Affetmezdi ama pisman oldu borclarini oduyor ayni seyleri tekrar yasmam zaten tek bi sans verdim ben onaEsiniz bu kadar borca girerken alkol icerken siz nerdeydiniz ? neden kiriliyorsunuz onuda anlamis degilim ? ki bu adam size hic bir zmn destek olmamis birden adam parayi istedi diyemi kirildiniz ? Lutfen artik kendinizi bu kadar ezdirmeyin yahu esiniz yapmis bir hata birakin kendi halletsin babasiylami hallediyo annesiylemi hallediyo cezasini kendi ceksin acayip sinir oluyorum .. acaba siz bu kadar hata yapmis olsaydiniz esiniz sizi afedermiydi ?
Bir baba ve annenin gorevi nedir? Evlatları acken midelerini doldurmak mi? Yavrusu uzgunken daha da uzmek mi?
Yok ya lütfen böyle dusunenler, çocuk yapmayin. Insan, evladi iyi yerlere gelsin diye ugrasiyor.
Yazik ya. Yazik boyle insanlar oldukca insanligimdan utanıyorum.
Ama gösteriş olsun diye etrafa sacarlar da öz be öz evlatlarini aç açıkta birakirlar...!!!
Kesinlikle benim derdim o parayi ödeyip odememek değil. Evladina olan duyarsizligi ne demek ya büyük konusmiyim ben rahat yasarken benim çocuğum zor günü olacak evlat sevgisi o kadar basit değil zaten sahip çikan bir baba olsaydi evladi boyle olmaz di kimbilir sürekli borç istese amanna kolay kolay babasından bisey istemez benim Esim
Kendi aileniz yardım ediyor mu peki size.Merhaba arkadaşlar. Benim sikintim kayinpederim esimin ailesi biz aramazsak aramaz sormazlar.bugün kadar hic bir desteklerini de görmedik. Gelelim asil soruna esim kendi hatasiyla çok büyük borclara girmiş. İcralara kadar gittik. İssiz kaldi bi telefon bile etmediler ac misiniz tok musunuz diye ailemden geciniyoruz bir yildir.sorunum ise Esim o siralar da babasından 2.750 TL borç para almis. Hakkini yemeyin 1 sene istemedi ama artik istiyor ve biz hala evimize yiyecek dahi alamiyoruz. Bütün maaş
borçlara gidiyor. Belki yardim etmek zorunda da değil ama yine bi baba olarak bekliyor insan iste simdi kirilmakta haksiz miyim ben?
Amin cok teşekkürler o kadar içten anladiniz ki beni borcumuzun arkasindayiz babasına bile vermeyelim demedim zaten vericez de Esim hayali olabilir ama kimseye borç takmadi bundan eminimAllaj yardimciniz olsun. Mecbur el birliği verip çalışıp odeyin. Onun vicdanı yoksa siz bir sey yapamazsiniz. Birbirinize destek olun.
Allah borclardan feraha cikarsin insallah.
Esim ilk defa istemis askerde bile istememis evet kardeş ayri baba ayri bizde vermiyelim demedim vericez tabiki ama bi baba olarak bizi düşünmesini beklerdim eşini okutmamis evlenmesi için bisey yapmamis ne. Bilim bari zor günün de babam var diyebilseydiEger paraya ihtiyaclari yoksa , ve bu miktari istiyorlarsa evet haklisin.
Ama belkide esin surekli , para SIKINTISI olan birisiydi ve onlarda artik istiyordur.
Yani kendine gore haklisin evet , ama borc iste alininca verilmesi gerekiyor bu babasi bile olsa eger borc olarak alinmissa soz vermisse , evet vermesi gerekiyor..
Ben kardesimden bile borc alsam , zamaninda vermesem rahatsiz olurum, o istemese bile.
kırılmakta haklısın.Esim
Esim ilk defa istemis askerde bile istememis evet kardeş ayri baba ayri bizde vermiyelim demedim vericez tabiki ama bi baba olarak bizi düşünmesini beklerdim eşini okutmamis evlenmesi için bisey yapmamis ne. Bilim bari zor günün de babam var diyebilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?