Kayınpeder

Kp den bahsettiğinizi bilmesem yüzsüz bi kediden bahsediyorsunuz zannederim. Kedi bile yapmaz bunu kovaladığın zaman gelmiyorlar...

Bence adamın derdi sizle değil, evle.
Kendi evim diyip diyip kapıya dayanmış.
Ev onundu oturun diye size mi verdi eşiniz kendi maaşıyla mı aldı?
Yaptıkları çok ayıp tabiki haklısınız evli insanlara bu yapılır mı.

Çok alakasız ama poyraz karayel mi izliyorsunuz Songül ipek yan yana görünce :))

Ev bizim biz ödüyoruz, ama evin tapusu onun üzerine. Onların evinin tapusu da eşimin üzerine alındı karışık bir durum. Yinede bunu yapmaya hakkı yok. Poyraz karayel mi izliyorsunuz derken ne demek istediniz anlayamadım.

bence sapık bu adam evde kalması, sen yokken eve gelmesi, yatak odana girmesi, düğmeni niye kapattın demesi normal değil. taciz falan etti mi hiç sizi. dikkat edin tavrınızı koyun. izin vermeyin birdaha eve girmesine. ben olsam ben de kovardım. saygı falan gösterilmez böyle bir insana kayınbaba da olsa çekilmez. ne işi var ikide bir geliyor gelinin evine. böyle devam ederse polise şikayet edin. haneye tecavüz bu.

Ev benim deyip tapusunun üstüne olması sebebiyle de bu kadar rahat davranıyor olabilir , benim aklıma ilk bu gelmişti.
Eşiniz evin tapusunu üstüne alamaz mı?
Bir de tavır koyulması gereken noktayı çoktan geçmişsiniz artık eşinizin de şu son damlası dolsun.

Ya bir dizi var da Poyral Karayel diye orda bi karakterin eşinin adı Songül sevdiği kızın adı İpek acaba isim ordan mı geldi dedim amaaan öyle işte.

Canım sen aklı yerinde diyosunda bu hareketler hiç de aklı yerinde adam hareketi değil. . Aklı yerinde olan kayınpeder yardım eder torununa şeker fln alır çocuk sevinsin diye... kesin bi sorun var kayınvalidene eşine söle doktor yardımı alsınlar...

Yok taciz falan olmadı çok şükür ama bir kaç kez hareketini gördüm, tabi hepsini içime attım anneme söyledim şaşırdı uzak dur ondan dedi babam yok. Inşallah daha gelmez.

Alamıyor malesef birde bana senin ananin babanin evi mi diyor bende kocamin deyince eşime de küfü9r etti. Beni gelin diye değil köle almış sanırım.
Dizi konusuna gelince de yok canım izlemiyorum onunla bir alakası yok :)

Eşimin demesine göre eskiden beri böyleymiş. Psikoloğa goturmuslerdi bir ara ama sonra ne oldu bilmiyorum. Bizi deniyormus bakalım ona laf atacak mıyız diye eşim öyle söylüyor. Dışarıdan normal görünüyor canım bilemedim ki. Kaynanama söylüyorum benim babam da gelin aldı ama hiç böyle birşey yapmadı diye sizin kültürünüz öyle diyor.

Yok taciz falan olmadı çok şükür ama bir kaç kez hareketini gördüm, tabi hepsini içime attım anneme söyledim şaşırdı uzak dur ondan dedi babam yok. Inşallah daha gelmez.
ne gibi hareketler mesela. içinize atmayın bence normal değil bunlar Allah korusun daha kötüsünü de yapabilir. inşallah da olmaz. siz dikkat edin.

Bunların hepsi minareye kılıf huzurunu kaçırmaya çalılıyolar canım dikkat et sen mesafenin koru kocanla arana katma kimseyi yoksa siz mutsuz olursunuz.. Eşinle mutlu olmak istiyosan görmezden geleceksin . .. Allahım yardımcınız olsun

ne gibi hareketler mesela. içinize atmayın bence normal değil bunlar Allah korusun daha kötüsünü de yapabilir. inşallah da olmaz. siz dikkat edin.

Daha yeni evliyken kısa diz üstü bir elbise giymiştim, adam bacaklarima baktı ben görürüm diye de hiç kafasini çevirmedi benim bildiğim insan kafasını çevirir. Hamileyken de yakaladım baktığını. Daha nişanlıyken kardesim bana adam senin kalcana bakti anneminkine de bakti demisti ama ben inanmamıştım saçmalama demiştim.
Meğer doğruymuş ama eşime söylemedim bunları belki inanmaz da kötü olan ben olurum. Boşuna demiyorlar babana bile güvenmeyeceksin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…