kayınpederimden bıktım usandımmmm

Üç gün önce mi?
Tekrar bak bence

Ne demek onun cebi ayri sizinki ayri ya. Cift maas alacak gelcek evimde yasayacak bes kurus yardimi olmayacak. Bu kadinin 2 tane cocugu var zaten kit kanaat geciniyoruz bi de 200-300 lira ilac parasini veriyoruz diyor.
Oldu valla ne guzel dunya. Ben cocuklarima ne lokma yedirecegimi dusuneyim dede gitsin hayat kadinlarina para yedirsin eve bes kurus para vermesin ustune bana iftiralar atsin hakaretler etsin kocamdan ayirmaya calissin tuvalette bokunu pisligini biraksin ben de aman da canim kayin babam diye gezeyim ortalarda.
Gercekten bazen bu kadinlar kulubunu anlamiyorum. Melek gibi kaynanalarin bile kusurunu bulursunuz burda 50 kaynana gucunde bi kayinpeder var adam melek oldu birden.

Eğer sizde kalıyorsa maddi olarak destek olmak zorunda kimse kusura bakmasın.
Bizde bir laf vardır kimin yanında duruyosa onun yanında yesin diye. Sizin yanınızdayken size maddi ve manevi destek olmak zorunda ayrıca 80 yaşında artık elini eteğini çekip inanıyorsa namazında niyazında olması gerekirken kadın peşinde koşmak da nedir ? İnsan utanır ve aynı evde olmaktan çekinir. Eşinizle görüşün maddi anlamda destek beklediğini belirtmeli.
ALLAH sizinde yardımcınız olsun..

Ne mıncırmalı mesaj olmuş yareppim

80 yaşında adam kusura bakmayın bakmak zorunda olduğunuz zamanlar adamın bı ayağı çukurda . Daha kaç sene yaşayabilir sabredin ve görmezden gelin zaten temel ihtiyaçlar dışında muhattap olmazsıniz sabır diliyorum

Tatlım sen su yengesi iş yapmıyor diye söylenip abisinden paparayı yiyen kişi değil misin?
Bak şimdi aynı evde oturuyorsun bir zahmet adamı çekiver. Gelin değil misin hem işin ne? Bunları yengen icin diyordun ya aynen sana iade ediyorum!
Bazı olaylarda objektif yaklaş sen kendi derdini söylüyordun o kadının da annenle bir derdi var belki.
Bir önceki konunda yazdığın yorumlardan sonra valla melek olsan yine seni haklı bulmam

Kendine gelince farklı GELİN e gelince farklı düşünce tarzlari

22 Mayıs 2017 tarihinde açılmış konu. Siz nerden saldırcam diye düşündüğünzden görmediniz sanırımm

Şu konuların hortlamasindan bi ben mi biktim acaba?
Dede yaşıyor mudur onu merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…