kayınpederimden bıktım usandımmmm

Adam önceki evliliğimden olan çocuklarına bile sahip çıkmamış,babalık yapmamış.
Boşuna bekleme iyi olalım torun sevsin diye
Merhametten yoksun demek ki
Evlendirmeye çalışın
Tek kurtuluşunuz

En guzeli takıldığı kisiyle evlendirin ayri eve çıkarın ancak oyle kurtulrsun.. hem onun hemde sizin istediğiniz olur

80 yaşında ne yardımı olabilir ki?
Ayrıca parası onun. Onun cebi ayrı sizinki ayrı.
Bi kap yemekle kimse iflas etmez.
40 yaşında bir kadınla görüşüyor olması da onu ilgilendirir. Zaten 80 yaşında kaç yılı daha var?

Dedenin kendinden 40 yaş küçük biriyle gezmesi ayıp değilde ne peki size normal mi geliyor.Anlaşılan siz kaynanasiniz konu sahibine bu kadar yüklendiginize göre.Farkindaysaniz oglu degil gelini hizmet ediyor o dedeye

Dedenin kendinden 40 yaş küçük biriyle gezmesi ayıp değilde ne peki size normal mi geliyor.Anlaşılan siz kaynanasiniz konu sahibine bu kadar yüklendiginize göre.Farkindaysaniz oglu degil gelini hizmet ediyor o dedeye

Ne kaynanasi ya 22 yasindayim ben ne guzel cikarim yapmissiniz siz oyle evet ayip degil.

anlaşılan siz yazdığım cevapları olayları okumamışsınız. okuyun anlayın ondan sonra yorum yapın lütfen. ayrıca ben iflas ediyoruz gibi bişeyde söylemedim

aralarında yarı yaş fark var. tabikide ayıp. benim eltim 38 yaşında keza kızıda 40 ı geçkin. davul bile dengi dengine demişler.

Sizin gelenek böyle degilmiydi idare edin nolcak ☺ gelinsiniz idare etmek zorundasın canim

80 yaşında adam yemek mi yapsın ev mi temizlesin maddi yardım bekleyerek mi bakılır bir insana kaldı ki maden o kafa geliri var eşiniz neden baba sana yakınımızda ev tutalım sık sık gider geliriz demedi de aynı eve aldı. 80 yaşında adam ne kadar genç gösterebilir ki . Ayrıca özel hayatı yapacak birşey de yok. Dediğim gibi geliri varsa başka eve çıksın

Aaaa hem gelininiz annenizle oturuyor ya onu canı yok mu hani dediniz ya biz gelini süs diye mi aldık diye tüm sene çalışan gelininizi bir yemek yapmadı diye şikayet ediyordunuz ya eh size de süs değilsiniz o zaman nasıl ki gelininiz için anneme yemek yapmak temizlik yapmak zorunda süs değil dediyseniz sizde zorundasınız o zaman değil mi ama

Canım eşinle paylaştın mı bu durumu yani onunla açık açık konuşsan.

Yahu simdi siz cok mu masumane birsey yaptiniz?
Acik arayip 2017 yilinin konusunu hortlatmak nedir?

Masumane bişey yaptığımı iddia etmedim, aksine bile isteye bu yorumu yaptım çifte standartcilara.
Hem siz neden atladiniz ?
Konu 2017 nin olabilir ama ben 3 gün evvel okudum .

Not : konu cuma günü açılmış 2017 yi nerden cikardiniz acaba ? Sırf yorum yapmış olmak için mi ??

Bana neden atladigimi soruyorsunuz birde
Bir dusunun acaba neden
Icazet almadım yorum yaparken kusura bakmayın olur mu ?
Bir de konu cuma günü açılmış , o gün de konuyu okudum ban yememek adına birsey yazmadım.
Gelin yapmak zorunda , og halde bu üyede kayinpederine bakmak zorunda.

Parasi varmis size yakin ayri bir ev ve yardimci bayan en mantikli cozum bence.

80 yasını geckın adamın sıze ne yardımı etmesını beklıyorsunuz.
yediği bi tbak yemek para vermese neolur
kımle gezerse gezsin evlenırde kurtulursunuz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…