- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Belki resim sığmamıştır, sağdan veya soldan kücültmesi gerekiyordur o da haksızlık etmemek icin ikinizi birden kesmiştir.
Simdi bu durum cok spesifik, siz kayınpederinize sormadan biz ne yapabiliriz ki? Ancak böyle sacmasapan varsayımlarda bulunabiliriz.
Gelinlerden ziyade belki sadece kendi cekirdek ailesini koymak istemiş olabilir. Ben sizin yerinizde olsam eşime de sormam. Haa eltimin durup benimki kesilseydi sorardım ama ikimizinki de yoksa sormam. Varsın öyle olsun, o resim sizin sevginizin ölcüsü değildir eminim
canım bişey sorucam bazı telefonlarda sende bilirsin tel otomatik olarak ekrana göre resmi ayarlar vee resim normalde kırpılmamaış ama ekrana yerleştirildigi için kırpılmıss gibi görnuyor olabilirmi benim düşüncemm resmi galeriden açıp baktınmı gerçekden kırpılmışmı belki yalnış anlamış olabilirsin çünkü aranızda tek sorun yokmuşş iyisinizde bence böle de olabilir :) ama yinede sen bilirsn :)
Hayır telefonunu elime almadığım için inceleme fırsatım olmadı. Sadece ekran resmini gördüm :) belki de sizin dediğiniz gibi olmuştur, çünkü aramızda hiçbi sorun yok ben de o yüzden şaşırdım resimden kırpıldığımızı görünce :))))
Bence kendi karısı ve çocuklarıyla resmini koymak istemiş. Gelinler-damatlar ne kadar sevilse de her zaman insanın kendi eşi ve çocukları esas ailesi oluyor.
selam, bence kayınbabanız sadece çekirdek ailesinin ekranda olmasını istemiş, sorun yapılacak birşey değil, doğal bir şey, sevgiler
bence kesmek aklına bile gelmemiştir alıp bakamazsında mantıklı olann o ben yazılanları okumadan yorum yazdım zaten cogu kişi benım dedigim gibi demiş bence kesinliklee öledir canm :) sıkmaa canını yanii
Okuduğum an benim de bu iki seçenek geldi aklıma...Elmayra'ya katılıyorum.
canım resmi kırpmasan bile ekrana duvar kağıdı yaptığında telefon kendisi bir kısmını ekranda göstermeyebiliyor
sen telefondaki resmin galerideki haline bir baksana
kimse böyle birşeyi gözünüze sokar gibi yapmaz çünkü
canım resmi kırpmasan bile ekrana duvar kağıdı yaptığında telefon kendisi bir kısmını ekranda göstermeyebiliyor
sen telefondaki resmin galerideki haline bir baksana
kimse böyle birşeyi gözünüze sokar gibi yapmaz çünkü
Hanımlar merhaba...
Ben evliyim, yakında 5 yaşına girecek bi oğlum var. Mutlu bi evliliğim ve çok mutlu bi yuvam var.
Eşimin ailesiyle de aram her zaman çok iyidir. Bu ayın başında kayınvalidemin doğum günüydü. Topluca bi resim çekildik. Resmin en sağında ben vardım, en sol köşesinde de eltim vardı. Dün oğlum orda olduğu için akşam oraya oğlumu almaya gittim sonra kayınpederimin telefonu masada dururken ekran resmi dikkatimi çekti. Resim o gün hep birlikte çekildiğimiz resimdi ama kayınpederim resmi en sağ köşesinden ve en sol köşesinden kırpıp o şekilde telefonuna ekran resmi yapmış. Yani eltimi ve beni resimden kesmiş. Resimde sadece kayınpederim, kayınvalidem, eşim ve eşimin erkek kardeşi kalmış.
Bizi neden resimden çıkarmış anlayamadım. Onlara henüz bişey söylemedim, eşim de şuanda işi dolayısıyla yurtdışında olduğu için döndüğünde ona soracağım fakat sinirlerim ister istemez çok bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten. Dünden beri düşünüyorum, bizi resimden neden kesti diye ama aklıma mantıklı hiçbi sebep gelmiyor. Eltim dünya tatlısı bi insandır, ne eltimin ne de benim kayınvalidemlerle hicbi problemimiz yoktur. Ama dün o resmi gördükten sonra çok bozuldum çok... Sizce ne yapmam gerekiyor? Fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?