Kayınpederimin bizi resimden kesmesi?

defnee87

Canım oğlummm...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
21
0
16
İstanbul
Hanımlar merhaba...

Ben evliyim, yakında 5 yaşına girecek bi oğlum var. Mutlu bi evliliğim ve çok mutlu bi yuvam var.

Eşimin ailesiyle de aram her zaman çok iyidir. Bu ayın başında kayınvalidemin doğum günüydü. Topluca bi resim çekildik. Resmin en sağında ben vardım, en sol köşesinde de eltim vardı. Dün oğlum orda olduğu için akşam oraya oğlumu almaya gittim sonra kayınpederimin telefonu masada dururken ekran resmi dikkatimi çekti. Resim o gün hep birlikte çekildiğimiz resimdi ama kayınpederim resmi en sağ köşesinden ve en sol köşesinden kırpıp o şekilde telefonuna ekran resmi yapmış. Yani eltimi ve beni resimden kesmiş. Resimde sadece kayınpederim, kayınvalidem, eşim ve eşimin erkek kardeşi kalmış.

Bizi neden resimden çıkarmış anlayamadım. Onlara henüz bişey söylemedim, eşim de şuanda işi dolayısıyla yurtdışında olduğu için döndüğünde ona soracağım fakat sinirlerim ister istemez çok bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Dünden beri düşünüyorum, bizi resimden neden kesti diye ama aklıma mantıklı hiçbi sebep gelmiyor. Eltim dünya tatlısı bi insandır, ne eltimin ne de benim kayınvalidemlerle hicbi problemimiz yoktur. Ama dün o resmi gördükten sonra çok bozuldum çok... Sizce ne yapmam gerekiyor? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:

Belki resim sığmamıştır, sağdan veya soldan kücültmesi gerekiyordur o da haksızlık etmemek icin ikinizi birden kesmiştir.

Simdi bu durum cok spesifik, siz kayınpederinize sormadan biz ne yapabiliriz ki? Ancak böyle sacmasapan varsayımlarda bulunabiliriz.

kaynanalardan sonra bıde kayınpederler cıktı basımıza eskıden kaynanalar naz yapardı baktılar gelınler basa cıkabılıyo kayınpederlerde destek ekıp geldıler hey buyuk Allahım sen bızı koru sen su koca koca ınsanlara akıl bızlerede dertsiz sabır ver Yarabbım (amin)

Yok hayır, resmin sığmama ihtimali yok. Eski telefonlardan olsa ben de sizin gibi resim sığmamıştır derdim ama resmin boyutu gayet yetiyor ekrana. Eşim dönsün ilk onunla konuşacağım, onunla konuşmadan hareket etmeye çekiniyorum açıkcası. Yine de sizlerden yardım almak istedim, bi nevi durumumu anlatınca belki gelen yorumlardan kısa bi süreliğine de olsa içim ferahlar diye.

allah aşkına böyle ufak tefek gereksiz şeylere takılmayın kendi kafanızda kurucağınıza sorun.bu kadar basit. yok yere hem kendinizi hem kocanızı gericeksiniz.resimlere takılacağınıza adamın size sevgi ve saygısına bakın

Gelinlerden ziyade belki sadece kendi cekirdek ailesini koymak istemiş olabilir. Ben sizin yerinizde olsam eşime de sormam. Haa eltimin durup benimki kesilseydi sorardım ama ikimizinki de yoksa sormam. Varsın öyle olsun, o resim sizin sevginizin ölcüsü değildir eminim

bende okuduğumda resmin sığmadığını düşündüm hem sağdan hem soldan kesmek için uğraşmamıştır bence..

diyelim ki resmin öyle olmasını istedi çok üzülecek bir durum yok can skıcı belki ama eşiniz değil sonuçta bunu yapan kayınpederınız..

hem eşinize anlatsanız ne yapacak ki...baba eşimin resmini niye kırptın diye ben olsam sorsam sahsen...

bir gün ilk defa görmüş gibi baba biz niye yokuz resimde kötü mü çıkmışız ki kırptın diye söyleyiverin içinizde kalmamış olur hem..

Ben de bir fotoğraftan makasla kesmiş sandım. Belki sadece çekirdek ailesini koymak istemiştir. Hani sadece sizi kesip eltiniz dursaydı anlardım. Kendi telefonuna koyduğu bir resim. Çok alınganlık yapmayın bence.

Benim bugüne kadar kv'den dolayı başım hiç ağrımadı allaha şükür. Evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da hep aynı oldu bana karşı.Sanırım kayınvalide konusunda şanslı olanlardanım ben :) Ama kayınpeder konusunda hala çok şaşkınım, neden böyle bişey yaptığını anlayamadım gerçekten. Amin canım aminn, allah hepimize her konuda sabır versin :)

Sevgisinden, saygısından bi şüphem yok sadece içimde bi burukluk oldu. Ortalığı boş yere germemek için kayınpederimle konuşmak istemiyorum, eşim de yurtdışında olduğu için arayıp böyle bi konuda rahatsız etmek istemiyorum. Bilmiyorum bu aralar hassasım, belki de gereksiz kuruntu yaptım...

çoğu telefon ekrana resmi olduğu gibi değil resmin ortasını alacak şekilde kırpıyor o yüzden bunda bir kasıt olduğunu bende düşünmüyorum. Belkide sadece kendilerinin olmasını istedi aileler ne kadar sevseler bile sonuçta dışardanız gelin ve damatlar olarak

Bunu çoğu telefon kendisi yapıyor, resmin orta bölümünü ekrana alıp kenarları otomatik olarak kırpıyor. Mesela benim eski telefonum öyleydi, resmin tamamını almazdı ekrana, sağ ve soldan kırpar ortayı yüklerdi... Öküz altında buzağı aramayın bence.

aynı şeyi yazmışız. evet çoğu telefon öyle gerçekten.

:) evet aynı şeyi yazmışız eski telefonum resmi olduğu gibi alıyordu ama bu sefer insanları görebilmek için büyüteç gerekiyordu ama yeni telefonum da dört yandan kırpıyor her telefonun özelliği başka yani bence de takılacak mevzu değil

canım bişey sorucam bazı telefonlarda sende bilirsin tel otomatik olarak ekrana göre resmi ayarlar vee resim normalde kırpılmamaış ama ekrana yerleştirildigi için kırpılmıss gibi görnuyor olabilirmi benim düşüncemm resmi galeriden açıp baktınmı gerçekden kırpılmışmı belki yalnış anlamış olabilirsin çünkü aranızda tek sorun yokmuşş iyisinizde bence böle de olabilir :) ama yinede sen bilirsn :)

Evet sadece çekirdek ailesini koymak istemiş olabilir, bu ihtimali ben de düşündüm ama içinde bizim olmadığımız, sırf kendi ailesiyle çekildiği bir resmi koysa tamam diyeceğim ama o resimde biz de varız ve bizi kırparak ayırması biraz içimi burktu. Zaten sevgisinden şüphem yok, sizin de dediğiniz gibi o resim sevgisinin ölçüsü değil kesinlikle, bunu çok iyi biliyorum. Alınganlığım üstümde sanırım bu aralar :))) Cevabınız için çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Amaaannnn ne var bunda dert edinicek Allah aşkına? Biz onları her yere koyuyor muyuz her yerde görmek istiyor muyuz ki adam telefonuna koysun

Son düzenleme:
gereksiz kuruntu yaptığın aşikar lütfen böyle anlamsız şeyleri kafanda farklı yorumlama ve kendini de yok yere üzme unutma kocanın babası senin de babandır güzel güzel geçin kocanı da hasretle bekle tez zamanda kocacığınla görüşür hasret giderirseniz inşallah

Çok teşekkür ederim, eşim işi dolayısıyla sürekli yurtdışı/şehirdışı gidip geliyor. Onun özlemi var sanırım içimde, sıkıntıdan dert olmayan şeyleri dert eder oldum kendime :) cevabınız için teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…