- Konu Sahibi _citygirl_
-
Ne demek ne yapabilirler uzak yakin ne farkeder.eğer ailen seni savunacak insanlarsa ara anneni babani hemen simdi durumu anlat baban yada annen arayip fircayi ceksinler bak bidaha yapiyolar mi.bizim milletimiz genelde ailesi olmayan yada uzakta olan yada ailesi ses cikarmayan gelinleri ezmeyi çok severler.bak eger ki ailen sessiz kaldi diyelim yine tasa yapma kendine sonuçta sen ilerde birgun alip cantani ciktigin zamn sana kapilarini muhakkak acacak olan ailendir.önemli olan senin kendini nazil gordugun Esim boyle yapiyo eşimin ailesi böle yapiyo benim ailem bize yapamiyo DIE sürekli kendini ezik modunda gorursen emin ol ki seni herkes ezer.bi kaç kere kocamin bana yanlis davranisi ve sözleri oldu valla ben sana muhtaç değilim alirim esyalarimi cikar giderim aglayip zirlayacagimi da sanma arkama bile bakmam dedim sasirdi kaldi.sunu hicbir zaman unutma arkanda kimsen yoksa gidecek yerin yoksa bile karsindakine hic bir zaman bunu hissettirme yoksa ya cekersin ya cekersin umarim anlatabilmisimdir
Her dediğini alttan almayıp kayınpedere cevabı yapıştıracağın gün iki seçenek var.
Ya adam geri adım atar, bu kız da akıllandı artık der. Ya da inceldiği yerden kopar.
Ama bil ki, inceldiği yerden bile kopacak olsa bir ömür bu adamın kahrını çekmekten, psikolojini bozup özgüvenini yitirmekten iyidir.
Aynı apartmanı bırak, okulun bitince eşinin de iş durumunu bilmiyorum ama başka şehirde iş bulsanız süper olur
Bu arada eşin kaç yaşında, o da mı küçük bu kadar ses çıkaramıyor merak ettim.
Onun da küçük olduğunu tahmin etmiştim. 23 yaş olgun bir yaş değil, erkek için evi çekip çevirebilmesi için çok erken.Eşim 23 yaşında
Şok oldum ben asıl burada nasıl insanlar öyle nasıl bir yerdesiniz siz Allah yardımcınız olsun.Eşiniz bunlar olurken anlatmıyor musunuz ya da görmüyorsa öyle boş boş dinliyor mu çok sinirlendim ya nasıl ezdirirsiniz bu kadar kendinizi saygı hakedene duyulur bu ne böyle çemkirme dişini gösterme zamanı gelmişte geçiyor bile dik durun biraz benimde kararlarım var benimde bir karekterim istediklerim var diye çıkışın her denileni yapmayın Allah aşkına senin kaç tane baban var demiş ya orada diyemediniz mi bir tane babam var diğer baba sadece sıfat diyeBuradan zıplayıp ben bildirmeye gelicem neredeyse kendilerine sinirden
Onun da küçük olduğunu tahmin etmiştim. 23 yaş olgun bir yaş değil, erkek için evi çekip çevirebilmesi için çok erken.
Peki iş durumu nasıl, o da öğrenci mi? Maddiyatınızda kayınpederin elindeyse babası da istediği gibi at koşturuyor haliyle.
Tüm bunların farkındayım dün saatlerce kavga ettik aslında herşeyi sakin ve mantıklı bir şekilde anlatıyorum eşime. Bundan sonra oraya gitmeme kararı aldım eşim bn kendim giderm gerektiğinde dedi (ev için) zaten birdaha bu yüzden üzülürsem alıcm başımı gidicem
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
Canım ya, kendimi koydum senin yerinede diyecek söz bulamadım.
o nasıl bir muameledir öyle.
eşin ne diyor bu duruma, babasının sana nasıl davrandığını görmüyormu?
Tek çaren mesafeli olmak.
Mümkün olduğunca az görüşeceksin ki, daha az canını sıksınlar.
Ama bu durumda eşini arkanda olması lazım.
Çok Çok üzüldüm durumuna.
Ay acayip sinirlendim ben valla...neden susuyosun ?? zaten tavırları kötü sana karşı en azından susma da öyle kötü olsunlar sana karşı..ne demek sürahi bardak dibindeyken sen koy demek...sofrayı kur..ekmeği getir..!! susmakla ancak kendine kötülük yaparsın..ben olsam dayak yiyeceğimi de bilsem o sürahiyi gözünün önünde yere boşaltıp çıkar giderdim ordan..abartmıyoryum..çünkü kimse kimsenin kölesi değil..kocana da helal olsun gözünün önünde bunlar oluyo ve susuyosa..daha 6 aylık evlisin hamile falan değilsindir umarım...
Eşim arada kaldığı için karışmak istemiyor ama her akşam kavga etmekten oda bıktı istersen bidaha gitme görüşme diyo bnde gitmicem bu sondu ne zaman gitsem eve ağlayarak dönüyorum
Hayır hamile değilim düşünmüyoruzda üni okuyorum
Eşim çalışıyor maddiyatımız k.pederimin elinde değildi taki bizi borca sokana kadar. . Maaşın çoğu krediye gidiyor öyle oluncada geçinemiyoruz onlardan hiç bi yardım görmedik altınlarımı sattık hep eşim ensonunda delirdi hem borca soktun hemde yardm etmiyorsn dedi usulen soruyo iişte markete gitcnmi fln diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?