• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim !

Çok haklı.. Kayınvalideme o kadar şehir değiştirmiş, aç bırakmış. Eşim 10 yaşına kadar tv ne bilmemiş.
En çok buna üzülmüştüm..
Kayınvalidem ararmış para bitti diye tamam ptt ye git gönderdim dermiş. 5 gün gider gelirmiş, ortada para yok..
Sonrası zaten ayrılık artık..
Kayınvalidem elinden geleni yapıyor. Pazarımı yapmış evin, et almış fln.. :KK43:
Çok üzüldüm eşine ve kayınvalidene
Yani eşine yüklenmek adına yazmıyorum ama ona muhtaçken çocukken bana bakmayan babama ben selam vermem herhalde
Hadi görüşmek onun insiyatifinde ama sözüne nasıl inanıyo
Çokça yaşamışlar aynı durumu, senin baban böyle olsa sen onun çekine ya da sözüne güvenir miydin
Yazık kadına ya gözü tok işte, olanı veriyo. Çok çekmiş gönlünü hoş tutun o bişey vermesin gönül zenginliği yeter

• Beğen
Reactions: anu
sana birsey diycem...hahaha valla bu pislikler duzelmez..utanacak yuzde yok..neyseki senin kv ve kp ayriymis..bizimkiler ayrida degil..kp in yemedigi halt kalmamis..para isleri hala oyle..bin tane borc var..huzursuz bir hayat aldatilan bir kadin ve onca kredi borcu vs vs..

ben bazi seylere sustukca enayi yerine kondum, artik susmuyorum..aciyorum agzimin kapatiyorum gozumu..valla esek olursan semer vuran cok oluyor...esinde utansin bi zahmet...hirsizin hic mi sucu yok yani? babasi sucluysa oglunda anasinda hic mi suc yok yani?? hepsi ayni...

sen ezdirip kendini kullandirirsan daha cok kullanirlar..cunku yuzsuzler.

şimdi ben anlamadım..siz kredi çekip,bir de kp e altın mı verdiniz siz taksın diye???
düğünde takılan altınlar nerde? bozdurmadıysanız,onlar zaten yeni ev kurup sıkışanlar için takılıyor.bozdurun rahat edin..

Düğün salonu borcu diyodu sanırım bi kısımda aldıkları altının borcu, nişanlısı 17 bin çek babam ödeyecek demiş
Konu sahibinin babası salonun yarı parasını verdi diye
Ama her zaman ki gibi resmen kredi kimin adınaysa, onun başına kalmış. Kayınpeder sadece bir ay ödemiş kredi taksitini

Altınlar duruyor, sıkıştıkları için bozacaklarmış Q cum

tamam kayınpeder destek olmasında köstek de olmasın bi zahmet.
ay sinirlerim tepeme çıktı.
hadsiz düşümcesiz adam

Peki düğünde takılan diğer takılar da mi gitti. Onlarla da idare edebilirsinizmaas gününe kadar.

Düğün işleri çok zor ya ilerde benim de düğünüm olacak böyle zorluklar çekmekten korkuyorum... Eşinin üstüne gitme sabret biraz daha yazık o napsın nasıl mahçuptur Allah bol kazanç versin ne denir ki...

Buarada takılar noldu cidden onları bozdursanız krediyi kapatamazmısınız

Merhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..
olan olmus canim sana tavsiyen o adam sana geldiginde ona gelinlik dahi yapma tam bir tuzenbaz bence evine dahi kabul etme esinde bir daha onla muhatap olmasin babaymis ondan olsa olsa ISKELE BABASI olur.

Aynen öyle.. Son kez belki dediler ikisi de yanıldı..
Daha da görüşmeyi düşünmüyorum. Evime de gelmesin. Çocuğumu da görmesin.
sana illaki gelirse ona hizmet dahi etme tanam PARASI OLMAZ DURUMU OLMAZ O ZAMAN YAPCAK BIR SEY YOK AMA BILE SAHTE CEK GOSTERMEK NE YA DALGA GECER GIBI:KK62::KK62:

Eşinin babasının takacağı altının parasını sen çekiyorsan eğer hata sende ve sana bu parayı çektiren eşinde.

Oğlunun düğününe de parası yoksa gelmeyiversin gelinden düğüne gelmek için para isteyeni de ilk defa duyuyorum.

Benim çekeceğim parayla da altın takacaklarsa zaten hiç takmasınlar.
Zaten eşin de babasının önceden nasıl biri olduğunu biliyormuş bile bile seni zor durumda bırakmış.

Hem eşin hem de kayınvaliden bile bile seni zor duruma sokmuşlar ikisi de kayınpederinin karakterini apaçık bilen insanlar anlattığına göre. Ben burada eşin ve kayınvalidenin şoka uğradıklarını sanmıyorum. Öyle adamdan böyle birşey beklenir zaten. Ödeyeceğini de sanmam.

Son düzenleme:
Gerçekten zor bi durum tam bi sinir savaşı olmuş.
Eşine ve kayınvalide için pek suçlu görmedim onlar da inanmış nerden bilsin insanlar.
Ben de kredi işlerine çok karşıyım ama o anda öyle bi psikolojide heralde bende çekerdim.
O k.p insafa gelir de öder umarım bi de sevgilisine telefon almış ya eşin nasıl sakin kalabiliyor.
Bence altınlarla borçları kapatın ama k.p söylemeyin her gün de arayın para gönder kredi ödemesini yapacağız diye peşini bırakırsanız adam o parayla sevgilisine araba bile alabilir :)

Yardim edip etmeyecegi kendi bilir siz keske herseyi tamamlayip oyle dugun yapsaydiniz.sonucta adam odemek zorunda degil.keyfine kalmis bisey sonucta.
Neden keyfine kalsın Ada'm kredi çektiriyor daha düğün olmadan ve bigüzel harcıyor.Baştan söyleseydi de herkes ona göre davranırdı.

Bizimkini gordum bi an... yapcam halletcem o is ben de nanay yavrum nanay ... herseyi cocuklar halleder sonun da ... benim dugunumu gorseydiniz oturur aglardiniz :) hic esinize yuklenmeyin babam diyip bi kez daha guvenmis isi de yeni bulmus hos evlenmeden is bulsaydi daha iyi olurmus ama olan olmus .. su saatten sonra kendi kendinize ayakta durmaya bakin kendi huzurunuza bakin hayatin zorluklarin da destek olun birbirinize ..

Merhabalar, 2.5 ay önce düğünüm oldu.
Eşimin annesiyle babası ayrı. Babası yalancı, düzenbazın tekiymiş gençkten (bence hala öyle) Neyse kendisi inşaat sektöründe çalışıyor. Ve çek usulü. Eşya alacağımız zaman 8 bin liraya tüm evi düzdük. 10 bin lirası daha vardı ama benim bu parayla işim var dedi. Birşey demedik.
Geçen sene salonu tuttuğumuzda babam kıyamayıp ortak ödeyelim demişti. Biz o zaman yarısını nakit trank verdik. Kayınpederim vermemişti.
Düğünden 1 hafta önce çek almıştı (biz öyle sanıyorduk) ve her gün bugün bozdurcam diye diye eşimi kandırdı. Çarşamba düğün var, pzt oldu hala kp den ses yok. Salı oldu yine yok.. Gece yola çıkıp bize gelecekler akşam kına var, elde kuruş para yok. Servis tuttular onu bile ödememişlerdi.
Eşim benden rica etti bende gidip kredi çektim 17 bin. Verdim. O parayla altın aldılar, salonu ödediler vs. Ortada çekin olmadığını düğünden sonra öğrendik.
Neyse 600 tl her ay taksidi var kredinin. 15 inde yatırması gerekiyor çünkü benim maaşımdam kesiliyor. Ağustos ayını 5 gün gecikmeli verdi. Eylül ayını vermedi, Ekim geldi çattı..
Eşim şehir değiştirdiği için işe gireli 2 hafta oldu. 900 lira kira veriyorum.
Size yemin ederim 3 tl ile işe geldim bugün. PARAMIZ BİTTİ.
Eşim arıyor, tamam diyip kapatıyor. Arıyor, o kapatıyor. Kayınvalidem çıldırdı. Sülalesine rezil edicem onu gelin parasıyla düğün yaptı millete hava atıyor ben oğlumun düğününü yaptım diye diyor. Ben işe girip size ödeyeceğim o parayı dedi.
Eşim bana mahçup, babasına çok öfkeli.. Elden birşey gelmiyor. Ayın 15 ine daha var, paramız yok..
O kredi bana kaldı büyük ihtimal.
Çok öfkeliyim. Eşimle konuşamıyorum kırılır diye zaten utanıyor. Ailem bilse sorun olacak. Bir tek size anlatabildim..
bende de var o kp der den çok şükür 2 haftadır para istemedi

Eşinin başka halası dayısı amcası dedesi yeğeni ne bilim eniştesi bile mi yok da sen kendi düğününuz için kredi çektin. Hadi çektin diyeyim o senin bileceğin iş tabi de... Ne bileyim kayinvalidenin tavırları samimi gelmedi. Eşinin de öyle. Benim bildiğim bu altın işleri düğün salonu işleri kınaya gelirken değil daha öncesinde hallolur. Kayinvalden hiç mi düşünmemiş biz ne yapıcaz diye. 17 bin de çok fazla çekmişsin ayrıca. Benim paramla bana altın taktıktan sonra ne gerek var. Bi tek düğün salonun masrafını ciakrsan yeterdi bence.

Düğüne ne gerek vardı,güzel arkadaşım. NİKAH olmaz mıydı. KİM hatırlıyor düğünü simdi?Kimse hatırlamaz.Kredi çekmesen nikah yapsan şimdi kafan rahat olsa ne güzel olurdu. Yazık değilmi Size en güzel günlerinde sıkıntı yaşıyorsunuz.
HEP derim düğün lüks .Açlık içinde hava atmak gereksiz.Allah yardım etsin.

lanet olsun oyle insana allah saglık versin her borç ödenir yabancıya gitmemiş allahtan dügününüze gitmiş haram edin hakkınızı borcunu bilen adam zamanı geldiginde zaten gelir trink öder parayı adamın yüzü yok paraya ödemeye bence başınızın gözünüzün sadakası olsun boşverin ağız egmeyin pis adama. sizde anlamışsınız borcun size kaldığını bencede eşini utandırma allah bi kapı açar insallah merak etme.

ama arkadaşa bir yıl öncesinden kaayin babası salon masrafını yarısıni ödeyeceğini söylemiş ve mekan tutulmuş. Düğüne saatler kala vermeyeceği öğrenilmis o saatten sonra düğünden vazgecse verdiği para yanacak ve o arada nasıl nikah için yer ayarlayacak ve nasıl insanlara düğün mekanı değişti oraya değil şuraya gidin denilecek. Yanı iş gorundugu kadar basit değil anladığım kadarıyla.
Düğüne ne gerek vardı,güzel arkadaşım. NİKAH olmaz mıydı. KİM hatırlıyor düğünü simdi?Kimse hatırlamaz.Kredi çekmesen nikah yapsan şimdi kafan rahat olsa ne güzel olurdu. Yazık değilmi Size en güzel günlerinde sıkıntı yaşıyorsunuz.
HEP derim düğün lüks .Açlık içinde hava atmak gereksiz.Allah yardım etsin.

Olan olmus keske olmasaydi , kendi paranla bide kendine altin almissin o altinlari satip krediye yatir bari bi kismi kapanmis olur ..

Siz niye çektiniz filan diyenleri boşverin.Kredi çektiğiniz insan sevgiliniz değil eşiniz yani artık hayat arkadaşınız.Onu mahçup etmek istememeniz çok doğal ve çokta güzel.Eşinizi üzmeyin derim zaten utanıyor demişsiniz.Gerçekten gurur kırıcı bir durum zaten.Bence eşiniz sizin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı.Umarım her zaman kıymetinizi bilir.

Yorumlar için teşekkür ederim.
Dün eşimle konuştum. Altınlarla borcumuzun bir kısmını kapatabiliyoruz malesef hepsini karşılamıyor. Ama yine de bizi rahatlacak.
Babasına öfkeli olduğumu söyledim, kızdığımı, kırıldığımı. Haklısın dedi.
Senin yaptığını kimse yapmazdı, ben çok mahçup kaldım. Babam yine beni yanılttı dedi.
Arayıp bir daha görüşmek istemediğini, hakkını da helal etmeyeceğini söyleyecekmiş. Bir çok küfür de ediyor o da haklı olarak. Ben sakin kalmasını söyledim. Sonuçta yukarıda Allah var. Gün gelip hatasını anlayacaktır. Ama kayınvalidem çok olay yaratacak gibi. Bizden çok daha öfkeli.

Back
X