Kayinpederim çok pis

borasu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
98
73
18
32
Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben

Merhaba kizlar benim sorunum kayinpederimin pis olması aslında çok iyi bir insan ben de onu seviyorum ama uzaktayken kayınvalidemden kocamdan çok memnunum ama kayinpederim eve gelince yemek bile yiyemiyorum.Ellerini yıkamiyor sürekli burnunu karıştırıyor herşeye dokunmak istiyor evin bütün dolaplarını tek tek inceliyor.Yani heryere dokunuyor bütün evim mahvoluyor. Şimdi hamileyim doğum için gelecekler inşallah bebeğimi sağ salim kucağımıza aliriz ama sevinemiyorum doğum yapicam bebeğime kavuscam diye sürekli dua ediyorum inşallah bir mucize olur düzelir temiz bir insan olur diyorum eltim gibi olabilsem almam evime eltim asla evine kabul etmiyor onu kayinvalidemi alıyor onu almıyor eve ama ben yapamıyorum kıyamıyorum da ne yapmalıyım bilmiyorum o pis elleriyle kıyafetleriyle bebeğe de dokunacak nasıl dayanicam ben
İnsanın içi pis olmasın...Diğer pislik temizlenir gider.

İnsanın içi pis olmasın...Diğer pislik temizlenir gider.
Çok haklısın ben de hep böyle düşündüm her şeye katlandim şimdi bebeğim icin korkuyorum sadece yoksa yine katlanirim gelir en fazla iki hafta kalır gider ben bütün evi temizlerim normalde ama şimdi bebek olacak çok kotu oluyorum düşününce inşallah bir mucize olur da düzelir

Çok haklısın ben de hep böyle düşündüm her şeye katlandim şimdi bebeğim icin korkuyorum sadece yoksa yine katlanirim gelir en fazla iki hafta kalır gider ben bütün evi temizlerim normalde ama şimdi bebek olacak çok kotu oluyorum düşününce inşallah bir mucize olur da düzelir
Havalar çok sıcak değil bir battaniye ayarla onunla ver kucağına eline yüzüne dokunacak değil ya küçücük bebek sadece kucağına alır bakar.

İnsallah ben de öyle düşünüyorum şimdiden söylüyorum kocama biz de kucağımıza alırken muslin bezlerle alalım kıyafetimize temas etmesin diyorum inşallah yapabilirim
Havalar çok sıcak değil bir battaniye ayarla onunla ver kucağına eline yüzüne dokunacak değil ya küçücük bebek sadece kucağına alır bakar.

Doğum sonrası süreçte görmek istediğim son insan sanırım kayınpederim olur.
insan sudan çıkmış balığa dönüyor, memeler açık geziyor yeri geliyor.
kayınpederiniz çok iyi bir insan olabilir buna inanıyorum ama pis olması dışında bir de düşüncesiz.
Hadi erkekler düşünemiyor bazen ama kayınvalidenizde mi demiyor. Lohusa kadın rahat edemez sen gelme diye.
Bebeğe dokunması konusunda da virüsü kullanabilirsiniz.

Ben mi başka düşünüyorum anlamadım 😕

Bende çok titizim zor bir durum , ama sen yinede idare et , eltin çok terbiyesiz bir insanmış , gerekirse esin babasını uyarsın ama sen uyarma

kayınpederiniz çok iyi bir insan olabilir buna inanıyorum ama pis olması dışında bir de düşüncesiz.
Hadi erkekler düşünemiyor bazen ama kayınvalidenizde mi demiyor. Lohusa kadın rahat edemez sen gelme diye.

Kesinlkle doğru

Bende çok titizim zor bir durum , ama sen yinede idare et , eltin çok terbiyesiz bir insanmış , gerekirse esin babasını uyarsın ama sen uyarma
Ben de çok titizim diyorum Rabbim beni böyle siniyor heralde çok zor bazen eltime aferim diyorum hiç çilesini çekmiyor ama eltim yüzünden kayinpederimin ağladığını gördüm evine kabul etmiyor diye ağladı ama asıl suçlu eşim kayinvalidem aramızda konuşuyoruz pis olduğunu ama asla söylemiyorlar baba dikkat et dese eşim belki farkına varıp yapmayacak ama çekiniyor herkes ben de onlar söylemiyorken söyleyemem ki

Yaa bu da beni çok geriyor aslında benim ilk bebeğim olacak inşallah ama tahmin edebiliyorum lohusalık dönemini hamileyken bile insan rahat edemiyor her kıyafetle eşime bir kaç kere söyledim babamin beni öyle görmesini istemiyorum lohusaliktan sonra gelsin ya da biz gideriz dedim (en azından o zor dönemi rahat atlatayim diye)ama kocam gelme diyemem babama onun hakkı gelip görmek diyor seni rahatsız etmez merak etme diyor anlayamıyor galiba beni

Sümüklü ellerle evinizde sağa sola dokunulması sorun olmaz mı sizin için?

İçi temizse dışını da temizleyiversin bi zahmet.

Bence eltinizi örnek alın.
Keşke alabilsem eşimin kardeşi eltimi çok koruyor ama benim eşim öyle değil bana kıziyor ben söyleyince bir kere kayinpederim bize geldiğinde tras bıçağını banyoda bırakmış ben de birşey söylemedim ama anlasin diye tiksine tiksine attım çöpe sonra olay oldu nasıl attınız benimdi dedi eşim de bana kızdı birak adam gidene kadar sabret diyor her seferinde ne yapcam nasıl anlaticam bilemiyorum artık dua ediyorum sürekli

Kocanız bebekken de bu adam aynıydı, ölmeden büyümüş çok şükür. Bunu düşünüp hayatı zehir etmeyin kendinize, fesat olup temiz olsa daha mı iyiydi
Çok daha kotu olurdu tabi Allah var evimize karismiyor ne söylese de kocam baba biz böyle istedik diyor ama işte insanın içi de almıyor bazı şeyleri

Edebiyat parçalamaya gerek yok. Pis insanı anam babam olsa bile evime de almam çocuğuma da yaklaştırmam.
Yaa ben de boyleydim kardeşlerim odama girseler anlardım düzeninden ama eşimin babası saygıdan susuyorum yoksa çok kotu durumdayım

• Beğen
Reactions: JES
Ben de çok titizim diyorum Rabbim beni böyle siniyor heralde çok zor bazen eltime aferim diyorum hiç çilesini çekmiyor ama eltim yüzünden kayinpederimin ağladığını gördüm evine kabul etmiyor diye ağladı ama asıl suçlu eşim kayinvalidem aramızda konuşuyoruz pis olduğunu ama asla söylemiyorlar baba dikkat et dese eşim belki farkına varıp yapmayacak ama çekiniyor herkes ben de onlar söylemiyorken söyleyemem ki
Sen söyleme ya kv yada eşin konuşsun, eltin umarım yaşlanınca aynı şeyle karşılaşmaz, size düşen sabretmek ama eşinize düşen çok şey var , mesela benim rahmetli dedem baya yaşlanmıştı bazen bilmeden ayakkabısı ile içeri dalardı ( parkinson hastasıydı) biz hiç yengemize bırakmadan uyarırdık aile bireyleri dikkat ederdi ve böylece gelin de muhatap olmamış olurdu sorun çıkmazdı, ama sizin durum kötü çünkü kimse uyarmıyor bu onların ayıbı bence , eşinle konuş uyarsın dikkat etsinler , kv kesinlikle daha dikkat etsin diycem ama o adamla yaşadığına göre o da onun bu haline alışmış galiba, ayrıca lohusa iken kayınbaba ne alaka çok saçma, keşke gelmese size bu süreçte

Kocanız bebekken de bu adam aynıydı, ölmeden büyümüş çok şükür. Bunu düşünüp hayatı zehir etmeyin kendinize, fesat olup temiz olsa daha mı iyiydi
Düşünüyorum da aynı şey sizin başınıza gelse yine böyle düşünecekmiydiniz 🧐

Güzel kardeşim sen hiç çekinme kayınvalidene söyle açık açık konuş babam böyle yapmasın de sonuçta 9 ay boyunca karnında taşıdın kolay mı öyle ya mikrop kapsa bebek daha mı iyi olacak sonra uğraş dur hastane hastane ee virüs de var haliyle ya böyle pis insanlara tahammülüm yok Allah aşkına kaç yaşında adam Burun kurcuklamak ne ya !!

Back
X