kayınpederden izin

Bu kadar öenmseme ya surat yaparsa yapsın istediği kadar..İzin almak zorunda değilsin..Bence hiç izin alma,gideceğin yere git geldikten sonra surat yaparsa izin almadın derse izinmi almam gerekiyodu dersin:) Asla taviz verme canım..

evet yapsın da işte benim bu yapım evet yaparsa yapsın çokta tın demek istiyorum biraz düşünüp galba psikolojk yardım almayı düşünüyorum

kp den izin almadım ama söyledim tabi bi afralar tafralar oldu ne gerek var gibi ayyyyy düşündükçe deli oluyorum ya böyle yaşanırmı heryere gittiğime karışıyo çıldırıcam artık kaçta gittin kaçta geldin naptın bu saate kadar af Allahım afffffff

kp den izin almadım ama söyledim tabi bi afralar tafralar oldu ne gerek var gibi ayyyyy düşündükçe deli oluyorum ya böyle yaşanırmı heryere gittiğime karışıyo çıldırıcam artık kaçta gittin kaçta geldin naptın bu saate kadar af Allahım afffffff

kaçta gittin naptın nerdeydin deyince,bizim bir tanıdığın kızı ergenliği çok ağır geçiriyordu çok aksiydi,kim ne derse sanane,banane,bi koycam derdi inan o aklıma geldi senin kpe öyle biri lazım:27:

sizi ilgilendirmez. cevap vermeyeceğim ve izin almayacağım. yeter artık demek zorundasın. bu sözü artık erteleme.
sınırı çiz. yoksa bu hayat böyle geçmez.
bir ekleme daha,söylemeyeceksiniz. söylemeyeceksiniz ki,bu tavıırlarla karşılaşmayın. bu zorunluluğunuz yok çünkü.

Son düzenleme:
Niye senin kocan kayınpederin mi ? İzin alacağın merciiyi karıştırmışsın sanırım..Bu nasıl saçma bir iştir.

Kaçta gittin,kaçta geldin diye sana ne diye soruyor ? Ona ne ki ?

Gerçekten garipsin...

Yani ben sana kısacası şunu diyeyim kayınpederim özel hayatıma nereye gidip geldiğime karışsa ben onun hakkında çok iyi şeyler düşünmezdim açıkçası..

Bu kadar net !:19:

Hmm ne güzel iş, eşe izin almak kelimesini zaten telafuz etmiyorum haber vermek yetmiyor bir de kayınpedere mi hesap vericez. O zaman eşimde gitsin benim babamdan izin alsın nereye gidecekse. Bakalım nasıl oluyormuş!

canım istedi o yüzden gerek var diyeceksin ya da hiçbirşey söyleme. her gittiğinde söylemeye devam edersen afra tafra yapar tabii sen yüz veriyorsun

benim eski arkadaşım ailesi öyleydi, herkes evin babasından izin alarak dışarı çıkardı. ben naptım, tabiki terkettim :))

ynine kıacaksınız bana biliyorum ama eşimi ben engelliyorum boşver huzur bozulmasın diye.çünkü görünürde gayet iyi anlaşan bi aileyiz çünkü ben sorunları belli etmiyorum

ama bu yaptığın çok yanlış sonra rüyalarına giriyor sen sıkıntı yapıyosun. millet de sana herşeyi kabul ettirebileceğini zannedip üstüne geliyor işte birşey demedikçe.. ağlamayan bebeğe meme vermezler demişler canım aklında olsun

Back
X