kayınpederim :-(

Kayınpeder kim oluyor da sana emir veriyor?
Sen çocuk musun da emirlerine karşılık vermiyorsun?
Afedersin ama eşin bu durumda erkeğim diye yanınızda mı duruyor?
Sen hizmetçi değilsin kendine gel kimsenin seni ezmesine izin verme
Nereye ne zaman gideceğine de eşinle sen karar verirsin kayın pedere b.k yemek düşer.
Ben olsam aynı apartmanı aynı şehirde oturmak bile istemezdim böyle bir insanla.

sana nasıl emir verebiliyor bu ne kendine güven asla kendine böyle davranılmasına müsaade etme adama bak ya ne zannediyor kendini

Parcalarim o adamı. .onu gebertirim.....

sizin gibi sessiz gelinlere acimamak lazim..
bu kadar adi tavırlara nasil tahammül ediyorsunuz. ..
ben o masayı başına geçirmeyi cok istesemde, en azından 'yeter be' diye bağırarak defolur giderim öyle adi bi ortamdan..

Cok üzüldüm durumuna. Es gürle demek geliyor icimden ama bunun senin icin faydali olacagini düsünmüyorum.

Sana tavsiyem eltine inat, kayinpederinle cok cok iyi olmaya calis. Belli ki cok saygi bilmeyen insanlar ama bu mevzu yüzünden esinle arani bozma yoksa daha da kötüye gider. Esinle uzlasmaya bak ve sakin eltini esine sikayet etme. Cocugunuz yoksa bi süre cocuk falan asla düsünme, yasin cok genc öncelikle mutlu olmalisin ki o yuvaya bi evlat katilsin. Düzelmicek diye bisey yok bu sadece bir güvence olur senin icin. Simdilik senin yerinde olsam kayinpedere kötülügüne inat iyi davranirdim sürekli. Eltinin özeline girmesine izin verme, mecbur oldugun kadarindan fazla muhatap olma ve ona karsi iyi niyetli de olma derim. belli ki kendisini bisey zannediyor ve eltisinin gelmesini kabullenemiyor.

Kayınpederin merhametsiz,bencil ve daha kötü sıfatlara layık bir insanmış.
Yazık olmuş sana...Şu gencecik yaşında böyle insanların arasına girmişsin.
Kızım olsan 1 dk seni orada tutmaz,çeker alırdım.

Sana ilk tavsiyem diplomanı mutlaka al,ikincisi ise meslek sahibi olana kadar kesinlikle çocuk yapma.
Kayınpederinle görüşmeyi minimuma indir.Eltine haddini bildirmekten geri kalma.
Şu yapılacak olan evde asla oturmayın,verin kiraya gitsin.
O eve girersen eşin de rahata alışır,bir daha hiç çıkamazsın.
O yüzden baştan taşınmamakta fayda var.Hayatını karartırsın,sakın.

Kayınpederin sana sözde şakayla vurduğu zaman keşke olay çıkarsaydın.
Bana nasıl vurursun diye büyütürdün,eşine "baban bana vurdu" derdin,ailene keza öyle...
Bazen bazı olayları kilit noktalarda kullanmak lazım.
Millet sineğin kanadından yağ çıkarıyor,yok kaynanam yan baktı düz baktı vs....Sen ayağına gelen gerçek fırsatı kaçırmışsın.
Bazen beklenmedik çıkışlar yapmanı tavsiye ederim.Öyle ensesine vur lokmasını al tavrında olma.Senden de biraz çekinsinler.

Ne kadar saygısız bir kayınpederiniz varmış, ben tahammül edemezdim herhalde bu kadar saygısızlığa.

Bence her akşam eşinle kavga edeceğine,
Eşini al karşına ve de ki ben babanla yüzleşmek ve
yüz yüze konuşmak istiyorum..
Bana neden bu kadar sert olduğunu öğrenmek istiyorum..
Benim anlım ak, bi hatam bi kusurum yok..
Gerçekten sadece nedenini merak ediyorum..
Benim ailem, dewamlı kayınpederimden azar işitmem için
vermedi sana diceksin..
Ya buna bi çözüm bul, yada hergün böyle didişiriz ewde huzurumuz kalmaz..
Seçim senin diyiver..
Enpati kur ve benim babamın sana karşı böyle dawrandığını düşün
tawrın ne olurdu diye sor...
O eltine de ................. nokta koyuyorum, nedir alıp weremediği acaba !!!!

Hakikaten doğru söylediniz, tepkini koymazsan çok daha kötü olucak, eşinin ağzından gir burnundan çık uzak bir yerden ev alın.

Arkadaslarin hepsi gerekeni yazmis zaten. Aman kotu olmayim, aman kocami, babasini uzmeyim derken hergun aglayan sen olmussun farkinda misin?

Mimarlik okuyan gencecik kizsin, olgunlasmadan, ayaklarinin ustunde durmadan evlenerek koca bi hata yapmissin zaten, tavsiyem hatani surdurme. İlk kabaliginda 'baba benim sana bi hatammi oldu neden boyle yapiyosun, sert konusuyosun vs. İcinde ne varsa dök.. Birak gerisini onlar dusunsun, kocan olcak cocuk elini tasinin altina koysun bi. Senin baban ona emir verse, sana ogutledigi gibi idare edecekmiymis.. Fena sinirlendim ya

basa gelmeden konuşmak kolay inanki bende bas ederim diyodumda edilecek gibi deil arkadaşın kayınbabası gibi bi kayınbabam var gittimmi oturmam bile batar laf vurur durur ekmeklerini bile benm almamı bekler yemek yerken beni kaldırır hapını ister kaynanamın tlfonu çalar benm getirmemi ister ah ah büyük konuşma artık arsız oluyon bi süre sonra

Evet gerçekten başa çıkılacak biri değil hiç bir seyden memnun olmuyor ya yapmıcamda diyemiyorsun

Evet gerçekten başa çıkılacak biri değil hiç bir seyden memnun olmuyor ya yapmıcamda diyemiyorsun

seni ben anlarım cnm ben allaha bıraktım allah ıslah etsin gelini allah yaratmamış bunların gözünde hizmetçi gibi görürler ki ben hamileyim herşeyi benden bekler bekar kızı var kıçını kırıp oturur hiç bi işin ucundan tutmaz neymşte o çalışıyomuş elinden gelse çayını bile bana getirtecek

Doğru söylüyorsunda adama birşey denmiyo iman hakaret ediyo bağırıyo bn gitmemeye karar verdim belki gitmeynce anlar..

Canım senin görümcene yapılanlar benim eltime yapılıyor neymiş çalışıyormusta yorgunmuş anlam veremiyorum kendi kızıda değilki

Canım senin görümcene yapılanlar benim eltime yapılıyor neymiş çalışıyormusta yorgunmuş anlam veremiyorum kendi kızıda değilki

ben çok sıık gitmiyorum gidincede elimden geldigince sabır gösterip içime atıyorum ama kendime eediyorum canım sıkılıyo bana mesela ayda bi giderim kayınbaba hoşgeldn etmez görüm etmez bi kaynana kaynımda etmez saat 10 oldumu kalk git der kovar bizi ama biz yine arsızlına gideriz büyük die baktım eşim tınlamıyo görmezden gelio bende şöle böle yapmıyolar diyince beni haksız buluyo çünkü nie alışmış babasına ama ben alışkın deilim böle bişiye çünkü babam bnm çok agır ne gelinle ugraşır ne damatla hep mesafelidir onun için bende takmamaya basladım ama allah ıslah etsn demekten kendimi alamıyorum ayda bir bile gidince sinir hastası oluyorum inan

Merak ediyorum kendi babanız veya anneniz bunları yapsaydı yine susarmıydınız?

Kendinizi bukadar ezdirmeyiniz,böyle ömür geçmez.
Siz onlarla birkaç ay değil bir ömür boyu beraber olacaksınız.
bukadar taviz verip kendinizi ezdirirseniz,ileriki yıllarda sinir hastası olursunuz.

Eşiniz olacak şahısa gelince evin en küçüğü demek eşini ezdireceği anlamına gelmiyor.
Benim eşimde evin en küçüğü,küçüğüm diye hiç susayım diye düşünmedi,haklıysam herzaman kapı gibi arkamdadır.
Eşinizi silkeleyin biraz kendine gelsin

Nekadarda benziyo hikayelermiz bizde kovuluyoruzda ertesi gn tekrar arıyorlar keşke aramasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…