- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 45
- Konu Sahibi Songulipek
-
Eşim şimdilik yüzyüze gelmemeye çalışıyor, kendime hakim olamam diyor. Bu adam insanın sabrını zorluyor çünkü. Uyardı kaç defa hemde bu seferde de kendim hallettim. Kaynanam da baş edemiyor oda bıkmış.
Pardon canım mesajı iki kere yollamisim.
dert türlü türlü derler ya kk her konuda bunu çok net görüyoruz ya.
kayınpeder bildiğin arsızlığıyla sinirden güldürdü beni ya .arkadaşım sen de arsızla arsız ol o nasıl adam öyle ya çok sürprizli gördüm kayınamcayı ben.
sen heryeri kilitle kapını sağlam tut bu amcayı hiç gözüm tutmadı genç kadınsın bilemedim hiç böyle birşey okumamıştım dikkatli ol.
Bu davranışı ona normal geliyor zaten uzun bir süredir evime gelemiyor. Bu seferde balkona musallat oldu balkonun üst tarafı boştu ev yapılacaktı şu an yapılıyor da artık ordan giremez, şimdi de kapıdan getiriyor demirleri falan izinsiz birde en son dün patladim artık.
Eşin çözse sen yüz göz olmasan daha iyi. O bir şey demiyor mu?
arsız adam ya neyse her getirdiğini satmadan önce ara ya gelir alırsın ya da ben satıyorum haberin olsun de.böyle böyle ayağı kesilir sanırım.baca var mı evinde onu da tıka ne olur ne olmaz :)
:) söyledim ve dediğimi de yaptım.
Bu arada eşiniz ne yapıyor?[/QUOT
Üstte yazmıştım canım ama yine de yazayım o son damlayi bekliyor çok uyardı babasını
Son damlayı beklemesinin sebebi ne? Babasının durmayacağı belli zaten. Ne yapacaksa yapsın bir an önce.
Enteresan
KayınpederinEnteresan olan ne canım?
Kayınpederin
Evi işi gücü yokmu bu adamın
Deli mi ne
Var zaten hiç yerinde durmuyor ki durmadan çalışır ama yapmadığını da bırakmaz, düşüncesiz davranıyor adamın yatak odama girmisligi bile var
Kocan müdahale etmiyor mu
Allah kolaylık versin tatlımEdiyor canım sağolsun
Son damlası mı kalmış? Yaşlı vs. diyemicem valla. Adam annenize küfretmiş. Bundan sonra bayramdan bayrama bile gitmezdim görmezdim ben olsam.Eşim sinirli kendine hakim olamaz, birbirlerine girerler o yüzden yüzyüze gelmemeye çalışıyor ama bir dahakine aynı şey olursa hesabini o zaman kesicem diyor pek anlasamazlar zaten. Bende git konuş sadece güzellikle dedim sen beni biliyorsun sabırlı değilim diyor. Annesi birazda ortalık karışmasın diye eşimi ikna etmeye çalışıyor tabi bu arada olan da bana oluyor o ayrı.
Son damlası mı kalmış? Yaşlı vs. diyemicem valla. Adam annenize küfretmiş. Bundan sonra bayramdan bayrama bile gitmezdim görmezdim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?