kayınpederimin babamdan borç istemesi

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kayınpederim düğünden öncede babamdan borç istedi simdi 5 aylık evliyim yine borç istemiş.kendisi emekli evde çalışmıyor.yaşıda çok yaşlı değil.ve parayı çok seviyor.kredi çekeyim istersen demiş babam oda yok kredi olmasın demiş.babamda nakitim yok demiş.bu huyunu babamda sevmiyor.ve babam eşime söylememi istemiyor.bunları duyunca ben iyce soğuyorum eşimin babasından

Param yok desin,illa borç istiyor diye vermesi mi lazım babanın.Verip te almaya çalışıp kötü olacağına,vermeden kötü olsun.

Benim kayinpederde teyzemin esinfen borc istemiş 1aylik evliyken.benim babam yok eniştem babam gibi ilgilendi benimle.onlarda kredi cekip ev almisti verememiş.eşim duysa ne mi olurdu kocam yuzsuzce normal karsilardi.olsada vermemek lazim .veripte hergün kötü olacagina vermeyip 1 gün kötü olsunlar derim

Vermesin tabii..Eşinize niye söylemenizi istemiyor? Çok iyi niyetli babanız.

Düğünden önce ne kadar para kaptırmış? Nasıl bir yüzsüzlük, daha yeni akraba olacaksınız, hastalık gibi acil bişey değilse nasıl para ister KP?

düğünden önce baban borç verdi mi?? verdiyse geri alabildi mi?

ya heran zaten bizden isteme potansiyelide var.oyuzden bizde altınları yatırıma dönüştürmek istiyoruz.ben bu konudan eşime bahsetmelimiyim babam sakın bahsetme bu benim konum dedi.bende hazmedemiyorum parayı çok seviyor.evde öyle oturuyor.eşimde babamın düğün borcu var diyip duruyor.oysaki mobilyaları eşim aldı.

e söyleyin eşinize. babanızın yüzü biraz yumuşak galiba :/

bir evlilikte eşler arasında kendi ailelerinin şahsi mevzuları hariç gizli saklı olmamalı bence.. eşin babasının böyle yaptığını bilmeli.. bilmeli ki sizden istediklerinde vermemesi gerektiğini bilsin..

ya ben eşime kendi arkadasımdan örnek vererek senin baban istese napardın dedim oda kızardım doğru bişey deil dedi eşime diyemiyorum kendini yanımda ezilmiş hissetcek ailesi yuzunden çok anlayıslı ve hassas eşim babasından cok farklı

Benim anlamadığım nokta, borç istenebilir de, geri ödemeden mi istiyor paso? Ödemede gevşek mi?
Hem bi de baban niye bunu sana söylüyor? İki baban arasında olan bi şey, sana şikayet eder gibi...

Benim anlamadığım nokta, borç istenebilir de, geri ödemeden mi istiyor paso? Ödemede gevşek mi?
Hem bi de baban niye bunu sana söylüyor? İki baban arasında olan bi şey, sana şikayet eder gibi...
Vermek istemiyordur ama ucunda kendi evladı olduğu için sesini çıkaramıyordur

babandandan 2 kere istediyse yakında sizdende ister eşinde babasına kıyamayıp verir babanız neden eşinizin bilmesini istemiyorki ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…