- Konu Sahibi _citygirl_
-
Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
Bu zamanda kusura bakmayın ama kimin a. s.çarsanız o zaman sizden iyisi olmuyor.
Tepkinizi koyun. Siz sustukça daha da fazlasını yapıcaklar. Çünkü yapıcağınızı, susmaya devam edeceğinizi biliyorlar.
Siz tepkiyi gösterin sizden iyisi olmaz bir kaç gün sonra.
Ay çok kızdım
Parcalarim o adamı. .onu gebertirim.....
sizin gibi sessiz gelinlere acimamak lazim..
bu kadar adi tavırlara nasil tahammül ediyorsunuz. ..
ben o masayı başına geçirmeyi cok istesemde, en azından 'yeter be' diye bağırarak defolur giderim öyle adi bi ortamdan..
basa gelmeden konuşmak kolay inanki bende bas ederim diyodumda edilecek gibi deil arkadaşın kayınbabası gibi bi kayınbabam var gittimmi oturmam bile batar laf vurur durur ekmeklerini bile benm almamı bekler yemek yerken beni kaldırır hapını ister kaynanamın tlfonu çalar benm getirmemi ister ah ah büyük konuşma artık arsız oluyon bi süre sonra
Evet gerçekten başa çıkılacak biri değil hiç bir seyden memnun olmuyor ya yapmıcamda diyemiyorsun
Arkadaslarin hepsi gerekeni yazmis zaten. Aman kotu olmayim, aman kocami, babasini uzmeyim derken hergun aglayan sen olmussun farkinda misin?
Mimarlik okuyan gencecik kizsin, olgunlasmadan, ayaklarinin ustunde durmadan evlenerek koca bi hata yapmissin zaten, tavsiyem hatani surdurme. İlk kabaliginda 'baba benim sana bi hatammi oldu neden boyle yapiyosun, sert konusuyosun vs. İcinde ne varsa dök.. Birak gerisini onlar dusunsun, kocan olcak cocuk elini tasinin altina koysun bi. Senin baban ona emir verse, sana ogutledigi gibi idare edecekmiymis.. Fena sinirlendim ya
seni ben anlarım cnm ben allaha bıraktım allah ıslah etsin gelini allah yaratmamış bunların gözünde hizmetçi gibi görürler ki ben hamileyim herşeyi benden bekler bekar kızı var kıçını kırıp oturur hiç bi işin ucundan tutmaz neymşte o çalışıyomuş elinden gelse çayını bile bana getirtecek
Canım senin görümcene yapılanlar benim eltime yapılıyor neymiş çalışıyormusta yorgunmuş anlam veremiyorum kendi kızıda değilki
ben çok sıık gitmiyorum gidincede elimden geldigince sabır gösterip içime atıyorum ama kendime eediyorum canım sıkılıyo bana mesela ayda bi giderim kayınbaba hoşgeldn etmez görüm etmez bi kaynana kaynımda etmez saat 10 oldumu kalk git der kovar bizi ama biz yine arsızlına gideriz büyük die baktım eşim tınlamıyo görmezden gelio bende şöle böle yapmıyolar diyince beni haksız buluyo çünkü nie alışmış babasına ama ben alışkın deilim böle bişiye çünkü babam bnm çok agır ne gelinle ugraşır ne damatla hep mesafelidir onun için bende takmamaya basladım ama allah ıslah etsn demekten kendimi alamıyorum ayda bir bile gidince sinir hastası oluyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?