- 7 Şubat 2022
- 951
- 1.763
- 63
- 70
Bu kadar ağır bir şey yaşıyor ve bir daha asla gitmem diyorsunuz.Çok kararlı olduğunuzu belirtiyorsunuz.Anlamadığım benim de şu.Bu kadar ağır bir şey yaşıyorsunuz.Meslek sahibi de bir kadınsınız.Neden orayı terketmediniz. Bu kararlı duruşunuzdan sonra neden o anda orayı terketmediğinizi benim gibi burada kimse anlamıyor...Ne olacaktı 80 yaşındaki adam evi terkettiğinizde ne yapabilirdi...Sonra 80 yaşındaki adamın özür dilediğini belirtiyorsunuz.Daha sonra iki hafta kaldığınıza göre özrü kabul edilmiş anlamına gelmiyor mu..Acaba diyorum demans falan olabilir mi 80 yaşında size bu kadar ağır bir şey yaşatmışsa...Siz belki anlamazsınız ama olabilir de.kesinlikle vermiyor. hadi bir şeyi yanlış anladı, öfke kontrol sorunu var, bağırdı çağırdı neyse (neyse değil de hadi neyse, özür dilemiş falan) Yanlış anladığı şeyi (ki ona hala inanıyor) bir anlatsam hiç affedilir şey değil.... Anlatmadığım için de gerçekten kararlılığım anlaşılmamış olabilir. Dolayısıyla değil eşim, değil başkası tüm KK toplansa beni silah zoruyla oraya bir daha götüremez.