Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

Köşe bucak saklamama gerek yok ki
Bir çekmeceye koyuyoruz biz
Başkaları nasıl yapıyor bilmiyorum gerçi
Belki çekmeceye koyma işi saklamaktır genel davranışa göre
Çamaşırlar da çekmecede raflarda oluyor
Biri gelse de gelmese de çamaşır prezervatif filan ortada olmuyor öyle olduğu gibi
Kapağı kapatınca hepsi içerde yani

Misafir gelince de kilitliyor musunuz yatak odanızı mesela? 👀
Belki ben bilmşyorumdur yani olabilir
Hayır kitlenmez ama misafir senin odana dalmaz öyle cam açayım edeyim diye ayrıca misafir geliyorsa evine yinede girmese de oralarfa derli toplu olur insanlık halidir. Ama hergün aynı evde yaşadığın insanların birşet leri yakalaması ortalıkta görmesi ihtimali daha yüksek vw hoş değildir.... İlişkiden sonra sere serpe yatmak yerine bişeyleri saklama toplama derdinde olmal. Kötü bişet

Hayır kitlenmez ama misafir senin odana dalmaz öyle cam açayım edeyim diye ayrıca misafir geliyorsa evine yinede girmese de oralarfa derli toplu olur insanlık halidir. Ama hergün aynı evde yaşadığın insanların birşet leri yakalaması ortalıkta görmesi ihtimali daha yüksek vw hoş değildir.... İlişkiden sonra sere serpe yatmak yerine bişeyleri saklama toplama derdinde olmal. Kötü bişet
Aynı evde yaşıyorsanız zaten yerinizde olsam en son derdim yatak odamdaki eşyalar olurdu
Sizin durum baştan yanlışmış

E sizinki bildiğiniz art niyetli
Dolaba da koysanız arayıp bulacak yani
Niyeti bozmuş o bi kere
İşte böyle insanlar var ben geceliklerimi dip köşe sakladım ve burası benim odam yani ben çalışan bi bayanım evde yokken girip bakar karıştırır diye korkuyorum mesela hoş değil.... O yüzden kayınpederide artniyetli olabilr kayınvalidem eşim izine geldiğinde sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra bizim odaya mutlaka bi girerdi halada girer balkondan bişey alcaktm der bi bahane bulur ve girer girmez o gözler odayı inceler 10 saniyede amaç odayı teftiş bakalım nbişey varöı vs gibi

İşte böyle insanlar var ben geceliklerimi dip köşe sakladım ve burası benim odam yani ben çalışan bi bayanım evde yokken girip bakar karıştırır diye korkuyorum mesela hoş değil.... O yüzden kayınpederide artniyetli olabilr kayınvalidem eşim izine geldiğinde sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra bizim odaya mutlaka bi girerdi halada girer balkondan bişey alcaktm der bi bahane bulur ve girer girmez o gözler odayı inceler 10 saniyede amaç odayı teftiş bakalım nbişey varöı vs gibi
Konu sahibinin anlattığına göre kayınpederi tüm evi havalandırmaya giriyormuş
Özellikle yatak odasına girip etrafı karıştırmıyor yani
Evi havalandırmasını istemiyorlarsa istemediklerini söylesinler yatak odama nasıl girersin yerine

hala giriyormu bilmiyorum tatlım.Takmıyorum artık.Konuyuaçalı epey zaman geçti üzerinden.Bende yatak odama işaretler koymuştum.Özellikle özel eşyalarıma ,birşey çıkmadı herşey yerli yerindeydi.Sanki kayınvalidem uyardı kocasını gibi geliyor.Sabahları evden çıkarken yatak odamın kapısını kapatır olmuştum bir gün eşim kapatma kimse girmez gibisine birşey söyledi.Şimdilik bir yaramazlık yok.

Merak edecek olanlar için konu sahibinin son cevabını buraya bırakıyorum :)

Konu sahibinin anlattığına göre kayınpederi tüm evi havalandırmaya giriyormuş
Özellikle yatak odasına girip etrafı karıştırmıyor yani
Evi havalandırmasını istemiyorlarsa istemediklerini söylesinler yatak odama nasıl girersin yerine
Orası öylede işte bazen odaya girmek için bahane oluyo o havalandırmalar filan

Orası öylede işte bazen odaya girmek için bahane oluyo o havalandırmalar filan
Yukarıda son durumu da alıntılamışlar
Eşyaları işaret olarak koymasına rağmen yeri değişen hiçbir şey olmamış
Sizin kayınvalideniz ayrı bir psikolojik vaka
Bu konudan bağımsız bence

Bana da mahremim de mahremim demek garip geliyor. Ben mesela iç çamaşır falan ortada bırakmam çekmeceye koyarım aynı şekilde giysilerim de dolapta. Prezervatif gibi şeyler de çekmecede. Gelip çekmeceye bakıyorsa o zaten terbiyesizlik başka yerleri de karıştırır o. Olay karıştırması. Mahrem diye bakarsam yan odama kurutmaliga aşıyoruz biz camaşırlarımızı mahrem yerim orası demek ki benim.

Köşe bucak saklamama gerek yok ki
Bir çekmeceye koyuyoruz biz
Başkaları nasıl yapıyor bilmiyorum gerçi
Belki çekmeceye koyma işi saklamaktır genel davranışa göre
Çamaşırlar da çekmecede raflarda oluyor
Biri gelse de gelmese de çamaşır prezervatif filan ortada olmuyor öyle olduğu gibi
Kapağı kapatınca hepsi içerde yani

Misafir gelince de kilitliyor musunuz yatak odanızı mesela? 👀
Belki ben bilmşyorumdur yani olabilir
Hayır kitlemiyorum. Aksine kapısı hep açıktır. Ama bi defa eşimin ananesi gelmişti. Evde yürüyoru ayaklarım açılsın bahanesi ile yatak odama girdi. Yürümek isteyen insan yatak odasına gitmez gider salonda yürür. Ve en dipteydi benim onu yatak odamda gördüğümde. İşte ben burda art niyet ararım. Ne işin var benim yatak odamda. Ondan sonra kitlemiştim evet. Hoş bşy değil. Yani çekmeceyi kurcalasın yada kurcalamasın gezilecek yürünecek hava alınacak yer değil benim için benim yatak odam.

Hayır kitlemiyorum. Aksine kapısı hep açıktır. Ama bi defa eşimin ananesi gelmişti. Evde yürüyoru ayaklarım açılsın bahanesi ile yatak odama girdi. Yürümek isteyen insan yatak odasına gitmez gider salonda yürür. Ve en dipteydi benim onu yatak odamda gördüğümde. İşte ben burda art niyet ararım. Ne işin var benim yatak odamda. Ondan sonra kitlemiştim evet. Hoş bşy değil. Yani çekmeceyi kurcalasın yada kurcalamasın gezilecek yürünecek hava alınacak yer değil benim için benim yatak odam.
Bak bu başka bir konu ama
Diğer üyeye de yazdığım gibi niyeti bozan zaten gömsem yine bulur gizlediğim bir şey varsa
Yatak odasının çok mahrem görülmesi kavramı bana ters geldi sadece

Bak bu başka bir konu ama
Diğer üyeye de yazdığım gibi niyeti bozan zaten gömsem yine bulur gizlediğim bir şey varsa
Yatak odasının çok mahrem görülmesi kavramı bana ters geldi sadece
Yani kişisine göre diyeyim o halde. Arkadaşım bebeğini vs uyutsa gözüme batmıyor. Ama kem gözlüler için mahrem evet 🤣

Yani kişisine göre diyeyim o halde. Arkadaşım bebeğini vs uyutsa gözüme batmıyor. Ama kem gözlüler için mahrem evet 🤣
Orası öyle de
Konu sahibinin kayınpederi ev havalandırmaya giriyormuş
Ki denemek için çeşitli tuzaklar da kurmuş yatak odasına
Her şeyi bıraktığı gibi bulmuş
Adam masum geldi bana yani

Ama şu da var ben mesela evi havalandırmaya gelmesini istemezdim
Evim mahrem olduğundan değil zahmet etmesin diye düşünürdüm
Yoksa eve girdikten sonra ister mutfağın ister yatak odasının penceresini açsın hiç fark etmez

Cocuk olmadan önce yatak odama biri girince ben de sinir oldum çocuktan sonra saldim gitti
Ama yine de kabineden hos degil ortaya ic çamaşırı falan bırak da bir daha utanıp girmesin belki burası özel bir yer diye ışık yanar beyninde

Cocuk olmadan önce yatak odama biri girince ben de sinir oldum çocuktan sonra saldim gitti
Ama yine de kabineden hos degil ortaya ic çamaşırı falan bırak da bir daha utanıp girmesin belki burası özel bir yer diye ışık yanar beyninde
Kayinpeder yazacaktım

Orası öyle de
Konu sahibinin kayınpederi ev havalandırmaya giriyormuş
Ki denemek için çeşitli tuzaklar da kurmuş yatak odasına
Her şeyi bıraktığı gibi bulmuş
Adam masum geldi bana yani

Ama şu da var ben mesela evi havalandırmaya gelmesini istemezdim
Evim mahrem olduğundan değil zahmet etmesin diye düşünürdüm
Yoksa eve girdikten sonra ister mutfağın ister yatak odasının penceresini açsın hiç fark etmez
Ben konuyu okumamıştım 🙂
Aynı evde yaşarlarken mi odayı havalandırıyormuş. Gerçi iki türlü de mantıksız.

Ben konuyu okumamıştım 🙂
Aynı evde yaşarlarken mi odayı havalandırıyormuş. Gerçi iki türlü de mantıksız.
Yok sanırım aynı apartmandalar
Evlerini havalandırmaya geliyormuş
Kendi isteklerimi yoksa değil mi onu bilmiyorum ama

Yok sanırım aynı apartmandalar
Evlerini havalandırmaya geliyormuş
Kendi isteklerimi yoksa değil mi onu bilmiyorum ama
Çok saçma. Herkes hergün ev havalandırıyor mu cidden. Yani çalışıyor olsam gelince havalandırırım. Yada sabah gitmeden havalandırırım. Ben sizin gbi zahmet etmesin diye düşünemem sanırım 🙂 karışmasın ora benim evim derim

Çok saçma. Herkes hergün ev havalandırıyor mu cidden. Yani çalışıyor olsam gelince havalandırırım. Yada sabah gitmeden havalandırırım. Ben sizin gbi zahmet etmesin diye düşünemem sanırım 🙂 karışmasın ora benim evim derim
Benim isteğim üzerine geliyorlarsa bunu hiç teklif edemezdim zaten
İstemeden geliyorsa da anahtarımın onlarda olması ayrı saçma zaten ama anlaması için direkt söylemekten çekinirsem de penceremi açar giderdim
Gelince görecek ki ev havalanmış 1 2 gelmeyecek zaten
Yatak odam en son kaygım olur
En fazla dağınık bulur
Görmek istemeyen gelmez yani
İstediğini söyleyen istemediğini işitir mi ne bi söz vardı
O hesap yani

Back
X