor. Sizin yaptığınızda çok doğru bir şey olmamış yani. Kpederinizin yaptığı zaten başta yanlış. Eşinizde konuşacaktı babasıyla. Siz de oturup güzellikle konuşucaktınız . Gerekirse hep berabber oturulup bir çözüme kavuşturulacaktı bu konu.
Noel baba:)
Kayınvaliden yok mu canim kusura bakma vebali boynuna da ben öyle adamdan kıllanırım yani eşin ne diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?