- Konu Sahibi tatlicadi140
-
kızlar ben 1,5 yıl önce kayınpederime 2.500 tl borç verdim mecruben asla isteyerek değil
kendi altınımı bozdurdum verdim....şu anda hamileyim ve doğumuma 1 ay kaldı
her fırsatta kayınvalideme paramızın olmadığını ve babanın bize o parayı vermesi
gerektiğini söylüyorum ama verir inşallah diyip konuyu kapatıyor.eşimde söyledi babasına
halletcem demiş ama bu kadar zaman geçti hala tık yok...size sorum sizce ben ne yapmalıyım
diyelimki paramı vermediler nasıl bir tepki koymalıyım zaten aramız iyi değil hiç sevmiyorum onları
ama eşimin hatrına katlanıyorum..
of ya okuyunca aklıma geldi ne güzel unutmuştum oysa
6 sene önce kayınpederime 2 bilezik verdim zorla hemde
taşıdığımız bi genetik hastalıktan ötürü hamileleğim de bi çok tahlil gerekti hemde hepsi yurt dışında yapılacaktı o zamanki tahliller 5 bin lira felan tutuyordu.
bizde ise kuruş para yoktu ama borç çoktu çünkü kayınvalidemgil bana hiiç bir eşya almamışlardı ve biz her şeyi sıfırdan yapmak için kredi çekmiştik..
o dönemde ağbim bi iş yeri açtı benide yanına aldı hem sistem oturana kadar yardım et hemde para biriktir tahliller için diye gecemi gündüzüme katıp 6 bin lira para biriktirdim onuda bilezik yaptım karlı olsun diye.eşimede söyledim kimse bilmesin diye..
o dönem kayınpederimin borçlu olduğu adam şıkıştırınca eşim babasına bizde bilezik var verelim demiş.
eşime kızdım her an hamile kalabilirim tahliller ne olcak baban o parayı ödeyemezse napıcaz felan filan hallederiz öder dedi durdu.aynı şeyi kayınvalidemede dedim durdum ama
derken hamile kaldım eşimi sıkıştırdım baban parayı versin diye ama nasıl verecek adam da para mı varki bugün konuşurum yarın konuşurum derken sonuç ne oldu pekii eee babamda paramı var nasıl versin oldu.
gittik tıpış tıpış kredi çektik borç üstüne borç ödedik.
ha onun üstüne eşim babasının başka bi borcunu kapatttı ,halende kredi kartını kapatıyor.
ha biz ne haldeyiz dersen çalıştığım için artık sürünmüyoruzkorkumdan altında alamıyorum.
dip notbileziklerin üstüne sürahi sürahi soğuk su içtim..
neyseki eşimi seviyorum iyi bir eş,iyi bir baba yoksa ne olurduk bilinmez
kızlar ben 1,5 yıl önce kayınpederime 2.500 tl borç verdim mecruben asla isteyerek değil
kendi altınımı bozdurdum verdim....şu anda hamileyim ve doğumuma 1 ay kaldı
her fırsatta kayınvalideme paramızın olmadığını ve babanın bize o parayı vermesi
gerektiğini söylüyorum ama verir inşallah diyip konuyu kapatıyor.eşimde söyledi babasına
halletcem demiş ama bu kadar zaman geçti hala tık yok...size sorum sizce ben ne yapmalıyım
diyelimki paramı vermediler nasıl bir tepki koymalıyım zaten aramız iyi değil hiç sevmiyorum onları
ama eşimin hatrına katlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?