- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
-
Hurdacilik yapiyor demissiniz. Sayet satacagi malzemeleri koyacak yer bulamadigi icin sizin balkonunuzu kullaniyorsa -gelmeden once mutlaka arayip haber vermek sartiyla- ben balkonumu kullanmasina izin verirdim..
Isten gucten degil, oradan buradan toplayip getirdigi gereksiz malzemeyi yigiyor balkonuma diyorsaniz haklisiniz bende tepki verirdim.
Onun haricinde her ne olursa olsun siz evdeyken anahtarla girmesi kabul edilemez bir durum..
Eşim son damlayi bekliyor açıkçası. Valla şimdi şaşıracaksınız ama yakamin düğmesini kapatirken adam bana niye kapatiyorsun dedi ama yine de gunahina girmim şimdi
Canim sen dikkat et gerçekten Allah esirgesin ortalık kötü insan babasina bile güvenemiyor eşine tekrar tekrar söyle ben çok rahatsız oluyorum insanin kendi mahremi banyodan çıkar çıplak olur kapali misin bilmiyorum ama başı açık olur yani saçmalık kayinvalden yokmuyduEşim son damlayi bekliyor açıkçası. Valla şimdi şaşıracaksınız ama yakamin düğmesini kapatirken adam bana niye kapatiyorsun dedi
Allah Allah ne kadar bencil ve burnunun dikine giden bir adam.. ayrica mahremiyet duygusu da hic yok...Eskiden yapıyordu bıraktı o işi kocaman demirler ıvır zıvır hep ve izin almadan kendi kafasına göre koyuyor. Benim evim istedigim gibi girerim diyor.
Canim sen dikkat et gerçekten Allah esirgesin ortalık kötü insan babasina bile güvenemiyor eşine tekrar tekrar söyle ben çok rahatsız oluyorum insanin kendi mahremi banyodan çıkar çıplak olur kapali misin bilmiyorum ama başı açık olur yani saçmalık kayinvalden yokmuydu
Allah Allah ne kadar bencil ve burnunun dikine giden bir adam.. ayrica mahremiyet duygusu da hic yok...
sorma yaa adam taktı hiç huzur vermiyor, ama ben pes etmeyecem.Noel baba gibi kayinpeder. Allahtan evin bacasi yok yani. Isabet olmus kovman.
çok talihsiz şeyler yaşadıklarınız.eşinizin babası büyük biriyle böyle bir şey yaşamayı insanın psikolojisi kaldırmaz.Alalh herkesin yardımcısı olsun böyle olaylardan insanlardan korusunMerhaba arkadaşlar; Burayı uzun zamandır takip ediyorum. Bende derdimi sizlerle paylaşıp rahatlamak istedim.
Başlıkta da belirttiğim gibi konu kayınpeder, evlendiğimizden beri musallat oldu bize resmen. Daha bir haftalık evliyken bizim anahtarı alıp evimize girmeye çalıştı (anahtarın onda olduğunu bilmiyordum sonra aldırdım) kapıyı bir açtım şok oldum, tabi ben yeni gelin olarak birşey diyemedim.
2 senedir evliyiz, sürekli habersiz sualsiz pat diye evime gelirdi, balkonuma benden izin almadan (biz bodrum kattayız balkonumuz arkada kalıyor bu yüzden rahatlıkla girebiliyor) en sonunda dayanamadım kovdum.
Bugün yine balkonuma saçma sapan şeyler getirdi, aradım kavga ettik anneme küfür etti... Çok sinirlendim hala da sinirliyim.
Bunun gibi birsürü örnekler var daha fazla uzatmak istemedim uzun oldu biraz kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkürler.
Yok canım o öyle değil eşim konuşuyor ama laftan anlamıyor.
Töbe Estağfurullah o ne be öyle. Kapıdan giremiyor balkondan giriyor. Gözü mu sende nedir. Esin ne diyor bu duruma uyarmıyor mu babasını kayınvaliden bişey demiyor mu ???
Töbe Estağfurullah o ne be öyle. Kapıdan giremiyor balkondan giriyor. Gözü mu sende nedir. Esin ne diyor bu duruma uyarmıyor mu babasını kayınvaliden bişey demiyor mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?