aslında konu başlığına öyle yazacaktım deli bi kayınpederim var yazacaktım ama yazasım gelmedi :)adam deli ki tuhaf kelimesi sorunu küçümsemek olur nişanlına söyle tedavi ettirsinler
evet doğru söylüyorsunuz. kayınvaliden çok sessiz birisi gerekmedikçe konuşmuyor bi de .. çok iyi birine benziyor çok ısındım ona ama üzülüyorum onun için o adamla aynı çatı altında yaşıyor.Siz neyse evlenip uzaga gidecekmissiniz. O yuzden şanslisiniz. Ben kayinvalidenize çok uzuldum boyle ruh hastasi bir adami ölene kadar cekecek. Bu yaşa gelmis rahat yüzü gormemis kadin. Kayinpederinizlede ailenizde cok icli dışlı olmaz bu şekilde idare edebilirsininiz. Sozlunuz babasinin nasil biri oldugunun farkinda en azindan buda bir avantaj.
Köyde yaşadıkları için biraz bilinçsizlikten sanırım tedavi ettirme yoluna gidemezler. zaten kayınpederim hayatta kabul etmez tedavi olmayı.. evet çocuğum olunca dediğin gibi korkarım onunla yalnız bırakmaya.. Allahtan uzakta yaşayacağız. Sözlüm buralarda kadro olmasına rağmen 12 saatlik mesafede bi şehri yazmıştı puanı iyiydi neden böyle bir şey yaptığını şimdi iyi anlıyorum. bana hep burada yaşamak istemediğini sadece yazları gelmek istediğini söylerdi. hatta gelince nerde kalacağız köyde arsam var oraya 2 odalı bir ev mi yaptırsak ki derdi bende yıl da 15-20 gün kalmak için ne gerek var sizin ev büyük sizde kalırız derdim şimdi anlıyorum ona hak verdimtoplumda böyle insan çok ve ne yazık ki aileler rezil oluruz elaleme ne deriz diye tedavi ettirmiyo, huy diyolar geçiyolar ama yazdıkların normal degil çocuğun olsa bu adamla yalnız bırakır mısın dedesi parka götürsün diyip emanet eder misin
Degismez bu tipler hicte ugrasmaya degmez... Benim 2. Evladim dunyaya geldi sukur... Kp bi arayip tebrik bile etmedi.. İnsan 7 kat yabanciya gozun aydin der...daha bir suru mesele var evlendigimizden beri anlatsam roman olur... Kisaca kendin degiseceksin bu odunlara karsi karsidan degismesini beklemek hayal...
Köyde yaşadıkları için biraz bilinçsizlikten sanırım tedavi ettirme yoluna gidemezler. zaten kayınpederim hayatta kabul etmez tedavi olmayı.. evet çocuğum olunca dediğin gibi korkarım onunla yalnız bırakmaya.. Allahtan uzakta yaşayacağız. Sözlüm buralarda kadro olmasına rağmen 12 saatlik mesafede bi şehri yazmıştı puanı iyiydi neden böyle bir şey yaptığını şimdi iyi anlıyorum. bana hep burada yaşamak istemediğini sadece yazları gelmek istediğini söylerdi. hatta gelince nerde kalacağız köyde arsam var oraya 2 odalı bir ev mi yaptırsak ki derdi bende yıl da 15-20 gün kalmak için ne gerek var sizin ev büyük sizde kalırız derdim şimdi anlıyorum ona hak verdim
umarım deliliği genetik değildir
annemde diyorumarım deliliği genetik değildir
en kötüsü de çocuklarım dedesine çekerse ..dimi ağzımdan aldın
annemde diyorArmut dibine düşermiş sözlünde belki babası gibidir diyor ama sözlüm babası ile hiç anlaşamıyor onun huylarını ayıpladığı için ama tabi benzeyen tarafları var mı diye bazen düşünüyorum
biz merkez mahallesinde oturuyoruz onlar köyde. merkeze 20 dk uzak. bizim ev 85 metre kare apartman dairesi hani rahat olamayız küçük tuvalet banyo bir olduğu için ama gene kalırız 3-4 gün falan ama onlar köyde oturuyor evleri kocaman bi de bahçe tarafında sözlüm kendine ayrı oda yaptırmış babası ile karşılaşmamak için sanırım aynı evde bulunmamak için.. senin odada kalırız diyorum yemek yerken aynı sofraya oturmak zorunda kalacağız babamla aynı sofrada yemek yesek senin yanında bana bi laf söyler gururuma yediremem ben diyor. köyün az 4-5 km ilerisinde sözlüme babası bi arsa bırakacak miras tam üstüne geçmemiş ama işte oraya 2 oda bi ev yapalım yazları gelince kalırız hem bizimkileri görmeyiz 4-5 km mesafe var arada diyorbu yazdıkların da ayrı sorun yaz tatilini köyde geçireceksiniz yani öyle mi ev falan yapılacağına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?