kayınpederim yüzünden tatilimiz iptal oldu:(((

eşimle ben gidecektik,evet ortaklar..2 tane iş yerleri var birine eşim bakıyor..o olmadan bişey beceremiyolar,ama biz hiç biyere çıkamıcakmıyız iş yüzünden

Hmm kötü olmus tabi hemde tatilden 1 gün önce
Üzülme insallah sonra gidersiniz daha güzel bi tatil yaparsiniz, belki böylesi daha hayirliydi öyle ya...

bu sabah yola çıkacaktık,bencede herşeyin hayırlısı, onunla tesselli ediyorum kendimi zaten,sağolopuyorumnanaktan

damla kardeşim tam taile çıkacakken hayalini kurmuşken iptal olması kötü bi durum
ona bişey demiyorum ama
kayınpederiniz bayram da yolluycam sizi demiş
bu bile kayınpederinize hayran olmama yetti bile
en azından sizi tatile yolluyor
burada ne kayınpederler duyuyoruz da
tabi kıyaslamıyorum ama
en azından teselli olmanız için bir neden sundum size
yoksa elbette nahoş bi durum

kayinpederinizle degil kiminle olursa olsun ortaklik zor ama aileden birileriyle dahada zor ..
sizi cok iyi anliyorum bende bir yere hevesle hazirlanip herhangi bir sebeble iptal oldugu zaman cildiriyorum :)))

yazik hevesinizi kirmislar giderayak..ama maddi olarak aileye bagimli olmak boyle birsey iste...baba evindeyken en azindan calisinca kendi kararlarimi kendim vericem diyorsun ama sizin isler ortak olunca mecbur babanin borusu otecek. esiniz kendi isini kurarsa belki ilerde bu bagimliliginiz kalkar ortadan.

evet yaa ramazana dinlenmiş,moralli girecektim..ortak olmalarından nefret ediyorum..eşimin kendine ait bi işi olsaydı kimseyle bi bağlantımız olmazdı

elazığ da bayaa tanınmış bi aileler,işini ayırması imkansız zaten iş yeri ayrı ama kasa ortak işte((

evet yaa ramazana dinlenmiş,moralli girecektim..ortak olmalarından nefret ediyorum..eşimin kendine ait bi işi olsaydı kimseyle bi bağlantımız olmazdı

o da olur insallah canim. napcaksin simdi sinirle kendini doldursan da bir ise yaramayacak... bos yere uzme canini. bayram sonrasi havalar hala sicak olur, guzelce yaparsiniz tatilinizi. ama bu kez kesin gidin insallah...

inşallah,çok ihtiyacım vardı,iki düşük yaşadım kendimi toparayıp tedaviye başlıcaktım((

Kuzum hic üzülme sinirlenme
Hayirlisi böyleymis diceksin
belki allah korusun yolda kaza bela bisi olcakti da, rabbim engellemek icin önünüze kayinpederin isini engel olarak cikardi. Ben böyle seylere cok inanirim.
Rabbim bize gercekte nicin gidemedigimizi gösterseydi eger, inaniyorumki hepimiz sinirlendigimiz icin nasil utanirdik..

Insallah bayramda süper bi tatil gecirip güzelce tedavi olursun, bide hayirli saglikli bebisler sahibi olursun..

Gecmis olsun bu arada :) üzme kendini

çoook sağolun yaa nasıl iyi geldi anlatamam,bende öyle şeylere çok inanırım,dün gece öyle dua etmiştim zaten hayırsızsa bişey vesile olsun diye,

Rabbim bir daha yaşatmasın damla zordur düşük
inşallah tez zamanda Mevlam meleğini gönderir sana
üzme kendini
kim bilir Mevlam bu olayın arkasına ne hikmetler gizlemiştir
herşeyde bir hayır vardır
gider bayramda bi güzel tatilini ağız tadıyla yapar gelirsin
yeter ki canın sağolsun inan ki gerisi boş

herşeyde bir hayır vardır diye düşün tatlım. olsun bayramda gidersiniz stres yapma. ortak olmak bir yana kendi işyerin olduğunda öyle oluyor maalesef. bende aynı şeyi farklı yaşadım bavullar hazır işi bitirip yola çıkacağız eşimle sabah bir telefon eşim gitti ve kaza geçirdi o gün mahvolmuştum resmen. ama ya o yollarda kaza yapsaydık uçuruma yuvarlansaydık diye düşündüm ve halimize şükrettim.

bence sevin bile,
bu kadar millet işsizlik vee parasızlıktan yakınıyoken ne güzel bak işleriniz var:)
bayramda gidersn daha iyi,her işte vardır bir hayır:)

Düşükleriniz için geçmiş olsun .

Rabbim birdaha yaşatmasın.

Evet tatile ihtiyacınız olduğu bir dönemdesiniz.

Siz baştan kayınpederinize sormadan mı ayarlamıştınız tatil olayını ki sonradan hayır gitmeyin sonra gönderirim demiş.

Eğer öyle ise baştan haber verseydiniz keşke de ona göre ayarlasaydınız kendinizi.

Eğer haberi varsa neden böyle davrandığını anlamadım.

İşler yoğun olabilir belki o yüzdendir.Kötü düşünmemek gerek hemen.

evet eşim son gün söyledi problem olmaz diye,şok olduk zaten beklemiyoduk böyle bi cevap,normalde hiçbirşeyi sormayız,eşimin okadar yetkisi var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…