Kayınpederi kırk yıl sırtında taşı bir kere indir senden kötüsü yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haftada bir iki falan gidiyor hastaneye. Yani çözüm var aslında. Kayınpederin aracı burda. Ama esim ben onu tanımıyorum diyor. Oğlumu bu yıl servise vermedim çünkü servis geçen yıl çok sorun çıkardı. Ben götürüyorum okula sonra ise geçiyorum. Sonra işden çıkıp onu alıp eve geliyorum. Birkaç kez taksitle gitti geldi ama aklıma neler geliyor beklerken bir bilseniz. Olmaz olmaz birgün olacağı tutar Allah korudun. Manyak çok.
Aslında hafta içi başka birgün olsa online idare edeceğiz ama hastane günleri hep sınavın olduğu gün.
Eşim home ofis çalışıyor bu arada. Gece gündüz evden çok yoğun bir mesaisi var.
Müdahale etmeyin diyenler olmuş. Evet haklısınız kanser zor bir hastalık. Ben idare edeyim de oğlanın eğitimi ne olacak peki. Sekizinci sınıf. Bilemedim.

cocugunuzu servise verin.
Nasil problem cikarabilirler ki? Kapidan alip kapiya birakacaklar neticede..

Hayatta en önemli şey evlat. Ayarladigin taksiyle hafta da iki gün esin babasını götürüp getirsin hastaneye. Sen oğlunu kendi arabanızla güvenli şekilde getir götür okuldan eve. Baba kıymetliyse evlat daha da kıymetli. Yasicak daha nice yılları var çocuğunun.Başına birsey gelmesin Allah korusun kocan bunun hesabını veremez sonra. Benim ananemde kanser hastası ben yaşamışım yasicagim kadar sizler yaşayın diyor bu ne bencilliktir ya. Çocuğun başına birşey gelse 70 yaşında adam yaşıyor şükür mu olcak geçin bu işleri. Önce evladin canı. Baba taksiyle götürülür. Ben 28 yaşındayım ben bile oğlum yaşasın ben yaşamışım yasicagim kadar diyorum pes ya. Bir adamı yasatcaz diye öbür taraftaki cocugun canını taksilerde tehlikeye atmaya kimsenin hakki yok!

Her can değerlidir. Yaşı ne olursa olsun.
Düşüncenizi çok hastalıklı buldum.

Ben en çok dedeye üzüldüm. Okula giden bir çocuk mikrop taşır. Dikkatli olun, kanser tedavisi bağışıklığı bitirir. (Tecrübem var)

Haftada iki gün içinse bence söylediğinize değmez. Bu dönemde olan kırgınlıklar geçmiyor ne yazık ki. Kp zaten çoğunlukla öbür oğlunda kalıyor, sizin eşiniz de evden çalışıyor hangi araba ile gidildigi önemli değil ki. Ben kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama çok ayıp olmuş.

arabayı tanımamak bahane bence. o zaman alın siz kullanın üç günde tanışırsınız arabayla. tamam hastalık dıurumu zor falan da çocuğunu da düşünmesi lazım yani.

Yahu bana beğenmedim yapıp durmayın konuyu tüm yorumları Bi sonuna kadar okuyun Bi hassasiyetim var demi ne kadar anlayışsız insanlarsınız beğenmediciler bu beli tüm yorumları okuyun Bi sonuna kadar okusanız... Ben kanserin ne menem ne yıpratıcı bir hastalık olduğunu biliyorum lakin tecavüzden kurtulmuş bir insan olarak anlayışsızlığınıza pes diyorum.....burda bile anlayışlı kınuşulabilecek önyargısız insan kendini belli ediyor olmayanda belli

Oğlunuzu bir süreliğine servise veremez misiniz? En azından resmi bir şekilde yolculuk eder okuluna taksiye güvenmemeniz normal. Ama tavırınızı pek beğenmedim. Hasta insan. O illet hastalıklı insanların morale ihtiyacı var. Be kadar kötü olsalar bile.

Yahu bana beğenmedim yapıp durmayın konuyu tüm yorumları Bi sonuna kadar okuyun Bi hassasiyetim var demi ne kadar anlayışsız insanlarsınız beğenmediciler bu beli tüm yorumları okuyun Bi sonuna kadar okusanız... Ben kanserin ne menem ne yıpratıcı bir hastalık olduğunu biliyorum lakin tecavüzden kurtulmuş bir insan olarak anlayışsızlığınıza pes diyorum.....burda bile anlayışlı kınuşulabilecek önyargısız insan kendini belli ediyor olmayanda belli
İsteyen istediği ifadeyi kullanır. Her yorum beğenilecek diye bir şey yok ki... Bu kadar takmayın ifadelere. Ancak yaşadığımız travmalara göre bir dünya modeli de çizemeyiz. Denge şart...

İyi forumlar

@inci_ser konu bu değil tabiki ama açtığınız için söylüyorum. Özel okul. Sene başında peşin yedibin aldılar ama hizmet fos
Ücreti peşin vermek zorunda değilsiniz. Biz taksitle veriyoruz servis ücretini, araçlar 0 aksi olsaydı alırdım. Okulla çözebileceğiniz bir konu bu, özel okulda neden her konuya eyvallah diyorsunuz ki ? sizin konunuzdaki karmaşıklıktan ziyade 8. sınıfa giden bir çocuk bence servisle arkadaşlarıyla gitse gelse daha iyi olur.

Benim bildiğim, böyle durumlarda "evladım sizi de çok yordum, sen oğlunu bırak sınava beni kardeşin getirir" falan diye mahcup olmasi lazım kp kişisinin. Hastalık hali eşiniz tabii ki biraz kahir çekecek ama kp biraz yüzsüz geldi bana. Madem eşiniz de sizi suçluyor, o zaman yukarda da dendiği gibi bir taksiyle anlaşın, oğlunuzu taksiyle gönderin, eşinize de bu çocuğun başına o takside bişey gelirse hesabını senden sorucam deyin olsun bitsin

Oğlu nasıl yapsak dediğinde, kayınbabanın oğlum benim arabayla gideriz demesi uygundu. Ben hastaylen oğlunu düşünüyor demiş ama kendi de hastayken arabasını düşünüyor. Bence orta yol bulunurdu. Sınav olduğu için tabi ki oğlunu da düşüncek. Konu sahibi sanırıö bu sinirle konu açmış

Benim bildiğim, böyle durumlarda "evladım sizi de çok yordum, sen oğlunu bırak sınava beni kardeşin getirir" falan diye mahcup olmasi lazım kp kişisinin. Hastalık hali eşiniz tabii ki biraz kahir çekecek ama kp biraz yüzsüz geldi bana. Madem eşiniz de sizi suçluyor, o zaman yukarda da dendiği gibi bir taksiyle anlaşın, oğlunuzu taksiyle gönderin, eşinize de bu çocuğun başına o takside bişey gelirse hesabını senden sorucam deyin olsun bitsin
Görende takside herkes tecavüze falan uğruyor sanacak. Pamuğa sarın bari çocuğu okula gönderirken.

Hem bu kadar güvenlik kaygısı olan bir insan nasıl orman içinde etrafında yerleşim olmayan bir yere çocuğunu gönderir onu da konuşalım bari. İyice mantık dışı konularla karşılaşır olduk

Kanser hastası bir adamın evdeki varlığı bile cok üzücüdür eminim. Beslenmesine, yatma kalkma saatlerine, ilaçlarına ozen gostermek gerekir.
Tum bunlarla esinizin kardesi ilgilenir, kp orada kaldığı için.
Siz de bir zahmet hastaneye goturup getirme görevini ustlenebilirsiniz.
Bana cok da hakli gelmediniz malesef
Konunun özü bu, biz bakıyoruz diğer evlat hastaneye bile götürmüyor diyorlar muhtemelen..

Görende takside herkes tecavüze falan uğruyor sanacak. Pamuğa sarın bari çocuğu okula gönderirken.

Hem bu kadar güvenlik kaygısı olan bir insan nasıl orman içinde etrafında yerleşim olmayan bir yere çocuğunu gönderir onu da konuşalım bari. İyice mantık dışı konularla karşılaşır olduk

Yahu yapmayın Allah aşkına hiç mi haber izlemiyosunuz, 14 yaş sandığınız kadar büyük bi yaş değil. Koca kadınlar bile takside tacize uğruyor, bindiği minibüsün şoförü tarafından tecavüze uğrayıp öldürülen Özge canı ne çabuk unuttunuz? Tabii ki hayatımızı sürekli bunlardan korkup herkese sapik muamelesi yaparak gecirmiycez, ama bi annenin çocuğu için endiselenmesinden daha doğal ne olabilir? Evet orman içinde bı yere göndermiş ki eminim güvenlikli bir okuldur, arabamız var hergun kendimiz bırakır alırız demiştir, konu mu yani bu şimdi?

Oğlu nasıl yapsak dediğinde, kayınbabanın oğlum benim arabayla gideriz demesi uygundu. Ben hastaylen oğlunu düşünüyor demiş ama kendi de hastayken arabasını düşünüyor. Bence orta yol bulunurdu. Sınav olduğu için tabi ki oğlunu da düşüncek. Konu sahibi sanırıö bu sinirle konu açmış
Iyi de cocuk sinav gunu okula gidemiyor degil ki. Bir sekilde gidiyor. Daha once de gitmis sonuçta. Konu sahibinin taksiyle gitmesinden duydugu rahatsizligi daha once soylemedilerse adama malum olmaz.

Nasil yapsak yerine baba oglanin sinavi var, senin arabayla gidelim dese buralara varmazdi olay.

eşiniz hakkını savunmuyorsa sizene ... aynen öyle diyinn eşinize de ...

Kayınpedere evinde kim bakıyorsa arabayı kullanmak onun hakkı.
İstediğiniz kadar maddi yardım olsun insanın evinde -hasta olmasa bile- birine bakması zor.

Ben şuan işteyim. Eşim aradı biraz önce. Babası ile konuşmuş. Senin sağlığın tabiki çok önemli. Ama bir taraftan da bizde kendi rutinimizi devam ettirmeye çalışınca böyle çakışmalar olabiliyor demiş. Ben seni hastaneye götüreceğim merak etme demiş. Babası da bu işleri bir tek sen anlıyorsun. Kardeşin beceremez diye ben seni istiyorum demiş. Şimdi ben yine taksi ile yollayacağım oğlumu. Tanıdığım bir taksici olmadığı için artık plakanın ve durağın isminin fotoğrafını çekip yollayacağım. Dönüş içinde okul müdür yardımcısının kontrolü altında rica edeceğim. Telefonu da yanında oğlanın. Allah'a emanet. Uzun vadede de eşimden kayınpederin arabasını bugünler için kullanmasını isticem artık. Hep bu şekilde olursa hem maddi hem manevi kaldiramayız.
Israrla servisi kullanmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlara da bir açıklama yapayım. Servis şirketine kendimiz getirip götüreceğimizi, kendilerinden hiç memnun kalmadığımızı kayınpederden çok önce bildirmistik. Şimdi de istemiyoruz. Oğlumda hiç istemiyor.

Iyi de cocuk sinav gunu okula gidemiyor degil ki. Bir sekilde gidiyor. Daha once de gitmis sonuçta. Konu sahibinin taksiyle gitmesinden duydugu rahatsizligi daha once soylemedilerse adama malum olmaz.

Nasil yapsak yerine baba oglanin sinavi var, senin arabayla gidelim dese buralara varmazdi olay.
Benim anladığım şey babanın arabası çok kıymetli. Yani iki tarafta da kaldığına göre durumu az çok biliyordur. Bu şekilde düşündüğüm için yazdım. Taksile de göndermek istememesini anlıyorum. Ben bekarken bir taksici komsumuzun kızına tecavüz etmişti o sebepten ben bile tek binince hep aklıma gelir. Ama yinede 2 taraf ılımlı olsa bu konu uzamazdı. Yani bana göre hata tek taraflı değil.

Sürekli bana vurmak için neden bu kadar konuyu dağıtıyorsunuz. Belli ki hayatınıza dair dindiremediğiniz bir öfkeniz var ve bunu bana yansıtıyorsunuz.

Ben şuan işteyim. Eşim aradı biraz önce. Babası ile konuşmuş. Senin sağlığın tabiki çok önemli. Ama bir taraftan da bizde kendi rutinimizi devam ettirmeye çalışınca böyle çakışmalar olabiliyor demiş. Ben seni hastaneye götüreceğim merak etme demiş. Babası da bu işleri bir tek sen anlıyorsun. Kardeşin beceremez diye ben seni istiyorum demiş. Şimdi ben yine taksi ile yollayacağım oğlumu. Tanıdığım bir taksici olmadığı için artık plakanın ve durağın isminin fotoğrafını çekip yollayacağım. Dönüş içinde okul müdür yardımcısının kontrolü altında rica edeceğim. Telefonu da yanında oğlanın. Allah'a emanet. Uzun vadede de eşimden kayınpederin arabasını bugünler için kullanmasını isticem artık. Hep bu şekilde olursa hem maddi hem manevi kaldiramayız.
Israrla servisi kullanmamız gerektiğini söyleyen arkadaşlara da bir açıklama yapayım. Servis şirketine kendimiz getirip götüreceğimizi, kendilerinden hiç memnun kalmadığımızı kayınpederden çok önce bildirmistik. Şimdi de istemiyoruz. Oğlumda hiç istemiyor.

Ben yine de okulun bildiği servisle göndermeyi tercih ederdim her gün başka başka taksicilerle göndermektense
En azından okulun bilgisi dahilindeki servis daha mantıklı geliyor bana
Taksilerde servisten aman aman iyi değildir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X