Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlaması Allahaskina! Adam kanser bugün var yarin yok. Kocasının babası o adam!Sizi gerçekten anlıyorum; kaygılarınızı, stresinizi, vicdanınızın sesini... ancak eş ailesi ile yaşanan bu tarz durumlarda, hele ki ortada ciddi bir hastalık söz konusu ise, siz 1-0 geride olacaksınız. Bu nedenle kendinizi ifade ederken eşinizin empati yapmasını sağlamaya çalışın. Babasıyla ilglenmesini gerçekten istediğinizi her fırsatta dile getirin. Ancak çocuğunuzun bu şekilde okula gidiyor olmasının sizi huzursuz ettiğini, bu nedenle de bir çözüm bulmasını beklediğinizi söyleyin. Amacınızın eşinizi arada bırakmak olmadığını da belirtin mutlaka. O zaman sizi anlayacak ve kendisi çözüm arayışına girecektir. Böyle durumlarda sakın maddiyat boyutuna değinmeyin, olay çok farklı yerlere evrilebiliyor çünkü.
Ben kansere anlayışşız değilim konu sahibi bir orta yol bulur ben geçmişimde kötü bir deneyim yaşadığım için bu konuda hassasım sadece.... Bende o güne kadar böyle düşünüyor değildim nasılki kanser zor bir süreç evet haklısınız bu açıdan bakarsanız anlayışlı olup hem çoçuğu hem kayınpederi düşünerek birinden birini değil ormanlık alan diye yazmış taksi ile gitmesi konusunda dikkat edilmeli diyorum bende bu açıdan bakıyorum madem bu kadar endişeli orta yolu Bi şekilde ikisinide düşünerek bulabilir.... Çoçuk konusunda gitsin ne olacak fikrinize saygı duymakla beraber kafaya kötü birşey yapmayı koymuş insanı hiçbir yasa takip vs durduramıyor.... Bizzat yaşadımİşte siz oğlunuz için dünyayı yakıp yıkıyorsunuz ama kayınpeder de zamanında çocuğu için dünyayı yakıp yıkarken şimdi hastayken ondan yardım ilgi beklemesi hakkı. Dünyada tek siz anne baba değilsiniz. Unutmayın kayıpeder kayınvalide de birer anne baba. Kanser olduğunuzu düşünün dünyayı yakıp yıkacağınız evladınız kendi evladı için sizi yarı yolda bıraksa ne hissedersiniz? Çocuk servise verilebilir, bir taksi ile anlaşılabilir her gün farklı taksi olmaz. Takip uygulamaları var takip edilebilir okula girene kadar. Kanser bu ya bu kadar anlayışsız olunmamalı.
Sen de kanser hastası kp i diline dolama!O kadar eminsiniz yani.
Biraz önce oğlumu o kötü hastalıkla andınız farkında mısınız?
Ben yazılanları okuduktan sonra taksinin biri ile anlaşacağımı söylemiştim ama siz bir kere hedef aldınız ya vurdukça vuruyorsunuz.
Ama oğlumu dilinize dolamayın olur mu
Teşekkür ederim. Allah var ben tedavide yapılan harcamaları hiç sormadım sormam bilmiyorum da. Aynı sizin gibi düşünüyorum çünkü. Bir tek bu araç mevzusunda sorun çıkardım. Oda güvenlik kaygımdan...Sizi gerçekten anlıyorum; kaygılarınızı, stresinizi, vicdanınızın sesini... ancak eş ailesi ile yaşanan bu tarz durumlarda, hele ki ortada ciddi bir hastalık söz konusu ise, siz 1-0 geride olacaksınız. Bu nedenle kendinizi ifade ederken eşinizin empati yapmasını sağlamaya çalışın. Babasıyla ilglenmesini gerçekten istediğinizi her fırsatta dile getirin. Ancak çocuğunuzun bu şekilde okula gidiyor olmasının sizi huzursuz ettiğini, bu nedenle de bir çözüm bulmasını beklediğinizi söyleyin. Amacınızın eşinizi arada bırakmak olmadığını da belirtin mutlaka. O zaman sizi anlayacak ve kendisi çözüm arayışına girecektir. Böyle durumlarda sakın maddiyat boyutuna değinmeyin, olay çok farklı yerlere evrilebiliyor çünkü.
Çocuk küçük değil artık 14 yaşında tabi bu çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama en azından kendi özel bölgelerini bilen dokundurmayacak yada tavrını anlayıp rahatsız olabilecek bir yaşta. Servisle ne kadar problem yaşarsa yaşasın güvenilirlik istiyorsa servise vermesi en doğrusu. Ama konu sahibi buna da yanaşmıyor. Kafamda konu sahibi şöyle bir izlenim oluşturdu oğlunu bahane edip eşine baskı yapıyor arabayı kaynından alıp kayınpeder kendi arabasıyla hastaneye gitsin bizim arabamız bize kalsın biz kendi arabamızı kullanalım bende otobüs minibüsle işe gitmemiş olurum gibi geldi. Kısacası çok iyi niyetli bulmadım.Ben kansere anlayışşız değilim konu sahibi bir orta yol bulur ben geçmişimde kötü bir deneyim yaşadığım için bu konuda hassasım sadece.... Bende o güne kadar böyle düşünüyor değildim nasılki kanser zor bir süreç evet haklısınız bu açıdan bakarsanız anlayışlı olup hem çoçuğu hem kayınpederi düşünerek birinden birini değil ormanlık alan diye yazmış taksi ile gitmesi konusunda dikkat edilmeli diyorum bende bu açıdan bakıyorum madem bu kadar endişeli orta yolu Bi şekilde ikisinide düşünerek bulabilir.... Çoçuk konusunda gitsin ne olacak fikrinize saygı duymakla beraber kafaya kötü birşey yapmayı koymuş insanı hiçbir yasa takip vs durduramıyor.... Bizzat yaşadım
Ormanlık alana sapmaya çalışmıştı bizim bindiğimiz taksi de... Ben o cümleden sonra konu sahibinin yazdığı hiçbirşeye tam odaklanamadım tabi 10 yaşında kızım var biraz duygusal yazmış olabilirim kendi açımdan yoksa kimseyi kırmak yada hastalığı yada kayınpedere bir şey söylemek değil amacım Umarım Bi orta yol bulurlar iyi gecelerÇocuk küçük değil artık 14 yaşında tabi bu çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama en azından kendi özel bölgelerini bilen dokundurmayacak yada tavrını anlayıp rahatsız olabilecek bir yaşta. Servisle ne kadar problem yaşarsa yaşasın güvenilirlik istiyorsa servise vermesi en doğrusu. Ama konu sahibi buna da yanaşmıyor. Kafamda konu sahibi şöyle bir izlenim oluşturdu oğlunu bahane edip eşine baskı yapıyor arabayı kaynından alıp kayınpeder kendi arabasıyla hastaneye gitsin bizim arabamız bize kalsın biz kendi arabamızı kullanalım bende otobüs minibüsle işe gitmemiş olurum gibi geldi. Kısacası çok iyi niyetli bulmadım.
Sizin bu konudaki hassasiyetinizi çok doğru buluyorum ama 14 yaş artık biraz biraz büyümeye başlayor çocuk hep kol kanat gerip sandıklarda saklayamayız özgüven kazanması da lazım yavaş yavaş.
Travma yaşayınca tabi daha farklı oluyor haklısınız. Hayırlı gecelerOrmanlık alana sapmaya çalışmıştı bizim bindiğimiz taksi de... Ben o cümleden sonra konu sahibinin yazdığı hiçbirşeye tam odaklanamadım tabi 10 yaşında kızım var biraz duygusal yazmış olabilirim kendi açımdan yoksa kimseyi kırmak yada hastalığı yada kayınpedere bir şey söylemek değil amacım Umarım Bi orta yol bulurlar iyi geceler![]()
Haklısınız. Ancak kayinpederin sürekli orda kaldığı ile ilgili yanlış algı hala devam ediyor. Bizde de kalıyor orda da. Ama çoğunlukla orada. Orası dubleks olduğu için orada daha rahat ediyor. Kendi tercihi yani.[/QUOTE]Kardeşin birinde kalması, diğerinin hastane işleriyle lgilenmesi isabetli bir karar olmuş, yatılı olarak sizde kalması sizin için daha zahmetli olmaz mıydı?
Kanser hastaları biraz agresif ve alıngan olabiliyorlar, haklılar... Bence eşinnize de kayın pederinize de daha anlayışlı olun, bu günler geçer, ama eşinizin aklında zor zamanında yanında olmanız ya da olmamanız kalır..
Adam kanser.Bir kardeş evinde ağırlıyor sizin eşiniz de getir götür yapıyor.Ama siz sürekli şikayet etmişsiniz yok onun arabasını niye kullanmıyorsunuz falan filan.14 yaşında oğlan taksiyle gidince ne olmuş yani anlamıyorum.Biz dolmuşla giderdik kız halimizle.Oğlanın sınavı olunca ne oluyor?Yani okula giderken taksiyle gidebilir ama sınavı olunca arabayla mı gitmesi gerekli?Otobüs var bilmem ne var.Koskoca 14 yaşındaki çocuğu 2 yaşında kreşe gider gibi anlatıyorsunuz.9-10 yaşındaki veletler otobüsün kapısına asılıyor kendine yer açıyor öyle gidiyor okulaKayınpeder kanser hastası. Tedavi olmak için bizim olduğumuz şehirde şuan. Bu şehirde iki kardeşler. Maddi manevi kayınpederim tedavisinde eşim önayak. Birşey demiyorum sonuçta hasta. Ancak eşim sürekli bu işlerin peşinde olduğu için biz arabasız kalıyoruz. Ben bir şekilde işe gider gelirim benim için sorun değil ama 14 yaşındaki oğlumun okulu şehrin dışında ve ormanlık bir alanda. Taksi ile yolladığım da çok korkuyorum. Allah korusun binbir türlü şey geliyor aklıma. Üstelik git gel maliyeti çok yükseltiyor. Aslında kayınpederin arabası da burda. Eşimin kardeşin de. Bende diyorum ki sen o araba ile getir götür. Eşim yanaşmıyor. Arabayı tanımıyorum diyor. Bence arabayı isteyince bir sürü tantana çıkacak ondan çekiniyor bence. Niye kardeşin götürmüyor peki diyorum. Lafları ağzında yuvarlıyor. Arada izin alamıyor diyor sadece. Benim eşimde izin alıp duruyor ama orası gerçekten hiç umrumda değil artık. Benim oğlanın taksi ile gidip gelmesi rahatsız ediyor beni sadece. Bende binsem dönüşü yapınca altından kalkılmaz bir fiyat oluyor. E orada araba dururken bu kadar yükün altında niye kalıyoruz diye bu durum ağrıma gidiyor.
Yine cuma hastaneye gidilecek. Eşim babasına oğlanın o günde sınavı var. Nasıl yapsak demiş sadece. Birkaç saat sonra kardeşi mesaj çekti. Ben iş yerinden izin alacağım, ben götüreceğim demiş. Eşim aradı kardeşini. Kayınpeder eşime kızmış öfkelenmiş. Ben canımla uğraşıyorum, o oğlan diyor demiş. Bu arada onların evi daha müsait olduğu için orada kalmayı tercih ediyor kayınpeder. Bazen bizde de kalıyor tabii. Şimdi eşim bana trip atıyor. Keyfim kaçtı dedi. İnşallah sende birgün arada kalırsın dedi birde. Haliyle benimde keyfim kaçık. Dediğim gibi adamı kırk yıl sırtında taşı birgün indir senden kötüsü yok. Rahmetli babamın bir lafını hatırladım şuan. Eşşek olana semer vuran çok olur derdi hep. O eşşek biziz galiba![]()
[/QUOTE]Haklısınız. Ancak kayinpederin sürekli orda kaldığı ile ilgili yanlış algı hala devam ediyor. Bizde de kalıyor orda da. Ama çoğunlukla orada. Orası dubleks olduğu için orada daha rahat ediyor. Kendi tercihi yani.
Kadın çocuğu için endişe duyuyor ki çok da haklı. Ayrıca götürmesin de demiyor. Babasının arabası kullanılsın istiyor. Burada eşi, işi yokuşa sürüyor. Sanki babasının aracı uzay mekiğiymiş gibi!Ne anlaması Allahaskina! Adam kanser bugün var yarin yok. Kocasının babası o adam!