Kayınpeder

Yok artık.
Bu adamın niyeti hiç iyi değil bana göre. Yol yordam bilen iyi niyetli adam çat kapı gelinin evine dalmaz.
Bence dikkatli ol. Balkon kapısına ve camlara içeriden çocuk kilidi falan taktır.

Yok artık.
Bu adamın niyeti hiç iyi değil bana göre. Yol yordam bilen iyi niyetli adam çat kapı gelinin evine dalmaz.
Bence dikkatli ol. Balkon kapısına ve camlara içeriden çocuk kilidi falan taktır.

Dimi birde gece vakti giriyordu balkonuma demir falan getiriyordu hırsız gibi. Çok korkmuştum hırsız sanmıştım ama artık giremeyecek kurtuldum.

Yuhh ya kayinvaldeninde rahatlığına bence de kalmasın bana ters arkadaş bu ne benim kayinvaldem kendi bile kadın başına kalmaz rahatsiz etmeyim diye

Yuhhhh edepsiz annene nasil küfür edebiliyor o kimki ya... Bu sekilde konusmasina musade etmeyin agzinin payini verin yasina göre davransin seviyesiz sey...

Hayir habersiz filan ne umuyor ne görecegini düsünüyorda sinsice geliyor kendine dikkat et arkadasim pek düzgün bi herif diil bu...

Bana çok iyi niyetli gibi gelmedi malzeme koymak bahanesi sanki.
Acaba çok afedersiniz birşeyler görmeyi mi umuyor valla benim olsa aklıma ilk bu gelir.
Bir de küfür falan etmiş ne bileyim...ya çok görgüsüz düşüncesiz ya da iyi niyetli değil.

Ne yaptığının farkında demişsin ama bence bu adamın akıl sağlığında var bir problem. O yüzden siz ne olur ne olur ne olmaz, ev ve balkon kilidini değiştirin. Eve geldiğinde onun alabileceği yerlerde anahtar bırakmayın. Eşin evde yokken kapıyı bile açma, bana tehlikeli geldi. Kapıya veya balkona hurda getirdiğinde ya çöpe atın ya da hurdacıya satın. Eşin Evdeyden bile eve aldığınızda çocuğunla veya tek başına yalnı kalma. Bana tehlikeli geldi bu adam.
Bir de balkondan giremeyince kapıdan girmiş kısmını anlamadım. Apartmana mı giriyor tam olarak nereye giriyor? Balkondan eve giremiyor değil mi balkona bırakıp gidiyor? Yalnızken evin kapısını müsayit değilim demek için bile açma.

ne işi var yalnız gelinin evinde hem sapık hem terbiyesiz bu adam

Hem şak diye kapıyı aç içeri gir hemde kızın annesine küfür et. Az bile yapmışsın terbiyesiz adam

Ne kadar ayıp , nasıl bir zihniyet , densizlik diz boyu , asla ve asla pasif davranmayın , rahatsız etmek için kasıtlı mı yapıyor acaba ?

Girmesini engellemelisiniz , eşiniz evde yokken kapıyı dahi açmayın , balkondan giremeyecekmiş artık yazdığınıza göre, bu haneye tecavüz resmen ...

Hiç masumane gelmedi k. babanız bir şekilde bahane bulun hiç görüşmeyin , büyük insanlar hep biraz idare edilmeli derdim , ama bunda ömürlük küsün, eşiniz gidip onlarda görüşsün.
siz hiç muhatap olmayın ...

Niyeti farklı ,bozuk olma ihtimali yüksek ,Allah ım sizi korusun ...

Aynen küfür etti aklıma geldikçe de sinirleniyorum. Ağzının payını aldı zaten daha kolay kolay gelemez umarım da öyle olur.

Yok eve giremiyor balkonun orası açıktı rahatlikla girebiliyordu ama simdi o acik alana ev yapılıyor istese de giremez bu sefer apartman kapısından giriyor, kapıyı birileri mi açtı yoksa açık mıydı bilmiyorum. Balkonun kilidi bozulmuştu yaptıracağım orayı asla giremeyecek bu eve.

Teşekkür ederim. Yanlış mi düşünüyorum acaba diye düşünüyordum ama yanılmamısım demek ki. Bundan sonra zaten asla görüşmem anneme küfür etti resmen.

Niyetini bilmem ama canımdan bezdirdi artık. Çok rahat bebeğimi emzirirken çıkmazdı odadan, yanimda emzir ne olacak bizde böyle birşey yok derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…