Kayınpederim ne yapmaya çalışıyor?

En iyi de sen anlarsın beni o zaman canım. Elim ayağım titriyor aklıma geldikçe, bir şey de denmiyor büyüktür sonuçta. Erken falan değil gayet yerinde zamanında evlenmişsiniz bu arada, onlara kalsa hep erken.
Bize diyor ki biraz daha gezin tozun ne aceleniz var, kendi kızının asla sevgilisi olamaz ama, bana gelince her şey tamam. Ay yine sinirlendim. Allah mutluluğunuzu daim etsin, inşallah bizim de işlerimiz yolunda gider..
etrafınızda böyle köstek insanlar oldukça emin ol işleriniz daha kolay yolunda gider merak etme sen.
bizim de şimdi cocugumuz olmuyor
bunlara söylemedik senelerce ama söyleyince de e olur kendiliğinden aceleniz ne dediler
ben de eşim de 38 yasındayız ve ikimizde de sıkıntı çıktı hala aceleniz ne diyorlar:)

kendi kızının torunları için ölürler, eşimin çocugu olmamasına resmen seviniyorlar

Zamanında tek oğlum, düğün hevesim var dediği için gönlü kırılmasın dedik. Tarihi de teklifi de biz belirledik diye bu köpürmeleri, yokuşa sürmeleri zaten.
Yok kuzum salon falan yok, nikah kıyalım yemek yiyelim bitti vallahi.
Aynen öyle, sade bir nikah + yemek en güzeli ..

Bu kadar da söz sahibi olmasın ama ilişkinizde .

bize de ev alacaklardı,
eşim babam ben 2-3 ay ev baktık, biz kendimiz ev talebinde bulunmamıstık zaten kendilerinin teklifiydi
tam evi bulduk, babası bu sefer canım istemiyor almayacağım dedi:)

sonra biz eşimin arabasını satacaktık kendimiz ev alma yoluna girdik,
kv eşimin arabasının anahtar ve ruhsatını sakladı satamayalım peşinat yapamayalım diye.
ve konusu oldukca da
alsan da ödeyemeyeceksin sen nasıl ev gecindireceksin git eşinin ailesi ile bedavadan yaşa falan dedi.

sonra biz evimizi aldık, kaynanam ellerini kaldırıp allah dualarımı kabul etti oğlukm ev sahibi oldu dedi.
bu kadar yalancı politik insanlar
babası hala
bu evi ödeyemeyeceksin elkinden alırlar falan diyor

senınkıler de bu hesap bence
mesafeni koru
Utanmasam aynı aileye gelin gitmişiz diyeceğim, birebir aynı. Çok zor ya, gerçekten insanı soğutuyorlar kendilerinden bu şekilde.

etrafınızda böyle köstek insanlar oldukça emin ol işleriniz daha kolay yolunda gider merak etme sen.
bizim de şimdi cocugumuz olmuyor
bunlara söylemedik senelerce ama söyleyince de e olur kendiliğinden aceleniz ne dediler
ben de eşim de 38 yasındayız ve ikimizde de sıkıntı çıktı hala aceleniz ne diyorlar:)

kendi kızının torunları için ölürler, eşimin çocugu olmamasına resmen seviniyorlar
İnşallah yolunda gider her şey. Ben anlamıyorum ne bu acele etmeyin olayı, delireceğim. Canınızı sıkmayın. Rabbim hayırlı evlatlar versin size.

Utanmasam aynı aileye gelin gitmişiz diyeceğim, birebir aynı. Çok zor ya, gerçekten insanı soğutuyorlar kendilerinden bu şekilde.
evet ben sevgili iken cok severdım ailesini
çok sıcak davranırdım
onlar da bana öylelerdi.
ama sonra biz evlilik tarihi alınca kv trip atmaya basladı eşime de bana da
ve biz evlendik evlilik hazırlıgı dahil 6 ay eşimi ne aradılar ne sordular.
kafana göre iş yapıyorsun dediler.

hala da kv dem bazen sana kırgınım sen bizi bırakıp gittin falan der .allah ne onları bana ne beni onlara muhtaç etmesin.
biz de kımseden destek görmeden evlendik. bu sekılde daha da baglandık

umarım sizin işleriniz de su gibi aksın gitsin...

Kızlar yazarken sinirden elim ayağım titriyor, sürç-i lisan edersem affola. Zamanını ayırıp okuyan herkese de teşekkür ederim en başından.

Sözlüm bana evlenme teklifi edeli 1 sene oldu. Evlenme tarihimize geldiğinde toplamda 1.5 sene olmuş oluyor. Öyle aman aman acele ettirmedik kimseyi yani. Tanıyanlar bilir erken menopozum var her geçen gün aleyhime işliyor. Erken menopozum olduğundan erkek tarafına bahsetmedik, çünkü anlayabilecek insanlar değiller ne yazık ki orda burda arkamdan kısır diye bile konuşurlar. Bilmelerini istemedik. Ağustos'ta evleneceğiz diye konuşuldu en başından, tamam uygundur dendi. Düğün istemiyoruz sade bir nikah olsun yemek yiyelim peşinden yeter dedik. Kayınpeder kıyameti kopardı düğünsüz olmaz, ben yapacağım düğünü karışmayın bana diye, istemediğimiz halde kırılmasın hevesi var diye ona da tamam dedik.

Bugün sözlüme ağustosa düğün falan yetiştiremem ben daha yer bile bakmadım, sizin işi 7-8 ay uzatacağım demiş. Sözlüm de sinirlenmiş atışmışlar biraz. İkimizde sinirden köpürüyoruz. Tüm bunların bahanesi de evlenme teklifi ederken izin almamamızmış. Yarın birgün işsiz kalırsanız senin karına ben mi bakacağım demiş! Allah'ıma şükür ikimizde çalışıyoruz kimsenin bakımına ihtiyacımız yok.
Kızlar çok üzgünüm, çok kızgınım.

Yumurtalarınızı toplatsanız? Menapoza girseniz bile onları kullanıp hamile kalma ihtimaliniz olabilir. Veya normal yollarla hamile kalırsanız, dondurttuğunuz yumurtalarınızı menapoz sonrasında 2. çocuk için kullanma şansınız olabilir. Doktorunuz bu yönde tavsiyede bulunmadı mı?

evet ben sevgili iken cok severdım ailesini
çok sıcak davranırdım
onlar da bana öylelerdi.
ama sonra biz evlilik tarihi alınca kv trip atmaya basladı eşime de bana da
ve biz evlendik evlilik hazırlıgı dahil 6 ay eşimi ne aradılar ne sordular.
kafana göre iş yapıyorsun dediler.

hala da kv dem bazen sana kırgınım sen bizi bırakıp gittin falan der .allah ne onları bana ne beni onlara muhtaç etmesin.
biz de kımseden destek görmeden evlendik. bu sekılde daha da baglandık

umarım sizin işleriniz de su gibi aksın gitsin...
Yemin ederim aynısı, beni yere göğe koyamıyorlardı kızım da kızım diye, nikah tarihi denince saflar değişti. Annesi zaten etkisiz eleman. Bize de kafanıza göre iş yapıyorsun deniyor, teklif edilirken izin almamışız malum. Amiiin.

Yumurtalarınızı toplatsanız? Menapoza girseniz bile onları kullanıp hamile kalma ihtimaliniz olabilir. Veya normal yollarla hamile kalırsanız, dondurttuğunuz yumurtalarınızı menapoz sonrasında 2. çocuk için kullanma şansınız olabilir. Doktorunuz bu yönde tavsiyede bulunmadı mı?
Yumurtalarımı toplatacağım biraz maliyeti fazla dedi doktorum. Takılardan bir kısmıyla inşallah.

Yumurtalarımı toplatacağım biraz maliyeti fazla dedi doktorum. Takılardan bir kısmıyla inşallah.

5-10 bin TL diye biliyorum ben. Spermle birleştirip embriyo oluşturulması ve onun vücuda konulması ayrı masraflar. Onları düğünden sonra da halledersiniz. Doktorunuz bana aşırı sakin geldi. Bence şu an düğünü, hazırlığı vs bırakıp direkt toplatmaya başlamanız lazım.

Düğün zamanı genelde stresli olur. Böyle kayınpederle daha da stresli olabilir. Stres yumurta kalitesini düşürebiliyor diye biliyorum. Hiç olmazsa test sonuçlarınızla bir doktora daha gidip 2. bir fikir alın lütfen. Bir de yumurta kalitesini arttırmak için Coenzym Q10 ve organik bal sütü (adını böyle hatırlıyorum) kullanabilirsiniz. Çünkü sayısı kadar kalitesi de önemli. Bir araştırın.

Ve lütfen stres yapmayın. Stresi yapan şey olaylar değil biziz, lütfen sakin ve neşeli olun. Düğün vs hepsi hallolur. Mutluluklar dilerim.

5-10 bin TL diye biliyorum ben. Spermle birleştirip embriyo oluşturulması ve onun vücuda konulması ayrı masraflar. Onları düğünden sonra da halledersiniz. Doktorunuz bana aşırı sakin geldi. Bence şu an düğünü, hazırlığı vs bırakıp direkt toplatmaya başlamanız lazım.

Düğün zamanı genelde stresli olur. Böyle kayınpederle daha da stresli olabilir. Stres yumurta kalitesini düşürebiliyor diye biliyorum. Hiç olmazsa test sonuçlarınızla bir doktora daha gidip 2. bir fikir alın lütfen. Bir de yumurta kalitesini arttırmak için Coenzym Q10 ve organik bal sütü (adını böyle hatırlıyorum) kullanabilirsiniz. Çünkü sayısı kadar kalitesi de önemli. Bir araştırın.

Ve lütfen stres yapmayın. Stresi yapan şey olaylar değil biziz, lütfen sakin ve neşeli olun. Düğün vs hepsi hallolur. Mutluluklar dilerim.
Q10 kullanıyorum umarım az da olsa faydası oluyordur. Yazdıklarınız çok iyi geldi, gerçekten ne kadar teşekkür etsem az..

Q10 kullanıyorum umarım az da olsa faydası oluyordur. Yazdıklarınız çok iyi geldi, gerçekten ne kadar teşekkür etsem az..

Rica ederim. Dediğim şey organik arı sütüymüş (ampul). Doktorlar çok tavsiye ediyormuş. Hamile kalamayıp, bunu kullanıp hamile kalanlar varmış. Genel sağlık için de faydalı. Bir araştırın derim.

Bence hiç üzülüp canınızı sıkmayın. Daha şimdiden bu kadar müdahale ediyorlarsa ilerde Allah korusun nelere karisirlar? Önemli olan hayatinizi birleştireceginiz kişi. Bu ikinizin hayati ve bana kalirsa sadece ikiniz karar verin. Üzülmeyin her seyin hayirlisi sevgiler

Bence hiç üzülüp canınızı sıkmayın. Daha şimdiden bu kadar müdahale ediyorlarsa ilerde Allah korusun nelere karisirlar? Önemli olan hayatinizi birleştireceginiz kişi. Bu ikinizin hayati ve bana kalirsa sadece ikiniz karar verin. Üzülmeyin her seyin hayirlisi sevgiler
Kimse kırılmasın diye uğraştık ama öyle de olmuyormuş ne yazık ki. Haklısınız, kararımızı verdik zaten düğün bize göre değil nikah istiyoruz.

Back
X