kayınpederden izin

hiçbir şekilde onların eline bakmıyoruz çok şükür eşimin iyi denecek bir işi var. bunu artık kabullenmiştim galiba bu işler böyle oluyo dedim ama etrafıma bakıyorum millet kp i bırak eşinden izin almıyor haber veriyo gidiyo.hepiniz haklısınız kızlar bende bunu çok iyi biliyorum yapmam gerekeni de biliyorum ama gerçekten güçsüz bi karakterim yani herkesi memnun etmeye çalışıyorum biliyorum bu da yanlış ve imkansız yani kendim için yaşamıyorum sonra bi bakıcam ki ömür bitmiş...

Kendinize biraz güvenseniz,bu sorunları rahatlıkla aşarsınız..
Kendiniz için yaşamayı öğrenin artık,başkaları sizin hayatınıza yön vermeden siz kendi yönünüzü çizin ..
Biraz gayretle her derdin üstesinden gelebilirsiniz,yeterki çaba gözterin birazcık..

kayınbabadan izin almakda ne ya ben kendi babamdan bile izin istemem onlara neki
evlenmişim artık benden eşim sorumlu bi tek ona haber veririm gidicem diye tamamdır başkada kimseyi ilgilendirmez
ben yetişkin birisin nereye gidecegin şuanda sadece seni ve eşini ilgilendirir lütfen daha fazla taviz verme
kayınbabana haber vermeden git.. gittiğini duyup sana kızacak büyük ihtimal onun kızmasından bu kadar korkmana gerek yokki çok çok bi iki bağırır . sende dersin ben eşimden izin aldım size söylemeyi unutmuşum..
İkinci kez böyle bişey olduğunda yine haber verme yine kızarsa unuttum dee zaten mesajı alır:1:

Her konuda kayınpederden de mi icazet alıyorsunuz böyle :53:

şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo

Çok saçma

Evli barklı insanlarsınız, kendi babana bile sorman gerekmezken eşinin babasından niye izin alıyosun
Aşışmış kudurmuştan beter derler, bunlar da o misal yanına kaynanayı veriyolar. Sanki tek gitsen bi işler karıştıracakmışsın gibi

ben kendi kendimin düşmanıyım zaten en baştan yaptım hatayı çorap söküğü gibi devam ediyo düzzelmeye çalışacam ama çok zaman alacak bende bu düşünce varken

şuana kadar izin vermediği olmadı yani izin verdi ama bi ton laf ve suratla.zaten bende pek biyere gimiyorum gitsemde kv ile gidiyorum onun için izne de gerek kalmıyo

demekki bu adamdan izin alsanda almasanda boş boş konuşmaya devam etcek izin verdikten sonra niye laf söylüyo ve surat yapıyo ne söylüyo sana haddini ve yerini bildirmen lazım bu adama :36:

gerçek mi bu okuduğum bu ne ya kp izin alıcam yok artık daha neler benim eşime bile gidebilir miyim demem direk izin istemem o zaman mırın kırın yapar çünkü :9:ben buraya gidicem hayatım bu hafta sonu dedim tamam canım der

bırakın izin almak haber vermeye bile gerek yok.çünkü siz bi ailesiniz artık bunu kendiniz kabul edin ve sindirin önce.siz kabul etmezseniz etrafınızdakiler hiç etmez.sınırı koyacak olan sizsiniz unutmayın...ayrıca eştende bi baskı yokken böyle davranmanız gereksiz.

kv ile aynı evde yaşıyorum bi yere giderken güle güle anne ben şuraya çıkıyorum diyorum.aynı evde yaşarken bile izin almak sözkonusu değil yani.hepimiz kendi kararlarımızı verebilecek yaştayızki evlenmişiz değilmi???

hiçbir kariyerim kalmadı zaten atanamadım onun psikolojisi beni mahvediyor zaten evde oturmak gün gün gezmek...gerçekten bi başlayabilsem tavrımı koymaya yapamıyorum istiyorum diyorum arama çek git nereye gidersen ama içim içimi yiyo çğnkğ kahretsin ki laf söylediğinde cevap veremiyorum

Bak canım,cevap vermek zorundada değilsin.Bulunduğun ortamdan çık git.O tavizi sen kendin vermişsin.İzin istemişsindir,ya da adam bir iki kez izin lafı etmiştir sen de hemen uyunca devam ettirmiş,görev haline getirmiştir.Senin atanamamanın,evde oturmanın izinle alakasıyok.O farklı bir durum.Bak güzelim bugün bu tavizi vermeye devam edersen,yarın öbür gün çocuğun olur,çocuğunu parka götürmek istersin,sinemaya götürmek istersin,çocuklu arkadaşlarınla herhangi bir etkinliğe katılmak istersin,napıcaksın zırt pırt izin talebindemi bulunacaksın.Ben söyleyemiyorum yapamıyorum ne demek.Atışma tartışma izin de alma.İsteyen istediği kadar konuşsun.Okula başladığında nolcak.Öğretmen arkadaşların toplanmak bir yerde buluşmak istediğinde kayınpederime sorayım ona göre gelirim mi diyeceksin.Kendine gel.Kendine bu cehaletin uygulanmasına izin verme.Sorun kayınpederinde değil,sende.

kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo

eşinle kötü olmak istemiyosan alıcaksın bunlar çok yanlış yok kp den izin al durumları ama napalım eşini seviyosan katlanıcaksın cnm yoksada her bi yere gittiğinde hem eşinle hem ailesiyle kötü olucaksın inat sorunları çözmez çıkmaza sürükler yada eşinin evliliğinizi ailesine karşı müdafa etmesi için konuşucaksın. o mesafeyi ancak eşin sağlar iş eşinden geçiyo canım eşin annesine kar suyu kaçırabilir ben karıma izin verdim gitsin başka neye hacet gibi canım belki etkili olur. bu arada eşinin bu konuda ki tutumu ne bu babasının bu durumunu destekliyomu haklı adam diyomu?

kp izinde biraz garip degilmi
yahu sen kp mi evlisin ona ne
kocana söyle tamam işte

aslında belki de psikolojik destek almalısın! çünkü hissettiğin kızgınlık, öfke gibi duyguları dile getiremiyorsun...
küçükken öğretilen "büyüklere saygı" çerçevesini yıkacağından korktuğun için tepkini gösteremiyorsun..
yani sonuçta çok sevdiğin eşinden boşanmayı bile düşünmüşsün yine de babasına ağzına açamamışsın..

eşinle kötü olmak istemiyosan alıcaksın bunlar çok yanlış yok kp den izin al durumları ama napalım eşini seviyosan katlanıcaksın cnm yoksada her bi yere gittiğinde hem eşinle hem ailesiyle kötü olucaksın inat sorunları çözmez çıkmaza sürükler yada eşinin evliliğinizi ailesine karşı müdafa etmesi için konuşucaksın. o mesafeyi ancak eşin sağlar iş eşinden geçiyo canım eşin annesine kar suyu kaçırabilir ben karıma izin verdim gitsin başka neye hacet gibi canım belki etkili olur. bu arada eşinin bu konuda ki tutumu ne bu babasının bu durumunu destekliyomu haklı adam diyomu?
eşim hep bana kızar senin yüzünden diye sen taviz veriyosun der o ne isterse söyler ailesine ama onun ailesi babası bişey desede zoruna gitmiyor ama ben çok takılıyorum
aslında belki de psikolojik destek almalısın! çünkü hissettiğin kızgınlık, öfke gibi duyguları dile getiremiyorsun...
küçükken öğretilen "büyüklere saygı" çerçevesini yıkacağından korktuğun için tepkini gösteremiyorsun..
yani sonuçta çok sevdiğin eşinden boşanmayı bile düşünmüşsün yine de babasına ağzına açamamışsın..
evet hep küçüklükten gelen bişey bu ailem hep beni sustururdu sus sen karışma aman kız kısmısı şunu yapmaz onlar büyük büyülerin yanında konuşulmaz sen lafa karışma gibi bir sürü laflar sıralanırdı.hep kendimi sindirdim ve artık kendimi savunamıyor ve ifade edemiyorum bile..

Bak canım,cevap vermek zorundada değilsin.Bulunduğun ortamdan çık git.O tavizi sen kendin vermişsin.İzin istemişsindir,ya da adam bir iki kez izin lafı etmiştir sen de hemen uyunca devam ettirmiş,görev haline getirmiştir.Senin atanamamanın,evde oturmanın izinle alakasıyok.O farklı bir durum.Bak güzelim bugün bu tavizi vermeye devam edersen,yarın öbür gün çocuğun olur,çocuğunu parka götürmek istersin,sinemaya götürmek istersin,çocuklu arkadaşlarınla herhangi bir etkinliğe katılmak istersin,napıcaksın zırt pırt izin talebindemi bulunacaksın.Ben söyleyemiyorum yapamıyorum ne demek.Atışma tartışma izin de alma.İsteyen istediği kadar konuşsun.Okula başladığında nolcak.Öğretmen arkadaşların toplanmak bir yerde buluşmak istediğinde kayınpederime sorayım ona göre gelirim mi diyeceksin.Kendine gel.Kendine bu cehaletin uygulanmasına izin verme.Sorun kayınpederinde değil,sende.
izin istenmesi gerektiğini bilmiyodum gittim bi yere benden izin alacaktın gidemezsin falan filen dedi..benden sapıttım kaldım daha neler neler bağırmalar falan benden pıştım kaldım

eşim hep bana kızar senin yüzünden diye sen taviz veriyosun der o ne isterse söyler ailesine ama onun ailesi babası bişey desede zoruna gitmiyor ama ben çok takılıyorum

evet hep küçüklükten gelen bişey bu ailem hep beni sustururdu sus sen karışma aman kız kısmısı şunu yapmaz onlar büyük büyülerin yanında konuşulmaz sen lafa karışma gibi bir sürü laflar sıralanırdı.hep kendimi sindirdim ve artık kendimi savunamıyor ve ifade edemiyorum bile..

izin istenmesi gerektiğini bilmiyodum gittim bi yere benden izin alacaktın gidemezsin falan filen dedi..benden sapıttım kaldım daha neler neler bağırmalar falan benden pıştım kaldım

Ne demek bagirmak ya.yuhh artik
Ben boyle durumlarda insanin hemen kendi anne ve babasini dusunmesini ve ona gore tepki gostermesi gerektigini dusunuyorum.yani anne ve babanizin onca emeklerle buyutup bu yasa getirdikleri kizlarina elin herifinin bagirmasi,hurriyetini ipotek altina almasi onlara ne hissettirir.her seyden once anne ve babanin emegine saygisizlik ettigi icin,sonra onlarin bu durumu duyupta uzulme ihtimallerine karsin boyle tiplere haddini bildirmek gerekir.insanin ailesi kiyipta bi laf etmezken ona hic emek harcamamis cok afedersiniz okuzun biri cikipta bagiramaz

Ne demek bagirmak ya.yuhh artik
Ben boyle durumlarda insanin hemen kendi anne ve babasini dusunmesini ve ona gore tepki gostermesi gerektigini dusunuyorum.yani anne ve babanizin onca emeklerle buyutup bu yasa getirdikleri kizlarina elin herifinin bagirmasi,hurriyetini ipotek altina almasi onlara ne hissettirir.her seyden once anne ve babanin emegine saygisizlik ettigi icin,sonra onlarin bu durumu duyupta uzulme ihtimallerine karsin boyle tiplere haddini bildirmek gerekir.insanin ailesi kiyipta bi laf etmezken ona hic emek harcamamis cok afedersiniz okuzun biri cikipta bagiramaz

çok fazla ailemle muhatap olmasını istemiyorum zaten çünkü onların yanında da sinirli konuşuyo o bunu normal sanıyo fakat babamın zoruna gidiyo biliyrm.evlilik çok güzel bişey ama bu ailelerde karışmasaa

çok fazla ailemle muhatap olmasını istemiyorum zaten çünkü onların yanında da sinirli konuşuyo o bunu normal sanıyo fakat babamın zoruna gidiyo biliyrm.evlilik çok güzel bişey ama bu ailelerde karışmasaa

Gitmez mi canim yaa
El bebek gul bebek buyut elin herifi kalbini kirsin
Kp kendini bilmezin teki herhalde
Ama bence sen sinirini ciz bir an once.kendine gelsin

Gitmez mi canim yaa
El bebek gul bebek buyut elin herifi kalbini kirsin
Kp kendini bilmezin teki herhalde
Ama bence sen sinirini ciz bir an once.kendine gelsin

benide en çok üzen o .babamda karışmak istemediğinden susuyo annem hep diyo yüz verme ne kadar iyi davransanda snden kötüsü olmuyo.evet biliyorum yapmam gereken şey saygısızlık değil sadece olması gereken o lafını söylüyor içi rahat oturuyor ben günlerce çekiyorum bide belli etmemek için hep gülümsüyorum

Back
X