Kayınpederim ne yapmaya çalışıyor?

Allah hakkında hayırlısını versin canım benim, üzülme hiçbir şey için..
Sözlüme güveniyorum çok şükür, düğün de istemiyorum inan ki. Nikah iyidir :)

Normalde aileden izinsiz nikaha karsiyjm ama sizinkiler hakediyor nikahi yapin en fazla kuserler siz de rahat edersiniz

Normalde aileden izinsiz nikaha karsiyjm ama sizinkiler hakediyor nikahi yapin en fazla kuserler siz de rahat edersiniz
Biz yine izinsiz yapmıyoruz, yine tatlı dille ikna etmeye çalışıyoruz vallahi ama baktık her şeye rağmen olmuyor yapacak bir şey yok kıyacağız nikahı.

Canım benim de çok yakınım erken menopozda. Evlenir evlenmez çocuk için çalışmaya başlayın. Amh seviyen kaç peki? fsh e fln bakıldı mı? Rezervlerin me durumdaymış? Canını sıkma bak doktorlar 0.1 fsh ile hamile kalan görmüşler. Doğurganlığı artıran besinlerden tüketmeye çalış. Allah inşallah çocuğunu kucağına almanı nasip eder.

Nikah konusunda da baba ben aileme bu iş uzayacak dersem tat kaçar, iyisi mi bunu hiç dile getirmeyelim. Sen verdiğin sözde duramayacaksan biz nikahımızı yapalım ardından da yemek verelim ona da razıyız zaten diyiver

Ya da sen hiç yüzgöz olma nişanlın desin

Canım benim de çok yakınım erken menopozda. Evlenir evlenmez çocuk için çalışmaya başlayın. Amh seviyen kaç peki? fsh e fln bakıldı mı? Rezervlerin me durumdaymış? Canını sıkma bak doktorlar 0.1 fsh ile hamile kalan görmüşler. Doğurganlığı artıran besinlerden tüketmeye çalış. Allah inşallah çocuğunu kucağına almanı nasip eder.

Nikah konusunda da baba ben aileme bu iş uzayacak dersem tat kaçar, iyisi mi bunu hiç dile getirmeyelim. Sen verdiğin sözde duramayacaksan biz nikahımızı yapalım ardından da yemek verelim ona da razıyız zaten diyiver

Ya da sen hiç yüzgöz olma nişanlın desin
Amh 0.6 :( Amin inşallah, bitkisel yoldan da ne lazımsa yapmaya hazırım. Allah razı olsun dualarınız için.

Ben hiçbir şekilde konuya dahil olmayı düşünmüyorum canım, nişanlım kendi babasıyla konuşup halletsin. Kendimi o strese hazır hissetmiyorum, yüzgöz olmak istemiyorum dediğin gibi.

Ama tam olarak dediklerini söyleyecek nişanlımda yine kırmadan dökmeden.

Amh 0.6 :KK43: Amin inşallah, bitkisel yoldan da ne lazımsa yapmaya hazırım. Allah razı olsun dualarınız için.

Ben hiçbir şekilde konuya dahil olmayı düşünmüyorum canım, nişanlım kendi babasıyla konuşup halletsin. Kendimi o strese hazır hissetmiyorum, yüzgöz olmak istemiyorum dediğin gibi.

Ama tam olarak dediklerini söyleyecek nişanlımda yine kırmadan dökmeden.
Allah işini rast getirsin canım. Nişanlın belli ki arkanda. İçini ferah tut. Bu dönemler hep zor olmuştur zaten. İrili ufaklı herkes sorun yaşıyor evliliğe giden yolda. Sen kendini strese sinire sokma. Ben eminim nişanlın da seni üzmez, ailesiyle orta bir yol bulur. Bak daha dün cenazemiz vardı bizim de, ölümlü dünya sonuçta, mutlu olabilmeye pozitif kalabilmeye bak kendin için. Herşey gelip geçiyor..

Allah işini rast getirsin canım. Nişanlın belli ki arkanda. İçini ferah tut. Bu dönemler hep zor olmuştur zaten. İrili ufaklı herkes sorun yaşıyor evliliğe giden yolda. Sen kendini strese sinire sokma. Ben eminim nişanlın da seni üzmez, ailesiyle orta bir yol bulur. Bak daha dün cenazemiz vardı bizim de, ölümlü dünya sonuçta, mutlu olabilmeye pozitif kalabilmeye bak kendin için. Herşey gelip geçiyor..
Allah razı olsun tüm yazdıklarınız için.
Çok çok doğru söylüyorsunuz, başınız sağ olsun mekanı cennet olsun tanıdığınızın da. Biz de inşallah güzellikle çözeceğiz başka derdimiz olmasın :)

Kızlar yazarken sinirden elim ayağım titriyor, sürç-i lisan edersem affola. Zamanını ayırıp okuyan herkese de teşekkür ederim en başından.

Sözlüm bana evlenme teklifi edeli 1 sene oldu. Evlenme tarihimize geldiğinde toplamda 1.5 sene olmuş oluyor. Öyle aman aman acele ettirmedik kimseyi yani. Tanıyanlar bilir erken menopozum var her geçen gün aleyhime işliyor. Erken menopozum olduğundan erkek tarafına bahsetmedik, çünkü anlayabilecek insanlar değiller ne yazık ki orda burda arkamdan kısır diye bile konuşurlar. Bilmelerini istemedik. Ağustos'ta evleneceğiz diye konuşuldu en başından, tamam uygundur dendi. Düğün istemiyoruz sade bir nikah olsun yemek yiyelim peşinden yeter dedik. Kayınpeder kıyameti kopardı düğünsüz olmaz, ben yapacağım düğünü karışmayın bana diye, istemediğimiz halde kırılmasın hevesi var diye ona da tamam dedik.

Bugün sözlüme ağustosa düğün falan yetiştiremem ben daha yer bile bakmadım, sizin işi 7-8 ay uzatacağım demiş. Sözlüm de sinirlenmiş atışmışlar biraz. İkimizde sinirden köpürüyoruz. Tüm bunların bahanesi de evlenme teklifi ederken izin almamamızmış. Yarın birgün işsiz kalırsanız senin karına ben mi bakacağım demiş! Allah'ıma şükür ikimizde çalışıyoruz kimsenin bakımına ihtiyacımız yok.
Kızlar çok üzgünüm, çok kızgınım.
Ruh hastası. Kendine yap sen o düğünü deseydiniz. Düğünüde kesin komşuya akrabaya taktığım altınlar geri dönsün diye yapıyordur. Bence siz nişanlınızla aranızda halledin haberi bile olmasın.

Ruh hastası. Kendine yap sen o düğünü deseydiniz. Düğünüde kesin komşuya akrabaya taktığım altınlar geri dönsün diye yapıyordur. Bence siz nişanlınızla aranızda halledin haberi bile olmasın.
Düğün yapmazsam etrafa rezil olurum demiş.. Yine kırmadan dökmeden ikna etmeye çalışıyoruz ağustostaki nikaha ama baktık olmadı yapıcaz nikahı mecbur.

Ağustosa kadar çok var. İşi yokuşa sürüyor anlaşılan. Allah kolaylık versin size. Sizin aileniz ne diyor bu duruma. Eğer düğün yapmayacaksa nikahı da biran evvel yapın hiç zaman kaybetmeyin bence

Ağustosa kadar çok var. İşi yokuşa sürüyor anlaşılan. Allah kolaylık versin size. Sizin aileniz ne diyor bu duruma. Eğer düğün yapmayacaksa nikahı da biran evvel yapın hiç zaman kaybetmeyin bence
Olay daha bu akşam oldu, aileme bahsetmedim. Nişanlım konuşsun kendi ailesiyle öncelikle diye.. Amin inşallah güzellikle çözülür. Nikahta kararlıyız

Kızlar yazarken sinirden elim ayağım titriyor, sürç-i lisan edersem affola. Zamanını ayırıp okuyan herkese de teşekkür ederim en başından.

Sözlüm bana evlenme teklifi edeli 1 sene oldu. Evlenme tarihimize geldiğinde toplamda 1.5 sene olmuş oluyor. Öyle aman aman acele ettirmedik kimseyi yani. Tanıyanlar bilir erken menopozum var her geçen gün aleyhime işliyor. Erken menopozum olduğundan erkek tarafına bahsetmedik, çünkü anlayabilecek insanlar değiller ne yazık ki orda burda arkamdan kısır diye bile konuşurlar. Bilmelerini istemedik. Ağustos'ta evleneceğiz diye konuşuldu en başından, tamam uygundur dendi. Düğün istemiyoruz sade bir nikah olsun yemek yiyelim peşinden yeter dedik. Kayınpeder kıyameti kopardı düğünsüz olmaz, ben yapacağım düğünü karışmayın bana diye, istemediğimiz halde kırılmasın hevesi var diye ona da tamam dedik.

Bugün sözlüme ağustosa düğün falan yetiştiremem ben daha yer bile bakmadım, sizin işi 7-8 ay uzatacağım demiş. Sözlüm de sinirlenmiş atışmışlar biraz. İkimizde sinirden köpürüyoruz. Tüm bunların bahanesi de evlenme teklifi ederken izin almamamızmış. Yarın birgün işsiz kalırsanız senin karına ben mi bakacağım demiş! Allah'ıma şükür ikimizde çalışıyoruz kimsenin bakımına ihtiyacımız yok.

Gidin nikahınızı yapın biz evlendik geldik diye çıkın karşılarına..Bu adam 7-8 aydan daha fazla uzatır bu düğün işini.Belli ki maddi durumu düzelsin diye bekliyor,o beklenirse o maddi durum düzelmez kolay kolay.. Ya da nikah tarihini alın,biz tarihimizi aldık nikahımıza bekleriz diyin : )

Böyle otoriter bir babanın karşısına biz evlendik diye çıkarsanız hem oğluyla araları açılır hem de kabak sizin başınıza patlar eninde sonunda. Evliliğinizin cicim ayları kabusa döner kayınpederinizin arzuları gerçekleşmedi diye. Etraf için de yaşayan bir adammış, sözünü çiğnemiş oğlu diye milletten laf duyar affedeceği varsa da affetmez. Bence ikna etsin nişanlınız ve annesi. Siz uzak durun şimdilik ama kararlı olduğunuzu da göstersin nişanlınız. Bir de yer bakın acele bir şekilde, biz bulduk mekanı büyüt baba şu tarihte müsait diye bilgi verin o da ona göre denkleştirsin kendini.

Önceki konularınıza baktığımda sanırım bu ikinci evliliğiniz olacak doğru mudur ? Ve öncesinde ne yazık ki bir düşük geçirmişsiniz .

Artık onun bunun lafını takmayın . Yaşayın gitsin . Ne yani bir de şu saatten sonra bilmem kimin tribini mi çekeceksiniz .

Elinizi çabuk tutun bana kalırsa .

Ahh bide evlen o kayınpederi gör şimdiki hallerin iyi

Biz evlenebilir miyiz? dememişiz. Bizde sade bir nikah düşünüyoruz zaten başından beri öyle istiyorduk.

Babasına kızsın baba sen benim derdimden anlamıyorsun ben ağustosa kadar nasıl sabredecegim diye dertleniyorum sen bir de 7-8 ay uzatacsgim diyorsun. :p Allah katında bunun buyük günahı var desin

Back
X