kayınpederim :-(

Her dediğini alttan almayıp kayınpedere cevabı yapıştıracağın gün iki seçenek var.
Ya adam geri adım atar, bu kız da akıllandı artık der. Ya da inceldiği yerden kopar.
Ama bil ki, inceldiği yerden bile kopacak olsa bir ömür bu adamın kahrını çekmekten, psikolojini bozup özgüvenini yitirmekten iyidir.

Aynı apartmanı bırak, okulun bitince eşinin de iş durumunu bilmiyorum ama başka şehirde iş bulsanız süper olur

Bu arada eşin kaç yaşında, o da mı küçük bu kadar ses çıkaramıyor merak ettim.

Şok oldum ben asıl burada nasıl insanlar öyle nasıl bir yerdesiniz siz Allah yardımcınız olsun.Eşiniz bunlar olurken anlatmıyor musunuz ya da görmüyorsa öyle boş boş dinliyor mu çok sinirlendim ya nasıl ezdirirsiniz bu kadar kendinizi saygı hakedene duyulur bu ne böyle çemkirme dişini gösterme zamanı gelmişte geçiyor bile dik durun biraz benimde kararlarım var benimde bir karekterim istediklerim var diye çıkışın her denileni yapmayın Allah aşkına senin kaç tane baban var demiş ya orada diyemediniz mi bir tane babam var diğer baba sadece sıfat diye Buradan zıplayıp ben bildirmeye gelicem neredeyse kendilerine sinirden

Bnde diyorum senin söylediklerini giderim diyorum ailem her zaman yanımda zaten. Bikaç günlüğüne gitsem birşeyler değişirmi diye düşünüyorum çünkü eşim işin ciddiyetini anlamadı daha.

Eşim 23 yaşında

Tüm bunların farkındayım dün saatlerce kavga ettik aslında herşeyi sakin ve mantıklı bir şekilde anlatıyorum eşime. Bundan sonra oraya gitmeme kararı aldım eşim bn kendim giderm gerektiğinde dedi (ev için) zaten birdaha bu yüzden üzülürsem alıcm başımı gidicem

Eşim çalışıyor maddiyatımız k.pederimin elinde değildi taki bizi borca sokana kadar. . Maaşın çoğu krediye gidiyor öyle oluncada geçinemiyoruz onlardan hiç bi yardım görmedik altınlarımı sattık hep eşim ensonunda delirdi hem borca soktun hemde yardm etmiyorsn dedi usulen soruyo iişte markete gitcnmi fln diye

Canım ya, kendimi koydum senin yerinede diyecek söz bulamadım.
o nasıl bir muameledir öyle.
eşin ne diyor bu duruma, babasının sana nasıl davrandığını görmüyormu?
Tek çaren mesafeli olmak.
Mümkün olduğunca az görüşeceksin ki, daha az canını sıksınlar.
Ama bu durumda eşini arkanda olması lazım.
Çok Çok üzüldüm durumuna.

Hayırlısı olsun hakkınızda zor bir durum inşallah çözülür siz dik durun eşiniz üzülüyor diye gitmeye bu lafları dinlemeye bu hareketler karşınızda kendinizi ezdirmeye kalkışmayın

Ne sinir bir adammış bu ya okurken bana yapılmış gibi sinir oldum Böyle tipler var mı hala günümüzde... Bence sorunları var sizin yerinizde olsam kesinlikle tartışırdım

Ay acayip sinirlendim ben valla...neden susuyosun ?? zaten tavırları kötü sana karşı en azından susma da öyle kötü olsunlar sana karşı..ne demek sürahi bardak dibindeyken sen koy demek...sofrayı kur..ekmeği getir..!! susmakla ancak kendine kötülük yaparsın..ben olsam dayak yiyeceğimi de bilsem o sürahiyi gözünün önünde yere boşaltıp çıkar giderdim ordan..abartmıyoryum..çünkü kimse kimsenin kölesi değil..kocana da helal olsun gözünün önünde bunlar oluyo ve susuyosa..daha 6 aylık evlisin hamile falan değilsindir umarım...

Eşim arada kaldığı için karışmak istemiyor ama her akşam kavga etmekten oda bıktı istersen bidaha gitme görüşme diyo bnde gitmicem bu sondu ne zaman gitsem eve ağlayarak dönüyorum

Hayır hamile değilim düşünmüyoruzda üni okuyorum

Okuyup okuyup bidaha sinirleniyorum.
Ben insanım ya, o kimki bana öyle davranacak.
Ben izin vermediğim sürece kimse benim üzerimde hakimiyet kuramaz. Hele kayınanne kayınpeder asla!
Eşin seni kollamıyorsa, sen kendini koruyup kollayacaksın.
Şöyle düşün her halukarda adam bağırıp çağırıyor demekki, en azından istediğini yapmada öyle bağırsın.
Hatta kendi kendine bağırsın, açma telefonlarını. Gitme yemeğe oturmaya falan.
Şimdiden mesafeni koy yoksa oraya taşındığında hayat sna cehennem olur.

Eşim arada kaldığı için karışmak istemiyor ama her akşam kavga etmekten oda bıktı istersen bidaha gitme görüşme diyo bnde gitmicem bu sondu ne zaman gitsem eve ağlayarak dönüyorum

Bak ne güzel işte. İstersen gitme görüşme diyomuş.
Tamam belki babasına ses çıkaramıyodur ama en azından sana bu seçenği sunmuş. Gitmeyebilirsin demiş.
GİTME! Sakın gitme.
En fazla 15 günde 1 kere oda eşinle olursa git, misafir gibi git gel. Sana bişey derlersede cevabını ver.
Neden gelmedin mi dedi ders çalışıyorum yoğunum de, başka bahaneler bul. Ama asla kendini edirme.
Eşinede dır dır etme onuda karşına alırsın sonra.

Hayır hamile değilim düşünmüyoruzda üni okuyorum

Bak buna sevindim..sen benim kardeşimden de küçüksün kıyamıyorum ben bu yaştaki kızlara gerçekten üzülüyorum..daha küçüksün bunları yaşamak için bak ne güzel üni de okuyomuşsun..ezdirme kendini susma inan bana senin gibi üniversite okuyan bir kızın kendine çok daha güvenerek susmaması lazım..kayınpederine asla taviz verme..iyi niyetini sömürtme..eltine de gelince ona karşı da susma..diyosun ya hoşuna gidiyo bana yapılanları görünce..öyle hissettiğin an susma..daha 6 aylık evlisin değiştirebilirsin durumu...

Canım Allah yardımcınız olsun. Adama çata çat cevap veremesen de telefon da seni çağırmasını reddedebilirsin.
O sana ufak tefek laf sokuyorsa sen de cevap verebilirsin aynı şekilde eltine de.
Sen başla azıcık diş göstermeye gerisi gelir.

Ayrıca senin yerinde olsam ailemle konuşurdum onun yanında. Benim de ailem var ve her zaman arkamda imajını çizerdim.
Hele o eltiye hiç pabuç bırakmazdım.

Önceki mesajda dediğim gibi cevap verince işler kopma noktasına geliyorsa da, bir yerden sonra umrumda olmazdı.
Önemli olan önce senin sağlığın, mutluluğun.

Bunlar insansa biz neyiz..?? çok sinirleniyorum ben böyle şeylere...tek sorun kabullenmek...kabullenmeyeceksin bu durumu..asslaaaa kabullenmiceksin..benim kardeşimden eğer böyle bir durumda olsun ve bunu bana anlatsın yemin ediyorum çeker alırım onu ordan..böyle insanlara papuç bırakmayacksın..benim kayınpederim de yapmaya kalktı bikaç kez seni söyleme benim yapcağım şeyi ben zaten yaparım dedim..zamanındA kapatcaksın ağızları..

cnm su istediğinde deseydin babacığım suyu sen koy benim acil lavaboya gitmem lazım deseydin keşke. tatlı sert olcaksın. bende yüzgöz olmam ama yapacağımdan da geri kalmam. valla kp bana diyo git annene mutfakta yardım et hemen yiyelim. gidip şöyle bir mutfağı tur atıp dönüp kp in yanına oturuyorum. şimdi çayı suyu bile eşimden istiyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…