Kayınpederimin bizi resimden kesmesi?

Okuduğum an benim de bu iki seçenek geldi aklıma...
Elmayra'ya katılıyorum.

Bence kendi karısı ve çocuklarıyla resmini koymak istemiş. Gelinler-damatlar ne kadar sevilse de her zaman insanın kendi eşi ve çocukları esas ailesi oluyor.

selam, bence kayınbabanız sadece çekirdek ailesinin ekranda olmasını istemiş, sorun yapılacak birşey değil, doğal bir şey, sevgiler

Son düzenleme:

Hayır telefonunu elime almadığım için inceleme fırsatım olmadı. Sadece ekran resmini gördüm :) belki de sizin dediğiniz gibi olmuştur, çünkü aramızda hiçbi sorun yok ben de o yüzden şaşırdım resimden kırpıldığımızı görünce :))))

bence kesmek aklına bile gelmemiştir alıp bakamazsında mantıklı olann o ben yazılanları okumadan yorum yazdım zaten cogu kişi benım dedigim gibi demiş bence kesinliklee öledir canm :) sıkmaa canını yanii

Bence kendi karısı ve çocuklarıyla resmini koymak istemiş. Gelinler-damatlar ne kadar sevilse de her zaman insanın kendi eşi ve çocukları esas ailesi oluyor.

Haklısınız, biz ne kadar samimi olsakta ne kadar sevilsekte kendi eşi ve çocukları gibi olamayız hiçbir zaman. Bu herkes için geçerli. Çok teşekkürler yorumunuz için :)

selam, bence kayınbabanız sadece çekirdek ailesinin ekranda olmasını istemiş, sorun yapılacak birşey değil, doğal bir şey, sevgiler

Haklısınız, çok teşekkür ederim :)

canım resmi kırpmasan bile ekrana duvar kağıdı yaptığında telefon kendisi bir kısmını ekranda göstermeyebiliyor
sen telefondaki resmin galerideki haline bir baksana
kimse böyle birşeyi gözünüze sokar gibi yapmaz çünkü

bu arada niye özellikle bu resmi kullandı, başka resimler dururken demişsiniz, belki de en çok bu resmi beğendi pozları duruşları ifadeleri vs.

Iyi ki buraya yazmışım valla, yorumlarınız çok rahatlattı beni. Evet çoğu kişi sizin yaptığınız yorumları yaptı, çok sağolun çok teşekkür ederimm :)

Yüksek bi ihtimalle resmi ekrana duvar kağıdı yaptığında telefon kendiliğinden bizim olduğumuz kısımları yani yanları kesmiştir :)

Son düzenleme:

bu yoruma katılıyorum. bence de ekrana sığmadığı için otomatikmen kırpılmıştır.

Hiç üstünde durmaya bile değmez :) diyelim ki çok dokundu size konuşurken aaaa bizi kestiniz mi aşk olsun hayalinizdeki aile bumu fln dşyerek hem esprili hem sitemkar bi dille söyleyin :)

ben çok garip karşılamadım.. evli olsam toplu fotoğraf çekilsek, ben de annemle babamın olduğu tarafı koyarım. kayınpederimle kayınvalidemi koymam yani.

bence bilerek kesmiştir. ona göre aile kendi çekirdek ailesi demek ki.
ben de koymam masaüstüme ya da kapak fotoma. size nasıl davranılıyorsa aynı sekilde karşılık verin.
benim kayınvalidem ve kızkardesi hep bana buyuk gelinlerinin adıyla hitap eder. oğluyla kızının adını karıştırır. kız torunuyla,erkek torununun adını karıştırır. cunku kafada gruplama ''gelinler'', ''torunlar'', ''evlatlar'' ve ''damatlar'' seklinde. yani diyecegim şu, ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, sizler gelinsiniz, yani yabancı, yani fotoda olmasa da olandan....

Son düzenleme:
Ben de basilmis resimden makasla fala n kesti sandim.bunun icin mi cok sinirlisin?ekran resmi yapaken kucultmek gerekebiliyor biliyorsun.hem adil davranmis iki gelini de cikarmis resimden.kaldi ki sorunumuz yok diyorsun.sebep ne olabilir ki sor o zaman samimiyetinle.ama bosuna bu dusuncelerin.

Telefon ne kadar büyük olursa olsun arkaplana koyuldugu için ekrana yerleştiriliyor benim 10.1 inçlik tabletime bile sığmıyor parmağımı sağa kaydırıp yan ekrana geçtiğimde gözüküyor öyle deneyin kırpıp kırpmadıgını ancak bu şekil anlarsınız eğer görüntü aynen kalıyorsa kendisi kırpmıştır fakat siz gözüküyorsanız telefon yapmıştır :)

Resmi ortadan kırpamayacağına göre en kenarda olan kısımları kırpmıştır. Doğal olarak siz ve eltiniz güme gitmiştir...

Ben burada bir art niyet göremedim.. Bence sizde hemen sinrlenip kendinize etmeyin .. Açıkcası benim aklıma gelen tek şey enine doğru geniş olan resimleri tema olarak yaptığınızda sadece ekran boyutu kadar resim gösterir.. Onunla alakalı birşeydir.. Yoksa sanmyorum hangi baba telefonda resmi alacak kırpacak ekran teması yapacak...Bu derece teknik donanıma sahip bir baba var mı.. = ) Bence sıkmayın canınızı.. Uygun bir zamanda telefonu alın ekran görüntüsü yapılan resim dosyasına girin orada orjinali açtığınızda tam resim görünecektir oradan anlarsınız kesilip kesilmediğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…