- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
keşke öyle bişey olsa ama hiç zannetmiyorum. çift maaş alıyor evet hatta bazı arkadaslar senin gözün parada bile demiş ama yok öyle bişey bizim parayı görmediğimiz gibi birde her ay 200 300 lira ilaç parası veriyoruz benim derdim o. zaten 2 çocukla zor geçiniyoruz bide adama para ödüyoruz.Yok be, hangi kadın kendinden yaşça küçük bir kadının evine gelin gelmeyi kabul eder? Çift maaşı da varmış adamın, mecbur ayrı ev açacak yoksa çıngar çıkar. Siz ve eşiniz hiç karışmayın, tepki göstermeyin bu kadın mevzusuna. Üç taneyle evlenen dördüncüyle de evlenir. İnşallah böyle birşeyle gelir karşınıza, tamam baba sen bilirsin dersiniz, hemen evini tutarsınız.
aynen öyle utanç olsa öyle yapmaz zaten.Iyyyy! Allah kolaylık versin. Bazı yaşlılar gerçekten innatcı ve anlayışsız oluyorlar. Sanki temizlemek zorundasın onun pisliğini. birde bu tuvalet alışkanlığı genç yaşlıya bakmıyor. İnsan pis vw saygısız olduktan sonra ne yapsan, ne desen boş. Utanç olmadıktan sonra.
ne yaşadığımı bilmediğiniz için yorum yapmak kolay tabi fakat benim çalışmamı istiyor çocuklara bakacak kimse yok nasıl çalışayım annemlerde uzaklar. zaten evin yemeğidir temizliği çocuklar b ütün yük bende
ne yaşadığımı bilmediğiniz için yorum yapmak kolay tabi fakat benim çalışmamı istiyor çocuklara bakacak kimse yok nasıl çalışayım annemlerde uzaklar. zaten evin yemeğidir temizliği çocuklar b ütün yük bende
keşke öyle bişey olsa ama hiç zannetmiyorum. çift maaş alıyor evet hatta bazı arkadaslar senin gözün parada bile demiş ama yok öyle bişey bizim parayı görmediğimiz gibi birde her ay 200 300 lira ilaç parası veriyoruz benim derdim o. zaten 2 çocukla zor geçiniyoruz bide adama para ödüyoruz.
Hayat müşterek. Sen calisacaksan esinde ev islerinde yardimci olacak. Cocuklara bakacak biri yoksa nasil calisacaksiniz 80 yasindaki dede mi bakacak?
Yorumu begenmeyen ne yasadigimi bilmiyorsun diye ataga geciyor. Kk'nin klasik atagidir bu. Anlatilan seylere gore yorum yapiyoruz biz de, anlatmadiklarinizdan meshul degiliz.
Kesinlikle temizlik konusunda sizinle hem fikirim.. Hele ki çocuk için çok tehlikeli.. Siz eşinizin abisiyle bir orta yol bulmaya çalışın..gerçi eltiniz de yıllarca bakmış ama zor bir durum.. Allah kolaylık versin.. Dönüşümlü olarak bakıma razı etmeye çalışsanız böyle bir teklif sunsanız nasıl olur?yok o kadarda vicdansız deilim tabiki kovsun demiyorum ama bi çözüm bulsun çünkü gerçekten titiz biriyim ve yaptıkları rahatsız ediyor üstelik çocuklarımda ufak biri 3 diğeri 1 yaşında.
anlamıyor işte oğlum çalısıyo eşşek gibi bunlara bakıyor diyorHayat müşterek. Sen calisacaksan esinde ev islerinde yardimci olacak. Cocuklara bakacak biri yoksa nasil calisacaksiniz 80 yasindaki dede mi bakacak?
Yorumu begenmeyen ne yasadigimi bilmiyorsun diye ataga geciyor. Kk'nin klasik atagidir bu. Anlatilan seylere gore yorum yapiyoruz biz de, anlatmadiklarinizdan meshul degiliz.
evet yorumunu begenmiyorum yaşadıklarımıda bilmeden etmeden saçma seyler yazan sensin. yorum yapma ozaman herşeyede yorum yapmak zorunda deilsin.anlamıyor işte oğlum çalısıyo eşşek gibi bunlara bakıyor diyor
bakalım bu işin sonu nereye varacakO konuştuğu kadınla evlenmesi için teşvik edin bence
İnşallah olur. Kadın nasıl olsa ayrı ev ister sizde kurtulursunuz.bakalım bu işin sonu nereye varacak
Gerçekten toplumumuz ne kadar çok değişti.Eskiden aile bağlarımız kuvvetli olsun isterdik.Anna babaya sahip çıkardık,aman başımızdan eksik olmasınlar isterdik.merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
yazdığım cevaplara çektiğim şeylri anlattığım yazılara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. anlaşılan sizin başınıza gelmemiş rabbimde vermesin çünkü çektiklerimin başkalarının çekmesinide istememGerçekten toplumumuz ne kadar çok değişti.Eskiden aile bağlarımız kuvvetli olsun isterdik.Anna babaya sahip çıkardık,aman başımızdan eksik olmasınlar isterdik.
Bir söz vardır bir ana-baba 10 evladına bakar aklar paklar bir evlat 1 ana-babaya bakmaz ilgilenmez oldu..Yok bakıcı tutmalar vs..
Nerdeyse huzurevlerine yollayacaklar.Tu kaka dediğimiz O Avrupa aile bağlarını güçlendirmenin yollarını ararken biz Türk toplumu büyükleri başımızdan nasıl atsak diye buralara konu açıyoruz.
Sonra kendi evladımız gelinimiz bize aynısını yapınca neden yapıyorlar diye düşünüyoruz.
Bilmiyoruz ki evlatlarımıza her şeklimizle her davranışımızla bizler örnek oluyoruz.
büyüklerde büyüklük yapıp evlatlarının yanında dursunlar destek olsunlar. evlat parasını hem yiyip hemde ne olduğu belli olmayan kadınlara veriyorsa kusura bakmayında öyle babaya ne baba derim nede saygı gösteririm..yazdığım cevaplara çektiğim şeylri anlattığım yazılara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. anlaşılan sizin başınıza gelmemiş rabbimde vermesin çünkü çektiklerimin başkalarının çekmesinide istemem
inşallah benden uzak olsunda ne yaparsa yapsın.İnşallah olur. Kadın nasıl olsa ayrı ev ister sizde kurtulursunuz.
merhaba kızlar aslında yazacak çoook şeyim var ama size kısa anlatacagım. sorun kayınpederim. 4 bucuk yıllık evliyim 2 cocugumuz var kayınpederim bizimle yaşıyor ve ben bu durumdan artık cok sıkıldım. kayınvalidem ben evlendikten 8 ay sonra kanserden vefat etti. eşimler 2 kardesler bi tanede abisi var. size şöyle söyliyim kayınpedrim daha önce 2 evlilik yapmış benim kayınvalidem 3. karısı önceki evliliğinden çocukları var ama onlara babalık yapmamış. eltimle 16 sene beraber oturmuslar. artık eltimin canına tak etmiş ve biz evlenirken ayrı eve cıkmışlar. bakacak başka kimse olmayıncada kayınpeder bizde kalıyo. yaşı epey büyük 80 i geçkin fakat kendini 20 zannediyor yaşınıda hiç göstermiyor. artık bıktım çok takıntılı biri herşeye karışır kimseyi beğenmez yeri gelir eşimi bana karşı doldurur bizi ayırmak için cok ugraştı ama beceremedi :) bana taktı adam artık napsam da kurtulsam diye çareler aramaya başladım. tuvalete girer yıkamadan cıkar çok pis birisi ama sorsanız kendine toz kondurmaz. akşama kadar dışarda gezer gelir paşalar gibi yer içer hiçbi konuda yardımcı olmaz bize. 3 ayda bi hem burdan hem yurtdışından maaş alıyo ama bi kuruşunu görmedik. şimdi kendinden 40 yaş küçük bi kadınla dolasıyomuş elalemden duyuyoruz çok utanıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo. eşim biraz içine kapanık babasına bu konuda bişey sormaya çekiniyo ama kaynım defalarca sordu hep yalanlıyor. inanın boşanmayı bile düşünüyorum ama çocuklarım için sabrediyorum. ne olur bana bi akıl verin napayımmmm
mıncırmak ne demek hiç anlamadım doğrusu. kocayı mıncırmak cümlesini de ilk duyuyorum.Minciriyorsam her seyi ben yapayim iyi bari
Ne igrenc bir laftir midem bulandi,arkadas nasil bir psikolojiyle yazdiysa artik
Bencede mantikli geldi niye birisine yuk binsinki niye bi gelin bakmaktan sorumlu olsun ki en mantiklisi dönüşümlü baksinlar hem onlarda kendilerine biraz vakit ayirsinlarYapilacak bir sey yokmus gibi gorunuyor.
Tek care, kpnizin ne kadar cocugu varsa kendi aralarinda anlasacaklar ve donusumlu bakacaksiniz. Sadece yuk birinizin uzerine kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?