Kayınpederim ne yapmaya çalışıyor?

Burası öyle bir yer ki, hiç tanımadığınız benim için üzülüp çözüm yolları arıyorsunuz.. Allah sizden kat kat razı olsun.
O cehalet yüzünden söyleyemedik durumu bizde zaten. Dualarınız için de amiin.

öncelikle lütfen sakin olun.
sizin durumunuz strese üzüntüye uygun değil biliyorsunuzdur.
ben tayin için erken nikah yaptım memlekete gelince de düğün yaptık.
o zaman o kadar yorucu ve stresliydi ki her şeyi eşimle ben yaptığımız için keşke nikahla bitirebilseymişiz dedik ama bizim durum ona uygun değildi.
bence sade nikah yeter de artar bile.
siz kp boşverin gidip nikah hazırlıklarına başlayın.
mutluluklar. inş. korktuğunuz gibi olmazda minikleriniz hemen gelir

Kayinpederiniz sürekli şunu ben yaparım diyerek ilişkinizde "söz sahibi ,karar verici " bir pozisyona girmek istiyor.Bunu saglayamayinca da giderek süreyi uzatmaya çalışıyor.Sizin evlilik karariniza saygı duyduğunu ve ya onayladığını düşünmüyorum.Uzunvadede ayrılacağınızi bunu ispatlamak icin ise tek ihtiyacın düğünü biraz ertelemek olduğunu düşündüğünden de vakit kazanmaya çalışıyor.Benim arkadaşım 3 aylık hamileydi evlendiğinde ...güzel bir nikah ardından da ailelerle düzgün bir mekanda yenilecek akşam yemeği tertipledi.Ben; ya gelmezlerse ailen napicaksin dedim .Gelmezlerse torunlarını da hiçbirzaman göremezler dedi.Nikah sonrası fotoğraflarını gördüm pirtlayan karniyla arkadaşım ,anneanne /babanne adayları çok mutlu bir fotoğrafti.Bazen karar vermek ve uygulamak gerekli.Sonrasina yönelik satranç oynar gibi davranmanin bir faydası yok.Benim dugunum normal şartlarda paşa ailelerinin etkinliklerinden bana düşmeyecek bir yerde oldu.Ceyrek altın 40 TL iken sadece yemek ve içecege 4000 TL ödendi 220 kişi için.Su an aklımda kalan tek bir an yok dugunumden geriye...siz şu an mutlu olun gerisi teferruat yani.

Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için :) Ağustos'a alacağız nikah gününü yapacak bir şey yok. Size de yuvanızda mutluluklar diliyorum...

Bu arada, düğünü ben yapacağım demesine kanmayın. Baştan sadece kapora verip, salon parasını takılarınızla ödeyin diyebilirler.

Yaşadığım için biliyorum.
Bu örnekten o kadar çok var ki, malesef yapıyorlar bunu. Bir yaşayan da sizsiniz..

Hayatı boyunca herkesi yönetmiş, şimdi aynısını bize yapmak istiyor. Onaylıyor güya kararı ama saygı duyduğunu ne yazık ki bende düşünmüyorum.

Babasından izin almadan evlilik teklifi yaptığı içinse bu kadar tantana ,alsın gelsin babasını ,birde onun yanında etsin ama fırlantani kayınpederin alsın :)

Yalnız bu erken menopoz durumundan sözlünün haberi var mı ? Evlenmeden önce bilmeli ..

Çok iyi fikir, biz bu teklif olayını tekrarlayalım en iyisi :) Pırlantayı da alsın yeter ki sorun çıkmasın :)
Var kuzum, en başından beri biliyor.

Hayatı boyunca herkesi yönetmiş, şimdi aynısını bize yapmak istiyor. Onaylıyor güya kararı ama saygı duyduğunu ne yazık ki bende düşünmüyorum.
Kötü olmamak için bir strateji dir bu.Onaylayan insan "senin karına ilerde ben mi bakicam,evlilik teklifinden önce nasıl benden izin alınmaz"vs.demez. Kötü olmak istemediği kişi de oğlu.Muhtemelen oğlu ister kabul edin ister etmeyin ben bu yuvayı kuracağım dedi.Babasi da oğlum tabi ki evlenin ama şimdi ne aceleniz var diyor.Bu tür problemlerle de ilişkinizi yıpratmaya çalışıyor.

Hay Allah razı olsun, o kadar haklısınız ki tek kelime diyemiyorum. Aynen budur

Çok iyi fikir, biz bu teklif olayını tekrarlayalım en iyisi :) Pırlantayı da alsın yeter ki sorun çıkmasın :)
Var kuzum, en başından beri biliyor.
Neden sizin evlilik karariniza karışmasına izin veriyorsunuz ki ? Tarihi de siz belirlersiniz teklifi de ..

Bence sozlunle birlikte salon bakın ..

canım büyükleri yine kırmayın ama senin özel bir durumun var. bundan bahsetmemende gayet mantıklı ama yinede sen her zaman sakin ol saygısızlık yapma.

Neden sizin evlilik karariniza karışmasına izin veriyorsunuz ki ? Tarihi de siz belirlersiniz teklifi de ..

Bence sozlunle birlikte salon bakın ..
Zamanında tek oğlum, düğün hevesim var dediği için gönlü kırılmasın dedik. Tarihi de teklifi de biz belirledik diye bu köpürmeleri, yokuşa sürmeleri zaten.
Yok kuzum salon falan yok, nikah kıyalım yemek yiyelim bitti vallahi.

kp in aynı benim kpderim
destek olacağıan hep köstek oldu
ona inat herseyımız yolunda gitti , hala da sinir oluyorum babasına aklıma geldikçe

yapın nikahınızı dinlemeyın kp i.
onu mu bekleyeceksiniz hayter birsey
biz de tanısmadan 1 sene içinde falan evlendık
ikimiz de 34 yasındaydık, ailesi hala der,
erken evlendiniz diye
biz mutkuyuz onlara ne oluyorsa.
çok sinirlendim şuanda

En iyi de sen anlarsın beni o zaman canım. Elim ayağım titriyor aklıma geldikçe, bir şey de denmiyor büyüktür sonuçta. Erken falan değil gayet yerinde zamanında evlenmişsiniz bu arada, onlara kalsa hep erken.
Bize diyor ki biraz daha gezin tozun ne aceleniz var, kendi kızının asla sevgilisi olamaz ama, bana gelince her şey tamam. Ay yine sinirlendim. Allah mutluluğunuzu daim etsin, inşallah bizim de işlerimiz yolunda gider..

Sormayın. Hep öyle size ev alalım dendi siz bilirsiniz dedik param yok dedi peşine kızına 110 binlik araba aldı. Şimdi de bu.
bize de ev alacaklardı,
eşim babam ben 2-3 ay ev baktık, biz kendimiz ev talebinde bulunmamıstık zaten kendilerinin teklifiydi
tam evi bulduk, babası bu sefer canım istemiyor almayacağım dedi:)

sonra biz eşimin arabasını satacaktık kendimiz ev alma yoluna girdik,
kv eşimin arabasının anahtar ve ruhsatını sakladı satamayalım peşinat yapamayalım diye.
ve konusu oldukca da
alsan da ödeyemeyeceksin sen nasıl ev gecindireceksin git eşinin ailesi ile bedavadan yaşa falan dedi.

sonra biz evimizi aldık, kaynanam ellerini kaldırıp allah dualarımı kabul etti oğlukm ev sahibi oldu dedi.
bu kadar yalancı politik insanlar
babası hala
bu evi ödeyemeyeceksin elkinden alırlar falan diyor

senınkıler de bu hesap bence
mesafeni koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…