- 28 Ağustos 2020
- 8.833
- 39.624
- 498
Kp hala da benim arabamı alın neden onu kullanmıyorsunuz demiyor yani?Ben şuan işteyim. Eşim aradı biraz önce. Babası ile konuşmuş. Senin sağlığın tabiki çok önemli. Ama bir taraftan da bizde kendi rutinimizi devam ettirmeye çalışınca böyle çakışmalar olabiliyor demiş. Ben seni hastaneye götüreceğim merak etme demiş. Babası da bu işleri bir tek sen anlıyorsun. Kardeşin beceremez diye ben seni istiyorum demiş. Şimdi ben yine taksi ile yollayacağım oğlumu. Tanıdığım bir taksici olmadığı için artık plakanın ve durağın isminin fotoğrafını çekip yollayacağım. Dönüş içinde okul müdür yardımcısının kontrolü altında rica edeceğim. Telefonu da yanında oğlanın. Allah'a emanet. Uzun vadede de eşimden kayınpederin arabasını bugünler için kullanmasını isticem artık. Hep bu şekilde olursa hem maddi hem manevi kaldiramayız.
Israrla servisi kullanmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlara da bir açıklama yapayım. Servis şirketine kendimiz getirip götüreceğimizi, kendilerinden hiç memnun kalmadığımızı kayınpederden çok önce bildirmistik. Şimdi de istemiyoruz. Oğlumda hiç istemiyor.
Çok garip. Taksi değil ama bir süreliğine araç kiralayabilirsiniz. Taksiden daha ekonomik olur, hem de güvenle götürür getirirsiniz çocuğunuzu. Siz de işe devam edersiniz ordan.