Hanımlar merhaba...
Ben evliyim, yakında 5 yaşına girecek bi oğlum var. Mutlu bi evliliğim ve çok mutlu bi yuvam var.
Eşimin ailesiyle de aram her zaman çok iyidir. Bu ayın başında kayınvalidemin doğum günüydü. Topluca bi resim çekildik. Resmin en sağında ben vardım, en sol köşesinde de eltim vardı. Dün oğlum orda olduğu için akşam oraya oğlumu almaya gittim sonra kayınpederimin telefonu masada dururken ekran resmi dikkatimi çekti. Resim o gün hep birlikte çekildiğimiz resimdi ama kayınpederim resmi en sağ köşesinden ve en sol köşesinden kırpıp o şekilde telefonuna ekran resmi yapmış. Yani eltimi ve beni resimden kesmiş. Resimde sadece kayınpederim, kayınvalidem, eşim ve eşimin erkek kardeşi kalmış.
Bizi neden resimden çıkarmış anlayamadım. Onlara henüz bişey söylemedim, eşim de şuanda işi dolayısıyla yurtdışında olduğu için döndüğünde ona soracağım fakat sinirlerim ister istemez çok bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Dünden beri düşünüyorum, bizi resimden neden kesti diye ama aklıma mantıklı hiçbi sebep gelmiyor. Eltim dünya tatlısı bi insandır, ne eltimin ne de benim kayınvalidemlerle hicbi problemimiz yoktur. Ama dün o resmi gördükten sonra çok bozuldum çok... Sizce ne yapmam gerekiyor? Fikirlerinize ihtiyacım var.