• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederi kırk yıl sırtında taşı bir kere indir senden kötüsü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şuan işteyim. Eşim aradı biraz önce. Babası ile konuşmuş. Senin sağlığın tabiki çok önemli. Ama bir taraftan da bizde kendi rutinimizi devam ettirmeye çalışınca böyle çakışmalar olabiliyor demiş. Ben seni hastaneye götüreceğim merak etme demiş. Babası da bu işleri bir tek sen anlıyorsun. Kardeşin beceremez diye ben seni istiyorum demiş. Şimdi ben yine taksi ile yollayacağım oğlumu. Tanıdığım bir taksici olmadığı için artık plakanın ve durağın isminin fotoğrafını çekip yollayacağım. Dönüş içinde okul müdür yardımcısının kontrolü altında rica edeceğim. Telefonu da yanında oğlanın. Allah'a emanet. Uzun vadede de eşimden kayınpederin arabasını bugünler için kullanmasını isticem artık. Hep bu şekilde olursa hem maddi hem manevi kaldiramayız.
Israrla servisi kullanmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlara da bir açıklama yapayım. Servis şirketine kendimiz getirip götüreceğimizi, kendilerinden hiç memnun kalmadığımızı kayınpederden çok önce bildirmistik. Şimdi de istemiyoruz. Oğlumda hiç istemiyor.
Kp hala da benim arabamı alın neden onu kullanmıyorsunuz demiyor yani?
Çok garip. Taksi değil ama bir süreliğine araç kiralayabilirsiniz. Taksiden daha ekonomik olur, hem de güvenle götürür getirirsiniz çocuğunuzu. Siz de işe devam edersiniz ordan.

Kp hala da benim arabamı alın neden onu kullanmıyorsunuz demiyor yani?

zaten olayda bizim de konu sahibinin de anlayamadığı ama baba oğul bildiği konu bu

yalnız ben bu sıkıntıyı anladım da, eşi konu sahibine bahane uydurmak yerine -o arabayı tanımıyorum vs vs- adam gibi gerçek sebebi söylese kadın da gerilmez, olay da büyümezdi

yine bir araba var iken ille de araba bizde olsun demek yerine biz taksiyle gidelim denmemesi de ilginç

anlıyorum pandemi de zaten herkes her yere işe okula vs gidiyor taksiye de baba-dede binmezse oğul biniyor virüs herkese var ve birbirlerine zaten bulaştırma olasılığı yüksek

zaten olayda bizim de konu sahibinin de anlayamadığı ama baba oğul bildiği konu bu

yalnız ben bu sıkıntıyı anladım da, eşi konu sahibine bahane uydurmak yerine -o arabayı tanımıyorum vs vs- adam gibi gerçek sebebi söylese kadın da gerilmez, olay da büyümezdi

yine bir araba var iken ille de araba bizde olsun demek yerine biz taksiyle gidelim denmemesi de ilginç

anlıyorum pandemi de zaten herkes her yere işe okula vs gidiyor taksiye de baba-dede binmezse oğul biniyor virüs herkese var ve birbirlerine zaten bulaştırma olasılığı yüksek
Halbuki hastaneye taksiyle gitmek daha mantıklı, bir de park yeri bulup park etmekle uğraşmayacaklar. En mantıklı çözüm araç kiralamak bence.

Bence daha sakin ve sadece siz sorun yaşıyormuş gibi çözüm bir tek arabayı almak mis gibi yapmak yerine oturup nasıl bir yol izleye biliriz hem çocuk hem baba madur olmadan altından nasıl kalkarız diye yaklaşmalısınız eşinize kendimi sizin yerinize koyup düşünüyorum allah korusun kayinpederimin kanseri geçtim hernan gibi bir hastalığı olsa eşimden önce ben koşarım oğlana çözüm çok servise verilebilir gerekirse okul bile değiştirilebilir bence orta yol bulmak çok zor olmamalı sonuçta ağır bir hastalıktan bahsediyoruz çocuğumun içinde zaten okumak varsa her koşulda okuyacaktır eşiniz ve oglunuzla oturup ailecek nasıl çözüm bulabiliriz kimse madur olmadan kalpler kırılmadan diye herkesin fikirlerine saygı duyarak konuşmalısınız bence

Su durumda servia ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın taksiden daha iyidir der servise verirdim ben. Yarın öbür gün kayinpederinize bir şey olsa eşiniz ömür boyu sizi suçlar.

Su durumda servia ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın taksiden daha iyidir der servise verirdim ben. Yarın öbür gün kayinpederinize bir şey olsa eşiniz ömür boyu sizi suçlar.

bir kere dedik servise vermicez diye dediklerinden sözlerinden dönmemek için vermiyolar olaya bak.

adam kanser hastası hala getir götur muhabbetine takılıyor, Allah evladın da hayırlısını versin.

bir kere dedik servise vermicez diye dediklerinden sözlerinden dönmemek için vermiyolar olaya bak.

adam kanser hastası hala getir götur muhabbetine takılıyor, Allah evladın da hayırlısını versin.
Sizde çok öfkelisiniz. Bana 11 tane beğenmedim emojisi atmışsınız. İfadeleriniz saldırganca.
Biz getir götür işini çoktan hallettik. Kayinpederimin gönlünüde aldık. Burada da bahsettim. Sorunumu da çok güzel ifade ettiğimi düşünüyorum. Kimseyi incitmedim, kırmadım dökmedim. Buna rağmen sizde ki bu saldırganca tutumun sebebi nedir? Gerçek hayatta da böyle saldırgan mısınız yoksa sadece klavye özgürlüğü mü bu?

Ben kanser hastalığının ne olduğunu çok iyi bilirim. Zalimce bir tavrımda yok... Kendi başına gelmediği için farkında değil ama can herkes için çok tatlı. Haftanın iki günü bir insan hastaneye gidecek diye 40 yıl sırtımızda taşıdık demek hoş değil...

Özetle ölüm herkese ölüm. Ortada ağır bir hasta varken servismiş taksiymiş arabaymış bunların derdine düşülmez. Aynı hastalık kendi canına değse hanımefendi bunların hiç birini düşünmezdi bile

Sizde biraz çocukların başına ne gelebilir, o çocukların ailesi ne yaşar onun empatisini yapın.
Kanser hastasını da gördüm babamıda kanserden kaybettim, tedavisinide yaşadım defalarca.

Ahh ahh şurada "Çocuğumun başına şu şu olay geldi, keşke taksiyle göndermeseydim." Konusu olsaydı konu sahibinin ne anneliği kalırdı ne vicdansızlığı.
Bazı yorumları hayretle okuyorum.
Taksi ile de anlaşmayın kendiniz götürüp getirin konu sahibi.

Kayınpeder kanser hastası. Tedavi olmak için bizim olduğumuz şehirde şuan. Bu şehirde iki kardeşler. Maddi manevi kayınpederim tedavisinde eşim önayak. Birşey demiyorum sonuçta hasta. Ancak eşim sürekli bu işlerin peşinde olduğu için biz arabasız kalıyoruz. Ben bir şekilde işe gider gelirim benim için sorun değil ama 14 yaşındaki oğlumun okulu şehrin dışında ve ormanlık bir alanda. Taksi ile yolladığım da çok korkuyorum. Allah korusun binbir türlü şey geliyor aklıma. Üstelik git gel maliyeti çok yükseltiyor. Aslında kayınpederin arabası da burda. Eşimin kardeşin de. Bende diyorum ki sen o araba ile getir götür. Eşim yanaşmıyor. Arabayı tanımıyorum diyor. Bence arabayı isteyince bir sürü tantana çıkacak ondan çekiniyor bence. Niye kardeşin götürmüyor peki diyorum. Lafları ağzında yuvarlıyor. Arada izin alamıyor diyor sadece. Benim eşimde izin alıp duruyor ama orası gerçekten hiç umrumda değil artık. Benim oğlanın taksi ile gidip gelmesi rahatsız ediyor beni sadece. Bende binsem dönüşü yapınca altından kalkılmaz bir fiyat oluyor. E orada araba dururken bu kadar yükün altında niye kalıyoruz diye bu durum ağrıma gidiyor.
Yine cuma hastaneye gidilecek. Eşim babasına oğlanın o günde sınavı var. Nasıl yapsak demiş sadece. Birkaç saat sonra kardeşi mesaj çekti. Ben iş yerinden izin alacağım, ben götüreceğim demiş. Eşim aradı kardeşini. Kayınpeder eşime kızmış öfkelenmiş. Ben canımla uğraşıyorum, o oğlan diyor demiş. Bu arada onların evi daha müsait olduğu için orada kalmayı tercih ediyor kayınpeder. Bazen bizde de kalıyor tabii. Şimdi eşim bana trip atıyor. Keyfim kaçtı dedi. İnşallah sende birgün arada kalırsın dedi birde. Haliyle benimde keyfim kaçık. Dediğim gibi adamı kırk yıl sırtında taşı birgün indir senden kötüsü yok. Rahmetli babamın bir lafını hatırladım şuan. Eşşek olana semer vuran çok olur derdi hep. O eşşek biziz galiba :(

E arabayı versinler madem

Sizde biraz çocukların başına ne gelebilir, o çocukların ailesi ne yaşar onun empatisini yapın.
Kanser hastasını da gördüm babamıda kanserden kaybettim, tedavisinide yaşadım defalarca.
Kanser tedavisi gören yakını olan herkes bilir yüzde doksan ölüm sonucu. Çocuğun okula arabayla gitme olayıyla bir tutulamsz bile!!! Çok yazık çok!!!!!!!!@

14 yaşında okula giden çocuğun başına ne gelecek ne bu trajedi@! Ayrıca bilginiz olsun okullar uzaktan egitimde öyle her gün okula gidildiği yok!
Neyse ya herkes kalbinin ekmeğini yesin insallah

Eşinizi babasını hastaneye götürdüğü için suçlamayın, evladı bakmak zorundayım diye düşünmüyor, bakınca içi rahat ediyor ve kardeşi de olsa başka birine emanet etmek istemiyor. Ben hak veriyorum eşinize. Ancak sizin de şöyle haklı bir yanınız var, anladığım kadarıyla sizi büyük bir aile olarak düşünürsek ailenizde üç araba var, eşinize de söyleyin arabalardan biri bende kalsın kardeşinin kayınpederin ya da bizim araba fark etmez ben çocuğu okula bırakır gelirim kendimin de ihtiyacı oluyor, buna çözüm bulunursa başkaca bir sorun kalacağını zannetmiyorum. Ağır bir hastalık Allah kimseye vermesin. Vicdanı olan her insan anne babasını bu durumda yalnız bırakmaz..

14 yaşında okula giden çocuğun başına ne gelecek ne bu trajedi@! Ayrıca bilginiz olsun okullar uzaktan egitimde öyle her gün okula gidildiği yok!
Neyse ya herkes kalbinin ekmeğini yesin insallah
Özel okullarda sekizinci sınıflar örgün olarak devam ediyor. Bilginiz olsun
Hem hastamızı tedavi ettirip hemde kendi rutinimizi devam ettirmenin çaresini arıyorum sadece.
Nedir bu beddua ağızları anlayamıyorum

İki gündür çok yoruldum cevap vereceğim diye. Şuan aile içinde bir çatışma durumu yok. Herşey süt liman. Ama burası cadı kazanı. Çok haksız ithamlara maruz kaldım. Ama çok şükür ben tavrından taviz vermedim.
Zannediyorum bana ithamda bulunanların bu hastalıkla ilgili çok olumsuz deneyimleri var. Eminim çok zor günler geçirmişsinizdir ve geçiriyorsunuzdur. Sizleri anlıyorum ama yaşadıklarınızın sorumlusu ben değilim. Söylenenler yeterince söylendi. Bundan sonrası söylenenlerin tekrarı.
Mune Mune rica etsem konumu kitler misiniz?

Hayatta en önemli şey evlat. Ayarladigin taksiyle hafta da iki gün esin babasını götürüp getirsin hastaneye. Sen oğlunu kendi arabanızla güvenli şekilde getir götür okuldan eve. Baba kıymetliyse evlat daha da kıymetli. Yasicak daha nice yılları var çocuğunun.Başına birsey gelmesin Allah korusun kocan bunun hesabını veremez sonra. Benim ananemde kanser hastası ben yaşamışım yasicagim kadar sizler yaşayın diyor bu ne bencilliktir ya. Çocuğun başına birşey gelse 70 yaşında adam yaşıyor şükür mu olcak geçin bu işleri. Önce evladin canı. Baba taksiyle götürülür. Ben 28 yaşındayım ben bile oğlum yaşasın ben yaşamışım yasicagim kadar diyorum pes ya. Bir adamı yasatcaz diye öbür taraftaki cocugun canını taksilerde tehlikeye atmaya kimsenin hakki yok!
Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmış. Begenenler var birde yazık. İnsanım diye ortada gezmeyin bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X