Kayınpederimi aniden kaybettik kalanlarla yeni hayat

Bir hafta gitmek yeterliydi, sıkmışsınız insanları bence. Yeter bu kadar kp için 40 gün başkasının evine gidilmez artık cenaze evi bile değil orası abartmışsınız. Kendi evimde işim gücüm var diyip gitmeyin artık.

40 ı dolmuş evinize geçin artık eşiniz gitmek isterse de ellemeyin tek gitsin

Önce kardeşimi sonra babamı iki ay arayla
Babanızı ve kardeşinizi kaybettiğiniz halde size taziyeye gelmediler mi, çok ayıp etmişler. Ben olsam asla yardım etmezdim, ben kindarımdır, çoktan ortadan yok olmuştum. Size saygı duymayan insanlara yardımcı olmayın.

Nasil biseyin icine düstügünüzü cok iyi anliyorum 4 ay evvel bende kayinpederimi cok genc yasta kaybettim hastaydi kendisi.

Ama yavas yavas kayinvaliden alismali. Eger berabee yasamak gibi niyetiniz yoksa bukadar alistirmayin oda bosluga düser cünkü. Ya beraber olcaksiniz yada alistira alistira biraz mesafe bende bu konuda tecrübe edindim. Cok zor hic kolay degil cok aci cekiyor olabilir sonucta kac senelik esiydi. Ilk heycani askiydi belki. Ama bu hayatta allah herkese dayanicak aci veriyormus. Verirken sabrini da bi sekilde veriyor vericek. Hayatta kalmak yasamak istiyosa dirayetli olmak zorunda. Burda uzun uzun yazmak istemiyorum ama dertlesmek istersen bana yazabilirsin. Elinden geleni yapiyosun bu cok kiymetli. Vicdanen rahat olmalisin. Sende annesin ve cocuklarinin düzeni önemli

Çok teşekkür ederim

Görümcem gelmedi sadece sırf o gelmedi diye de kayınvalidemi yanlız bırakmak içime sinmiyo

40 gündür gidip geliyormuşsun zaten bundan sonra bıçak gibi kesmek değil de bi gün git bi gün gitme bur hafta böyle yap sonra kesersin. Akşamları belli ki kadın evde yalnız kalıyor bence size taşınmaz endişe etmeyin

Eşinizin tavrı önemli destekliyecekmi köstekleyecekmi sizi.Benim yasımı tutmayanin yasını tutmam.Bunuda eminim ki bir şeylerden söylüyorum.Sizin durumda sizde evde kimin sözü geçer .Kararlar ortakmi alınır sadece eşinizi mi dediği olur .ikincisi ise olay bıçak sırtı bu durumda acele karar alıp eşinize söylemenizi tavsiye etmem.Eski konular açılır birde yaptığınız herşey görev kabul edilir .Bunu siz bileceksiniz.Esinizi siz taniyorsunuz sizin lafinizin ederi nedir bunu siz bilirsiniz.Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…