- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Songulipek
-
Yok artık.
Bu adamın niyeti hiç iyi değil bana göre. Yol yordam bilen iyi niyetli adam çat kapı gelinin evine dalmaz.
Bence dikkatli ol. Balkon kapısına ve camlara içeriden çocuk kilidi falan taktır.
S Songulipek sen gene esini sakin tutmaya calis bu gibi insanlar yuzunden insan katil olur
Yuhh ya kayinvaldeninde rahatlığına bence de kalmasın bana ters arkadaş bu ne benim kayinvaldem kendi bile kadın başına kalmaz rahatsiz etmeyim diyeÖyle valla. Asıl olay bundan ibaret eşim evde yokken gelip bende kalıyordu (kimilerine göre normal olabilir) bana ters yani birde bir kaç hareketini gördüm daha istemedim kalmasını. Eşim gece çalışıyordu oda sıkıldıkça geliyordu ne bilim rahatsız oluyordum. Kaynanam da yazları köye gidiyor salıyor başımıza onu.
Merhaba arkadaşlar; Burayı uzun zamandır takip ediyorum. Bende derdimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.
Başlıkta da belirttiğim gibi konu kayınpeder, evlendiğimizden beri musallat oldu bize resmen. Daha bir haftalık evliyken bizim anahtarı alıp evimize girmeye çalıştı (anahtarın onda olduğunu bilmiyordum sonra aldırdım) kapıyı bir açtım şok oldum, tabi ben yeni gelin olarak birşey diyemedim.
2 senedir evliyiz, sürekli habersiz sualsiz pat diye evime gelirdi, balkonuma benden izin almadan (biz bodrum kattayız balkonumuz arkada kalıyor bu yüzden rahatlıkla girebiliyor) en sonunda dayanamadım kovdum.
Bugün yine balkonuma saçma sapan şeyler getirdi, aradım kavga ettik anneme küfür etti... Çok sinirlendim hala da sinirliyim.
Bunun gibi birsürü örnekler var daha fazla uzatmak istemedim uzun oldu biraz kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler.
ne işi var yalnız gelinin evinde hem sapık hem terbiyesiz bu adamÖyle valla. Asıl olay bundan ibaret eşim evde yokken gelip bende kalıyordu (kimilerine göre normal olabilir) bana ters yani birde bir kaç hareketini gördüm daha istemedim kalmasını. Eşim gece çalışıyordu oda sıkıldıkça geliyordu ne bilim rahatsız oluyordum. Kaynanam da yazları köye gidiyor salıyor başımıza onu.
Yuhhhh edepsiz annene nasil küfür edebiliyor o kimki ya... Bu sekilde konusmasina musade etmeyin agzinin payini verin yasina göre davransin seviyesiz sey...
Hayir habersiz filan ne umuyor ne görecegini düsünüyorda sinsice geliyor kendine dikkat et arkadasim pek düzgün bi herif diil bu...
Ne yaptığının farkında demişsin ama bence bu adamın akıl sağlığında var bir problem. O yüzden siz ne olur ne olur ne olmaz, ev ve balkon kilidini değiştirin. Eve geldiğinde onun alabileceği yerlerde anahtar bırakmayın. Eşin evde yokken kapıyı bile açma, bana tehlikeli geldi. Kapıya veya balkona hurda getirdiğinde ya çöpe atın ya da hurdacıya satın. Eşin Evdeyden bile eve aldığınızda çocuğunla veya tek başına yalnı kalma. Bana tehlikeli geldi bu adam.
Bir de balkondan giremeyince kapıdan girmiş kısmını anlamadım. Apartmana mı giriyor tam olarak nereye giriyor? Balkondan eve giremiyor değil mi balkona bırakıp gidiyor? Yalnızken evin kapısını müsayit değilim demek için bile açma.
Ne kadar ayıp , nasıl bir zihniyet , densizlik diz boyu , asla ve asla pasif davranmayın , rahatsız etmek için kasıtlı mı yapıyor acaba ?
Girmesini engellemelisiniz , eşiniz evde yokken kapıyı dahi açmayın , balkondan giremeyecekmiş artık yazdığınıza göre, bu haneye tecavüz resmen ...
Hiç masumane gelmedi k. babanız bir şekilde bahane bulun hiç görüşmeyin , büyük insanlar hep biraz idare edilmeli derdim , ama bunda ömürlük küsün, eşiniz gidip onlarda görüşsün.
siz hiç muhatap olmayın ...
Niyeti farklı ,bozuk olma ihtimali yüksek ,Allah ım sizi korusun ...
Hem şak diye kapıyı aç içeri gir hemde kızın annesine küfür et. Az bile yapmışsın terbiyesiz adam
ne işi var yalnız gelinin evinde hem sapık hem terbiyesiz bu adam
Bana çok iyi niyetli gibi gelmedi malzeme koymak bahanesi sanki.
Acaba çok afedersiniz birşeyler görmeyi mi umuyor valla benim olsa aklıma ilk bu gelir.
Bir de küfür falan etmiş ne bileyim...ya çok görgüsüz düşüncesiz ya da iyi niyetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?