- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Yarin oburgun birsekilde bu duyulur ve olaylar istenmeyen noktalara gelirse asil esiniz o zaman ezilecek ona soylemediginiz ondan sakladiginiz icin. Hakliyken haksiz duruma duseceksiniz niyetiniz iyi olsa bile o yuzden esinize simdiden guzelce bu durumu izah edinya ben eşime kendi arkadasımdan örnek vererek senin baban istese napardın dedim oda kızardım doğru bişey deil dedi eşime diyemiyorum kendini yanımda ezilmiş hissetcek ailesi yuzunden çok anlayıslı ve hassas eşim babasından cok farklı
eşine direk söyle bencekayınpederim düğünden öncede babamdan borç istedi simdi 5 aylık evliyim yine borç istemiş.kendisi emekli evde çalışmıyor.yaşıda çok yaşlı değil.ve parayı çok seviyor.kredi çekeyim istersen demiş babam oda yok kredi olmasın demiş.babamda nakitim yok demiş.bu huyunu babamda sevmiyor.ve babam eşime söylememi istemiyor.bunları duyunca ben iyce soğuyorum eşimin babasından
yok daha once vermis borç ve onu hala geri odememis kpya ne bu şiddet bu celal anlamadım ki?! adam alt tarafı borç istemiş, evini üzerime yap dememiş ki
daha önce istediğinde de vermemiş babanız, şimdi istediğinde de... yani giren çıkan yok, sorun ne?
ihtiyacı olan insanın borç istemesi ayıp mı, suç mu, yasak mı? millet de hemen ooo sömürüo da, o para gelmez de vs vs hemen yapıştırmış şok oldum okurken. yahu ne biliosunuz adamın geri ödemiyceeni? belki gerçekten ihtiyacı var, yakın gördü istedi ve zamanı gelince ödiycek nerden biliosunuz? ne kadar önyargılı, ne kadar tahammülsüz, ne kadar bencil insanlar olmuşuz biz, yazık
yok vermedi ozamanda duyunca çok gelgitler yaşadım cok kafaya taktım bu durumu ama atlattım
ben mi yanlış anladım bilemedimyok daha once vermis borç ve onu hala geri odememis kp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?