- 28 Kasım 2010
- 42.450
- 141.036
- 798
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Valla ben de ilk duydummıncırmak ne demek hiç anlamadım doğrusu. kocayı mıncırmak cümlesini de ilk duyuyorum.
En guzeli takıldığı kisiyle evlendirin ayri eve çıkarın ancak oyle kurtulrsun.. hem onun hemde sizin istediğiniz olurmerhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Dedenin kendinden 40 yaş küçük biriyle gezmesi ayıp değilde ne peki size normal mi geliyor.Anlaşılan siz kaynanasiniz konu sahibine bu kadar yüklendiginize göre.Farkindaysaniz oglu degil gelini hizmet ediyor o dedeye40 yas kucuk biriyle geziyorsa siz niye utaniyorsunuz? Sizi baglayan birsey yok ayip birseymis gibi gostermeyin bunu.
Ayrica 80 yasindaki dede ne yapti da sizi ayirmaya calisti. Siz de zafer kazanmiscasina ":)" koymussunuz. Cozemedim ben iki tarafida.
Dedenin kendinden 40 yaş küçük biriyle gezmesi ayıp değilde ne peki size normal mi geliyor.Anlaşılan siz kaynanasiniz konu sahibine bu kadar yüklendiginize göre.Farkindaysaniz oglu degil gelini hizmet ediyor o dedeye
anlaşılan siz yazdığım cevapları olayları okumamışsınız. okuyun anlayın ondan sonra yorum yapın lütfen. ayrıca ben iflas ediyoruz gibi bişeyde söylemedim80 yaşında ne yardımı olabilir ki?
Ayrıca parası onun. Onun cebi ayrı sizinki ayrı.
Bi kap yemekle kimse iflas etmez.
40 yaşında bir kadınla görüşüyor olması da onu ilgilendirir. Zaten 80 yaşında kaç yılı daha var?
aralarında yarı yaş fark var. tabikide ayıp. benim eltim 38 yaşında keza kızıda 40 ı geçkin. davul bile dengi dengine demişler.Dedenin kendinden 40 yaş küçük biriyle gezmesi ayıp değilde ne peki size normal mi geliyor.Anlaşılan siz kaynanasiniz konu sahibine bu kadar yüklendiginize göre.Farkindaysaniz oglu degil gelini hizmet ediyor o dedeye
Sizin gelenek böyle degilmiydi idare edin nolcak ☺ gelinsiniz idare etmek zorundasın canimmerhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Canım eşinle paylaştın mı bu durumu yani onunla açık açık konuşsan.merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
Yahu simdi siz cok mu masumane birsey yaptiniz?Gelinler süs diye alinmiyordu en son sizin orda bakiverin nolacak
Masumane bişey yaptığımı iddia etmedim, aksine bile isteye bu yorumu yaptım çifte standartcilara.Yahu simdi siz cok mu masumane birsey yaptiniz?
Acik arayip 2017 yilinin konusunu hortlatmak nedir?
Bana neden atladigimi soruyorsunuz birdeMasumane bişey yaptığımı iddia etmedim, aksine bile isteye bu yorumu yaptım çifte standartcilara.
Hem siz neden atladiniz ?
Konu 2017 nin olabilir ama ben 3 gün evvel okudum .
Icazet almadım yorum yaparken kusura bakmayın olur mu ?Bana neden atladigimi soruyorsunuz birde
Bir dusunun acaba neden
80 yasını geckın adamın sıze ne yardımı etmesını beklıyorsunuz.merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?