- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Üç gün önce mi?Masumane bişey yaptığımı iddia etmedim, aksine bile isteye bu yorumu yaptım çifte standartcilara.
Hem siz neden atladiniz ?
Konu 2017 nin olabilir ama ben 3 gün evvel okudum .
Not : konu cuma günü açılmış 2017 yi nerden cikardiniz acaba ? Sırf yorum yapmış olmak için mi ??
Ne demek onun cebi ayri sizinki ayri ya. Cift maas alacak gelcek evimde yasayacak bes kurus yardimi olmayacak. Bu kadinin 2 tane cocugu var zaten kit kanaat geciniyoruz bi de 200-300 lira ilac parasini veriyoruz diyor.80 yaşında ne yardımı olabilir ki?
Ayrıca parası onun. Onun cebi ayrı sizinki ayrı.
Bi kap yemekle kimse iflas etmez.
40 yaşında bir kadınla görüşüyor olması da onu ilgilendirir. Zaten 80 yaşında kaç yılı daha var?
Bence siz tekrar bakın cuma günü açılmış konu. Hadi cuma açılmamış olsun hortlatilmis bir konuyu didik didik etmiyorum ben , yorum yapılan yerden okuyorum.Üç gün önce mi?
Tekrar bak bence
Siz hortlatmamissiniz konuyu ama konu mayis 2017 de acilmisBence siz tekrar bakın cuma günü açılmış konu. Hadi cuma açılmamış olsun hortlatilmis bir konuyu didik didik etmiyorum ben , yorum yapılan yerden okuyorum.
Kiz evlatlar babalarina kendileri bakiyorlar, mincirdiklari kocalari kendi babalarina bakmiyorlar genelde ona da kadin bakiyor. O yuzden bu kadar patirti cikiyor. Oglusu baksa sorun olmaz. 80 yasinda, 40 yasinda citirla gezenin henuz bakima da ihtiyaci yoktur. Kim minciriyorsa dedeyi onun bakmasi munasip.
Bir mincirmaya da hasta bakicilik yapilmaz, mincirilmaz daha iyi. Mincirmadan yasayalim.
80 yaşında adam kusura bakmayın bakmak zorunda olduğunuz zamanlar adamın bı ayağı çukurda . Daha kaç sene yaşayabilir sabredin ve görmezden gelin zaten temel ihtiyaçlar dışında muhattap olmazsıniz sabır diliyorummerhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Ben ilk mesajın tarihini konunun açıldığı tarih zannetmisim öyleyse , teşekkür ediyorum.Siz hortlatmamissiniz konuyu ama konu mayis 2017 de acilmis
Kendine gelince farklı GELİN e gelince farklı düşünce tarzlarimerhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Kokuyor olabilir yani Bnm cvremdede var acayiplik bişey yokYikanmadigini nasil anladiniz acaba? sizde cok bir okadar acayipsiniz bilemedim..
22 Mayıs 2017 tarihinde açılmış konu. Siz nerden saldırcam diye düşündüğünzden görmediniz sanırımmMasumane bişey yaptığımı iddia etmedim, aksine bile isteye bu yorumu yaptım çifte standartcilara.
Hem siz neden atladiniz ?
Konu 2017 nin olabilir ama ben 3 gün evvel okudum .
Not : konu cuma günü açılmış 2017 yi nerden cikardiniz acaba ? Sırf yorum yapmış olmak için mi ??
Şu konuların hortlamasindan bi ben mi biktim acaba?Ne demek onun cebi ayri sizinki ayri ya. Cift maas alacak gelcek evimde yasayacak bes kurus yardimi olmayacak. Bu kadinin 2 tane cocugu var zaten kit kanaat geciniyoruz bi de 200-300 lira ilac parasini veriyoruz diyor.
Oldu valla ne guzel dunya. Ben cocuklarima ne lokma yedirecegimi dusuneyim dede gitsin hayat kadinlarina para yedirsin eve bes kurus para vermesin ustune bana iftiralar atsin hakaretler etsin kocamdan ayirmaya calissin tuvalette bokunu pisligini biraksin ben de aman da canim kayin babam diye gezeyim ortalarda.
Gercekten bazen bu kadinlar kulubunu anlamiyorum. Melek gibi kaynanalarin bile kusurunu bulursunuz burda 50 kaynana gucunde bi kayinpeder var adam melek oldu birden.
Haklı olarakKonu sahibi uğramıyor buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?