Kayınpederi kırk yıl sırtında taşı bir kere indir senden kötüsü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O aklımıza yeni geldi. Kayınpederi küstürdükten sonra :(
Ama cidden hiç mi taksi kültürünüz yok

Annemler şehir dışından geldi bir araba var

Hastanede randevuları vardı

Aradım evin oradaki durağı ben şehrin öteki ucunda iken gidecekleri yeri de söyledim yardımcı olun dedim

Adam bizimle çok ilgilendi dediler hatta

Hastanede buluştuk sonra vs

Yani ben eşinizi de cidden değişik buldum arabayı alamam taksi ile götürmem vs vs

Yani cebinde paran varsa tüm araçlar senindir gitsin günlük araba kiralasın bari kendi alışkın olduğu araba ile aynı model

O zaman o taksi ile götürsün

Yani zaten bulaş riski sizden de var

Oğlunuzdan da var

Eşiniz madem kp arabasını almıyor onların hastanesi çok mu uzak onlar neden taksi ile gitmiyor
Almıyor arabasını. nedeni çok saçma ama arabaya yabancıyım diyor.

Haftada bir iki falan gidiyor hastaneye. Yani çözüm var aslında. Kayınpederin aracı burda. Ama esim ben onu tanımıyorum diyor. Oğlumu bu yıl servise vermedim çünkü servis geçen yıl çok sorun çıkardı. Ben götürüyorum okula sonra ise geçiyorum. Sonra işden çıkıp onu alıp eve geliyorum. Birkaç kez taksitle gitti geldi ama aklıma neler geliyor beklerken bir bilseniz. Olmaz olmaz birgün olacağı tutar Allah korudun. Manyak çok.
Aslında hafta içi başka birgün olsa online idare edeceğiz ama hastane günleri hep sınavın olduğu gün.
Eşim home ofis çalışıyor bu arada. Gece gündüz evden çok yoğun bir mesaisi var.
Müdahale etmeyin diyenler olmuş. Evet haklısınız kanser zor bir hastalık. Ben idare edeyim de oğlanın eğitimi ne olacak peki. Sekizinci sınıf. Bilemedim.
Cokta guzel bilirsiniz. Herkesin altinda araba mi var servisler gidip geliyor işte bir ton insan. Hem kardesi bakiyor hem hala daha bir yerlerden kısmaya calisiyorsunuz.

Sağlık çok önemli evet (hele kanser Allah kimseye vermesin olanlara Allah şifa versin) ama çocukta önemli eğitiminde önemli bir çocuğun. sınavı var dediğinizde de böyle tepki vermeleri abartı eşinizin kardeşinin de kayınpederininde. madem Kayınpederinin arabası var eşinizin kardeşinin önemli bir işi yoksa onu sizin kullanmanız daha doğru

Manuelden otomatiğe mi geçiş yapılacak ondan mı farklı diyor. Zaten o da zor değil ki 2 güne insan alışır. Madem o alışmak istemiyor sen al kp arabasını onu da siz kullanın

Aradım evin oradaki durağı ben şehrin öteki ucunda iken gidecekleri yeri de söyledim yardımcı olun dedim

Yani ben eşinizi de cidden değişik buldum arabayı alamam taksi ile götürmem vs vs

Yani cebinde paran varsa tüm araçlar senindir gitsin günlük araba kiralasın bari kendi alışkın olduğu araba ile aynı model
Taksiye biniyorum . Oğlumu tek göndermedim demek istemiştim. Yani şehir içi olsa belki daha rahat yollarım ama şehir dışı ve ormanlık alan.

Ikiside kendinden taviz vermeyen insanlar. Ne okula servis tutmuslar ne esi diger arabayi kabul ediyor.

Manuelden otomatiğe mi geçiş yapılacak ondan mı farklı diyor. Zaten o da zor değil ki 2 güne insan alışır. Madem o alışmak istemiyor sen al kp arabasını onu da siz kullanın
Yok iki araçta manuel. Bence kayınpeder çok titiz bir adam. Onun arabasını sürerken gerileceğini düşünüyor bence. Birde kardeşle papaz olmak var. Birşey söylemiyor ama bunlar benim yorumlarım

Ya işte benimde aklıma neler neler geliyor :KK43:
Çoçuğunuz için bir çözüm bulun gerisi Allahın ve doktorların işi...küsmesi evet kötü olmuş.... Lakin yapacak bir şey yok..... Anne olan çoçuğunu düşünür çok rahat olanlar da var bizim gibi olanlarda.... Yapacak bir şey yok.... Bende de akan sular durur.... Kimseye güvenip emanet edemem.... Kişilik meselesi.... Bende rahat olmak isterdim..... Rahat olmakda kötü bir şey değil kesinlikle...... Lakin böyle işte siz boşver in gerisini çoçuk önemli nokta

Taksiye biniyorum . Oğlumu tek göndermedim demek istemiştim. Yani şehir içi olsa belki daha rahat yollarım ama şehir dışı ve ormanlık alan.
Servis varmış bu neyin demogojisi anlamadım ki. Hem taksi parası çok tutuyor diye şikayet servisle sorun yaşadım diye şikayet .. hep şikayet. Bir tek sizin çocuğunuz varmış gibi saçma sapan bir tavır. Oğlunuz kanser olsaydı o adamcağınızın haftada iki gün hastaneye gitmesi kadar batar mıydı acaba bazı şeyler size. . Biraz vicdan yahu

O durumda ilk akla gelen o gün siz baba ile taksi ile gidin ben oğlanı okula bırakayım demek değil mi

Bu neden bu kadar geç geliyor aklınıza

Ne bileyim kp hasta Kv min dışarı kültürü yoktur vs o da alıştı artık taksi çağırıp gidiyor gideceği yere

74 yaşında okuma yazması yok

Bugün kardeşin götürsün demek yerine taksi ile gidilsin demek ikinizin de aklına neden gelmiyor

[/QUOTE]
O durumda ilk akla gelen o gün siz baba ile taksi ile gidin ben oğlanı okula bırakayım demek değil mi

Bu neden bu kadar geç geliyor aklınıza

Ne bileyim kp hasta Kv min dışarı kültürü yoktur vs o da alıştı artık taksi çağırıp gidiyor gideceği yere

74 yaşında okuma yazması yok

Bugün kardeşin götürsün demek yerine taksi ile gidilsin demek ikinizin de aklına neden gelmiyor
Bilemiyorum. Sonrada geldi aklımıza. Kayınpederi özel araçla getirip götürmeye odaklandigimiz için olabilir.

Bu konudaki en suclu kişi eşiniz bence araba olduğu halde almıyormuş. İkinci sırayı siz alıyorsunuz çünkü kanser hastası olmuş bir baba için haftada iki taksi hesabı yapıyorsunuz. Kayınperiniz yazık zaten hasta kanser hastalarının ruhhali pek iyi olmuyor yıpranıyorlar yeterınce alınganlık etmesi şöyle normal; zaten diğer oğlumda kalıyorum bana bakıyorlar bi haftada iki hastaneye goturecek çok geldi gozune diye dusunmus olabilir. Ki eşinizin goturmesi home office calışması nedeniyle zaten en mantıklısı. Bence tum aile sizi idare edıyor karı koca siz onları diil.

Servis varmış bu neyin demogojisi anlamadım ki. Hem taksi parası çok tutuyor diye şikayet servisle sorun yaşadım diye şikayet .. hep şikayet. Bir tek sizin çocuğunuz varmış gibi saçma sapan bir tavır. Oğlunuz kanser olsaydı o adamcağınızın haftada iki gün hastaneye gitmesi kadar batar mıydı acaba bazı şeyler size. . Biraz vicdan yahu
Pardon hanımefendi bu nasıl bir empati önermesidir. Konu sahibi özeleştiriye açık her şeyi şeffafça söylüyor ve bir yol bulmaya çalışıyor belli ki üzgün. Çocuğunun kanser olabileceği empatisini sunmanız o kadar zalimce ki size diyecek bir şey bulamadım. O kadar önemli bir mevzu değil yaşlı bir insanın kanser tedavisi görmesi hücreleri yavaş büyüdüğü için tedavi süreçleri daha olumlu bu arada bir çocuğunki kadar acıtmıyor hele evladınsa.

Pardon hanımefendi bu nasıl bir empati önermesidir. Konu sahibi özeleştiriye açık her şeyi şeffafça söylüyor ve bir yol bulmaya çalışıyor belli ki üzgün. Çocuğunun kanser olabileceği empatisini sunmanız o kadar zalimce ki size diyecek bir şey bulamadım. O kadar önemli bir mevzu değil yaşlı bir insanın kanser tedavisi görmesi hücreleri yavaş büyüdüğü için tedavi süreçleri daha olumlu bu arada bir çocuğunki kadar acıtmıyor hele evladınsa.
Ben kanser hastalığının ne olduğunu çok iyi bilirim. Zalimce bir tavrımda yok... Kendi başına gelmediği için farkında değil ama can herkes için çok tatlı. Haftanın iki günü bir insan hastaneye gidecek diye 40 yıl sırtımızda taşıdık demek hoş değil...

Özetle ölüm herkese ölüm. Ortada ağır bir hasta varken servismiş taksiymiş arabaymış bunların derdine düşülmez. Aynı hastalık kendi canına değse hanımefendi bunların hiç birini düşünmezdi bile

O aklımıza yeni geldi. Kayınpederi küstürdükten sonra :KK43:

cunku amacınız sorunu çözmek değildi.
O arabayı neden alıp kullanmıyoruz hırsıydı.
Haftada 2 gün için, baba hakkını ezip, adamı düşürdüğünüz duruma bakın.
Oglunuz da ileride size aynı hassasiyetle davranır umarım.

cunku amacınız sorunu çözmek değildi.
O arabayı neden alıp kullanmıyoruz hırsıydı.
Haftada 2 gün için, baba hakkını ezip, adamı düşürdüğünüz duruma bakın.
Oglunuz da ileride size aynı hassasiyetle davranır umarım.
Aynen öyle.. konu neden bizim araba kullanılıyor konusu çocuğun okulu bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X