Durum bu kadar vahimken istemesi biraz vicdansizca.Merhaba arkadaşlar. Benim sikintim kayinpederim esimin ailesi biz aramazsak aramaz sormazlar.bugün kadar hic bir desteklerini de görmedik. Gelelim asil soruna esim kendi hatasiyla çok büyük borclara girmiş. İcralara kadar gittik. İssiz kaldi bi telefon bile etmediler ac misiniz tok musunuz diye ailemden geciniyoruz bir yildir.sorunum ise Esim o siralar da babasından 2.750 TL borç para almis. Hakkini yemeyin 1 sene istemedi ama artik istiyor ve biz hala evimize yiyecek dahi alamiyoruz. Bütün maaş
borçlara gidiyor. Belki yardim etmek zorunda da değil ama yine bi baba olarak bekliyor insan iste simdi kirilmakta haksiz miyim ben?
Elbetteki esimin de zoruna gidiyor. Ama içten içe üzülüyor bana belli etmemeye calisiyor. Ben kiriliyorum evet çünkü bi insan evladidimi da geçtim küçücük torunu zordayken nasil keyf varabilirsafesiminde post: 37145989 .!.:Eşiniz kırılmakta haklı olabilir de, siz hayırdır?
Bügüne kadar hiç bir desteklerini görmemişsiniz zaten. Birden bire ilgili ve payvarabacak değillerdi ya.
Eşiniz kırılmakta haklı olabilir de, siz hayırdır?
Bügüne kadar hiç bir desteklerini görmemişsiniz zaten. Birden bire ilgili ve paylaşıcı olacak değillerdi ya.
Zor durumda olan biri degil . gayet rahat yasantisi almasa silinti çok çekmez yaniKayınpederinizin ihtiyacı mı var o paraya? Yani insan oğlunun evine yiyecek alamayacak kadar zor durumda olduğunu bile bile borcunu ister mi bilemiyorum.
amaTabii ki haklisiniz, yiyecek bile bulamadiginizi soyluyorsunuz. Simdi size kimse yardim etmek zorunda degil diyenler cikacaktir. Cok kaale alip sinirlerinizi bozmayin. Yakini, tanidigi acken "kimse yardim etmek zorunda degil." diyenler benim gozumde cebinde akrep olan merhametsiz insanlardir.
Sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder o parayi bulur, o insanlara bas egmezdim. Allah yardimciniz olsun, bir an once rahata kavusursunuz insallah.
Evladi sonuçta zor durumunda tabiî yardim etmeli. Durumu iyi değilse bisey diyemem ama eger maddi durumu iyiyse yardim etmeli bence. Sonuçta siz dara düşmüşsünüz..
Elbetteki esimin de zoruna gidiyor. Ama içten içe üzülüyor bana belli etmemeye calisiyor. Ben kiriliyorum evet çünkü bi insan evladidimi da geçtim küçücük torunu zordayken nasil keyf varabilir
O zaman tabii ki haklısınız kırılmakta. Hatta bence kırılmakla kalmayıp iki çift te laf edin. Ne varsa kız ailelerinde var, evlatlarının hep arkalarındalar. Erkek aileleri anca sömürürler. Elde malın varken hoş tutarlar, elde birşey kalmayınca foss.Zor durumda olan biri degil . gayet rahat yasantisi almasa silinti çok çekmez yani
Pesin veremem ama yemeyip icmeyip odicem tabikiTabii ki haklisiniz, yiyecek bile bulamadiginizi soyluyorsunuz. Simdi size kimse yardim etmek zorunda degil diyenler cikacaktir. Cok kaale alip sinirlerinizi bozmayin. Yakini, tanidigi acken "kimse yardim etmek zorunda degil." diyenler benim gozumde cebinde akrep olan merhametsiz insanlardir.
Sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder o parayi bulur, o insanlara bas egmezdim. Allah yardimciniz olsun, bir an once rahata kavusursunuz insallah.
s Haklisiniz. Esime destek oluyorum tum gucumle kayinvalidem biliyo durumu kayinpeder de biliyoYazdığınıza göre yorum yaptım ben umarım en kısa zamanda rahata erersiniz fakat eşiniz gerçekten durumu anlattı mı babasına bilmiyoruz ki? Bildiği halde parasını mı esirgiyor? Bilmediği için öylesine bir borç mu verdi de geri istedi? Erkekler aileden para isterken çok fazla ayrıntı vermiyorlar genelde. Yaptıkları hataları kabullenmeleri de daha zor oluyor. Herkes böyle değil biliyorum ama benim gördüğüm o, eşinizin kırılması zaten yeterince kötü, kırgınlığı yeter bir de siz ona manevi destek olacağım derken daha da üzmeyin ana-babasının durumuyla ilgili. Kırılmanızın duruma bir katkısı yok, beraber altından kalkacağız üzülme demenizin faydası var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?