Kayınpederim ne yapmaya çalışıyor?

Anne yada babaya kırgın evlenmeyin ,hem haktır hemde evliliğiniz boyunca önüneze set koyacaklardır ,,orta yolu bulmayı deneyin iş aslında sözlünde bitiyor Ne kadar çok taviz o kadar çok hayatınızın her anına karışmak olarak önğnğze gelir ,sözlüne bu durumu anlatmalı ve yolunuza kimseyi kırmadan devam etmilisiniz
İnanın ki biz kimseyi kırmıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Madem düğün olunca 7-8 ay bekleyeceğiz, nikah olsun diyoruz. Sözlümde aynı şeyi söylüyor inşallah çözülür

Bizde de uzatılmaz 1 yıl içinde nişan düğün hepsi olur. Bize gelen gelinlerin hep öyle oldu.
Biz gelin giderken daha erken diyo karşı taraf.
Sen onları beklersen çok beklersin.
Kayınpederin düğün hevesi var diye ben olmayan 7-8 ayımı harcayamam, anne olmak için şansım az. Zaman aleyhime işliyor. Haklısınız

Bence siz konuya hiç müdahil olmayın baba oğul halletsin yarın siz kötü olursunuz nişanlınız muhatap olsun
Bizde aynı fikirdeyiz. Ben hiç bulaşmayı düşünmüyorum açıkçası, sorulursa nikah uygun benim için derim en fazla bu.

Fikrinizi elbet söyleyin ama nişanlınız savunsun sonra ilerde hiç ısınamıyor taraflar birbirine
Ben biraz baskın da bir karakterim, kendimi biliyorum ondan dolayı o topa hiç girmem çok haklısınız

Kızlar yazarken sinirden elim ayağım titriyor, sürç-i lisan edersem affola. Zamanını ayırıp okuyan herkese de teşekkür ederim en başından.

Sözlüm bana evlenme teklifi edeli 1 sene oldu. Evlenme tarihimize geldiğinde toplamda 1.5 sene olmuş oluyor. Öyle aman aman acele ettirmedik kimseyi yani. Tanıyanlar bilir erken menopozum var her geçen gün aleyhime işliyor. Erken menopozum olduğundan erkek tarafına bahsetmedik, çünkü anlayabilecek insanlar değiller ne yazık ki orda burda arkamdan kısır diye bile konuşurlar. Bilmelerini istemedik. Ağustos'ta evleneceğiz diye konuşuldu en başından, tamam uygundur dendi. Düğün istemiyoruz sade bir nikah olsun yemek yiyelim peşinden yeter dedik. Kayınpeder kıyameti kopardı düğünsüz olmaz, ben yapacağım düğünü karışmayın bana diye, istemediğimiz halde kırılmasın hevesi var diye ona da tamam dedik.

Bugün sözlüme ağustosa düğün falan yetiştiremem ben daha yer bile bakmadım, sizin işi 7-8 ay uzatacağım demiş. Sözlüm de sinirlenmiş atışmışlar biraz. İkimizde sinirden köpürüyoruz. Tüm bunların bahanesi de evlenme teklifi ederken izin almamamızmış. Yarın birgün işsiz kalırsanız senin karına ben mi bakacağım demiş! Allah'ıma şükür ikimizde çalışıyoruz kimsenin bakımına ihtiyacımız yok.
Kızlar çok üzgünüm, çok kızgınım.

canım konu ile alakası yok biliyorum ama erken menopoz için hayıt suyu denedin mi? çevremde çok iyi sonuçlar alanlar var :KK200:

canım konu ile alakası yok biliyorum ama erken menopoz için hayıt suyu denedin mi? çevremde çok iyi sonuçlar alanlar var :KK200:
Denemedim, hayıt suyunu ilk defa ismen de şimdi duydum.. Umutlandım ama, özelden bilgi verebilir misiniz?

Keşke nişanlınız düğün parasını, masraf yerine size vermeye ikna etse tatlı bir dille.

Baba nişanlım büyük şeylerde gözü olan biri değil, masraf etmiyelim, düğüne harcanacak parayı evliliğimizde kullanırız diyebilse.

Erken menapozsa, acil tüp bebek yaptırmanız gerekebilir. Orada kullanabilirsiniz. Az buz paralar değil giden.

Bende de erken menapoz var oradan biliyorum. 27 yaşındaydım ben de öğrendiğimde. Şimdi 31 yaşındayım, bir düşüğüm oldu tüp bebek. 4 senedir olmuyor korunmadığımız halde.

Ben yumurta toplatıyorum. Erken menapoz olduğu için her seferinde 1-2 yumurta toplayabiliyorlar, normalde 11-12 toplanır.

En az 10 yumurta toplatmak istiyorum. Çünkü allah izin verir de bebeğimiz olursa, ona kardeş düşündüğümüzde artık benim için çok geç olabilir

ama yumurta toplatıp dondurursan, menapoza girmiş, adetin bitmiş bile olsa, transfer edebiliyorlar. Kanser hastalarında da böyle, kemoterapi menapoza soktuğu için, önce yumurta toplayıp donduruyorlar eğer tedaviden sonra çocuk düşünüyorsa hasta.

İkinizin maaşları ne kadar bilmiyorum ama biz şimdiye kadar rahat 30 bin harcadık bu sebeple. Daha da yolumuz çok.

bakın siz anne baba olmak ıcın acele ediyorsunuz....olacak bir evlat hayalı ıcın...kayınbabanızda bır baba nıhayetınde...ofkeyle karar vermeyın...acaba daha onceden yanlıs anlamayın tabıkı sız karar verceksınızde buyuklerde bazen cok dısarda tutulunca kırılabılıyor...ben gozumden bile sakındıgım oglumun tabıkkı sevgisine saygı duymak zorudayım ama banada danısmasın ama surecten haberdar olmak ısterım....ama dedigim gibi meseleyı tam bılemıyoruz..ama sakın olun.

Keşke nişanlınız düğün parasını, masraf yerine size vermeye ikna etse tatlı bir dille.

Baba nişanlım büyük şeylerde gözü olan biri değil, masraf etmiyelim, düğüne harcanacak parayı evliliğimizde kullanırız diyebilse.

Erken menapozsa, acil tüp bebek yaptırmanız gerekebilir. Orada kullanabilirsiniz. Az buz paralar değil giden.

Bende de erken menapoz var oradan biliyorum. 27 yaşındaydım ben de öğrendiğimde. Şimdi 31 yaşındayım, bir düşüğüm oldu tüp bebek. 4 senedir olmuyor korunmadığımız halde.

Ben yumurta toplatıyorum. Erken menapoz olduğu için her seferinde 1-2 yumurta toplayabiliyorlar, normalde 11-12 toplanır.

En az 10 yumurta toplatmak istiyorum. Çünkü allah izin verir de bebeğimiz olursa, ona kardeş düşündüğümüzde artık benim için çok geç olabilir

ama yumurta toplatıp dondurursan, menapoza girmiş, adetin bitmiş bile olsa, transfer edebiliyorlar. Kanser hastalarında da böyle, kemoterapi menapoza soktuğu için, önce yumurta toplayıp donduruyorlar eğer tedaviden sonra çocuk düşünüyorsa hasta.

İkinizin maaşları ne kadar bilmiyorum ama biz şimdiye kadar rahat 30 bin harcadık bu sebeple. Daha da yolumuz çok.
Ah biz nasıl uğraştık o konuda bilseniz. Evimiz yok, düğüne verilecek parayı bize verin ev alamasak bile ihtiyacımız görülür dedik ama dinletemedik. Kayınpeder o konularla ilgilenmiyor onun derdi, x oğluna nasıl düğün yaptı ama diye arkasından kendini övdürmek ne yazık ki ama bize kalsa bizde sizin gibi düşünüyoruz. Tatlı dille de anlattık ama dinletemedik ne yapalım, şimdi de böyle diyor.

Yumurta toplatmayı bende düşünüyorum. Mecburum gibi hissediyorum hatta. Rabbim ikimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

bakın siz anne baba olmak ıcın acele ediyorsunuz....olacak bir evlat hayalı ıcın...kayınbabanızda bır baba nıhayetınde...ofkeyle karar vermeyın...acaba daha onceden yanlıs anlamayın tabıkı sız karar verceksınızde buyuklerde bazen cok dısarda tutulunca kırılabılıyor...ben gozumden bile sakındıgım oglumun tabıkkı sevgisine saygı duymak zorudayım ama banada danısmasın ama surecten haberdar olmak ısterım....ama dedigim gibi meseleyı tam bılemıyoruz..ama sakın olun.
Çok haklısınız. İnanın biz onun gönlünü hiç kırmadık. Her şeyi en başından haber verdik, her şeyi paylaştık, istediklerini yapmasına engel olmadık. Ama görüyorsunuz olanları işte. Düğün yapıcam bana karışmayın dedi olur baba dedik, şimdi diyor ki 8 ay daha bekleyin ama vaktimiz yok işte keşke olsa nasıl isterim. Yine kırmıyoruz gönlünü nikah olsun diyoruz.
Ev alıcam size içimden geliyor dedi, sen bilirsin baba girme sıkıntıya dedik. Param yok almayacağım dedi daha sonra, 1 ay olmadan görümceme 110 bin verip araba aldı yine bir şey demedik hayırlı olsun dedik.
Bizde şaşırdık ne yapacağımızı artık çok üzgünüm. Sade nikahta kararlıyız ama

Bu çok doğru. Onlar sebebinizi bilmiyorlar, bilmesinler de zaten. Mümkünse tedavilerden filan hiç haberleri olmasın.

Ama yumuşak bir dille anlatın. Sonuçta baba ve oğlunun evlilik gibi büyük bir meselede onu da kale aldığını görmek ister.

Bu konuda tartışmadan, mümkün mertebe anneleri filan araya Sokarak halletmeye çalışın.

Ben de kardeşime bir tek nikah yapalım deseler kabul etmez, düğün isterdim ki yapıyorum da düğününü şu anda. İlla evlenelim, biz 7-8 ay sonrayı bekleyemeyiz deseler anlamaz ve kızardım. Ama sizin gerekçeniz kuvvetli. Sakin ve yumuşak bir şekilde hareket edin.

Bu çok doğru. Onlar sebebinizi bilmiyorlar, bilmesinler de zaten. Mümkünse tedavilerden filan hiç haberleri olmasın.

Ama yumuşak bir dille anlatın. Sonuçta baba ve oğlunun evlilik gibi büyük bir meselede onu da kale aldığını görmek ister.

Bu konuda tartışmadan, mümkün mertebe anneleri filan araya Sokarak halletmeye çalışın.

Ben de kardeşime bir tek nikah yapalım deseler kabul etmez, düğün isterdim ki yapıyorum da düğününü şu anda. İlla evlenelim, biz 7-8 ay sonrayı bekleyemeyiz deseler anlamaz ve kızardım. Ama sizin gerekçeniz kuvvetli. Sakin ve yumuşak bir şekilde hareket edin.
İnanın ki öyle yapıyoruz, hiç kırmamaya çalışıyoruz. Ama 1.5 yıl önceden belirlendi tarih, kendisi benim için uygun bende öyle düşünmüştüm beklemek olmaz ayıptır dedi. Kaldı 4 ay önümüzde şimdi diyor ki 8 ay bekleyin. 1-2 ay olsa yine bekleriz ama bu şekilde imkansız beni en iyi siz anlarsınız her dakika kayıp bizim gibiler için

Yumurta dondurma işlemi var. Erken menapoz olan kadınlar için. Nişanlınızla evlenmek kısmet olur mu bilmem bu baba varken ama siz kendiniz için bu işlemi araştırın. Rabbim doğal yoldan bebek nasip etsin inşallah.

Ah biz nasıl uğraştık o konuda bilseniz. Evimiz yok, düğüne verilecek parayı bize verin ev alamasak bile ihtiyacımız görülür dedik ama dinletemedik. Kayınpeder o konularla ilgilenmiyor onun derdi, x oğluna nasıl düğün yaptı ama diye arkasından kendini övdürmek ne yazık ki ama bize kalsa bizde sizin gibi düşünüyoruz. Tatlı dille de anlattık ama dinletemedik ne yapalım, şimdi de böyle diyor.

Yumurta toplatmayı bende düşünüyorum. Mecburum gibi hissediyorum hatta. Rabbim ikimize de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Amin canım, ben doktora gittiğimde aşılama filan bir sürü şey göreceğim derken, doktor hemen tüp bebek, kaybedecek zamanın Yok dedi bana, 1 ay içinde tedaviye başladık.

Keşke, rahatlıkla konuşulup anlatılacak bir baba olsaydı ama aileler her zaman öyle olmuyor maalesef. Biz o kadar harcama yapıyoruz soran Yok, düşük yaptığımda da, ağlayanım yoktu. Babam, üzülme biz de annenle 4. Çocuk istediğimizde olmadı demişti :KK70:

Ben 3 çocuk bulsam, şükredeceğim. Bu vesileyle annemin de erken menapoza 28 yaşında girdiğini öğrenmiş olmuştum. Bana yıllarca çocuk yapma derken, bunu söylemeyi unutmuşlar herhalde.

Yumurta dondurma işlemi var. Erken menapoz olan kadınlar için. Nişanlınızla evlenmek kısmet olur mu bilmem bu baba varken ama siz kendiniz için bu işlemi araştırın. Rabbim doğal yoldan bebek nasip etsin inşallah.
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.. Amin inşallah

Amin canım, ben doktora gittiğimde aşılama filan bir sürü şey göreceğim derken, doktor hemen tüp bebek, kaybedecek zamanın Yok dedi bana, 1 ay içinde tedaviye başladık.

Keşke, rahatlıkla konuşulup anlatılacak bir baba olsaydı ama aileler her zaman öyle olmuyor maalesef. Biz o kadar harcama yapıyoruz soran Yok, düşük yaptığımda da, ağlayanım yoktu. Babam, üzülme biz de annenle 4. Çocuk istediğimizde olmadı demişti :KK70:

Ben 3 çocuk bulsam, şükredeceğim. Bu vesileyle annemin de erken menapoza 28 yaşında girdiğini öğrenmiş olmuştum. Bana yıllarca çocuk yapma derken, bunu söylemeyi unutmuşlar herhalde.
Ben 1 tane bulsam bana yeter vallahi :) Bizim ailede de yok annem hala regl görüyor, anneannem 55'inde girmiş menopoza bi bende çıktı kısmet ne yapalım.

Bana nikah yapildi dugun istiodum kesinlikle.... Nikahtan sonraki yaz dugun olcakti 1 sene bekle dediler hey Allahim o arada nasilsa lanet olsun der masraf yapmayiz dediler bende ozaman bosanalim dedim dugun oldu:) oldu sa noldu bugum bosanma davan vardi ertelendi... Madem dugun istemionuz sozlunuzede guveniyorsaniz basin nikahi vallahi hakediyorlar

Bana nikah yapildi dugun istiodum kesinlikle.... Nikahtan sonraki yaz dugun olcakti 1 sene bekle dediler hey Allahim o arada nasilsa lanet olsun der masraf yapmayiz dediler bende ozaman bosanalim dedim dugun oldu:) oldu sa noldu bugum bosanma davan vardi ertelendi... Madem dugun istemionuz sozlunuzede guveniyorsaniz basin nikahi vallahi hakediyorlar
Allah hakkında hayırlısını versin canım benim, üzülme hiçbir şey için..
Sözlüme güveniyorum çok şükür, düğün de istemiyorum inan ki. Nikah iyidir :)

Back
X