Kayınpederimin durumu

Adamın kemikler kırık,ciger yırtık.Gelin sıkılmasın diye düsüncekler tabi o önemli fkfkdfdkfdk

Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Babası hep böyle kalmayacak ki zamanla daha rahat kalkacaktır ayağa ama kolay birşey atlatmamış,anlattıgıniz epey agir bir tablo,adam ölümden dönmüs,eşiniz destek olmali tabi ki. Bence cok yanlış bir kafadasınız,gitmese babasına birşey olsa kendini de sizi de affetmez eşiniz,bırakın babası toparlanana kadar kalsın,yardım etsin.
Altı bezlenmiyor tuvalete gitmesi icin yardım gerekiyor,gece kaldıramaz kayınvalideniz belkide o sebeple eşiniz kalıyor, birde aynı sokaktasinız,sizin bir ihtiyacınız,acil durumunuz olsa eşiniz hemen gelebilir.
Bu kadar bencil düşünmeyin.

Ikiz bebeklerim var tek başıma bakıyorum ,şu tek zor bebek lafı boş ortada keyfi bir durumda yok ,siz gidin eşinizin yanına sizden kimse birşey beklemiyor belli ,ya tamamen kasıtlı yapıyorsunuz sanki...

Pes artık. Adamın babası ciddi sakatlanmış. Hayatının en zor günlerinde onun yanında olalım demiş, olmamışsınız. Kendisi olmak istiyor ona dahi tahammül edemiyorsunuz.
Sanki evde 5 çocukla alevler içinde aç susuz perişan bırakmış da evde duramıyormuşsunuz.
Nasıl bir insansınız ya hu. Adam iyi sabrediyor size.
Anlayışsızlığın ötesinde kötü kalplilik yapıyorsunuz ve bu kadar kötü olduğunuzdan haberiniz bile yok.
Üstelik henüz birkaç gün olmuş.
Aylarca yıllarca bu durumda olup yardım etmesi gerekebilir.

Kendi başınıza veya çok sevdiğiniz birinin başına gelmedikçe anlamazsınız.

Ne oluyor bir tane çocukla yalnız kalınca?
Çocuğumuz olmasa, acaba dediğinizde haklılık payı olabilir mi diyeceğim ama, yok yani.
Ekstra bir durum yoksa gayet idare edilir bir süre.
Tek başına, küçük çocukla yalnız, sanki dağ başında kocası tarafından terk edilmiş.

Daha çok yeni bu ne sabırsızlık yahu, hiç mi düşmeyeceksiniz, hayat toz pembe değil hanımefendi. Çeşit çeşit dert var, Allah vermesin tabii ama var ve insanlar için.
Aylar sürecek diyip durmuşsunuz. Aylar sürmeyecek, adam birkaç güne lavaboya yürüyecek hale gelecek, sonraki süreç sürebilir ama şu lavabo olayına birkaç gün sabredebilirsiniz değil mi? Bu kadar katı olmak da......
Çıkın bir de siz gidin, hiç mi gitmiyorsunuz? Kayınvalide ile anlaşamıyorum ne demek, birlikte yaşayın diyen yok. Gidin bir gece de siz kalın, kadın hemen kavga edecek değil ya sizle.
Eşinize yazık vallahi.

Dua et tutup sizin evinize getirmemiş sizi zorlayıp ailemi istemiyorsun muamelesi yapmamış biraz daha anlayışlı olun empati kurun gittiği yer çok mu uzak em azından arada gündüzleri sizde gidin biraz neden ılımlı yaklaşmıyorsunuz sonuçta babası yani adamın

Bu karakterdeki birisi gidip ailesinin yanında birkaç gün kalamaz. Hem rahatını bozamaz hem de orda da sorun çıkarır.
Doğru ama rahatımiz elbet bozulacak benim annem babam zor durumda olsa eşim de yok gel bilmem ne dese çok büyük olay çıkar evlat olarak anne babamızın bu durumda yanında olmayacaksak hiç olmayalım daha iyi bir çocuğa da bakamayan doğurmasin ya cidden çok tuhaf bu ne naz niyaz

Ne kadar ayıp insan şunları yazmaya az biraz utanır.

Adam babasını gezdirmeye gitmemiş, yardıma muhtaç olan babasının bir kolu bir bacağı olmaya gitmiş, desteğe gitmiş.

İnsanlık bu kadar da ölmemeli ya. Az vicdan, az insanlık, azıcıkta olsa bir iyi niyet kırıntısı bulunmalı kalpte.

İşe girip çalışmak isteseniz koştur koştur yardım alıp, çocuğunuza baktıracak ilk kişi eşinizin ailesi olur ama ölümden dönülmüş bir konuda bu kadar kötü kalplilik, bu kadar bencillik çok fazla.

Kemik suyuna bir çorba yapıp götürseniz, prensesliğinize zeval gelmez korkmayın. Etme bulma dünyasıdır bu.

Allah gerçekten de herkesin kalbine göre versin. Yürekten diliyorum bunu.

Bencilsiniz, cogu konunuzda oldugu gibi

Ben de hep anlayisla yaklasiyorum ama cok zor oluyor
sizin göz sorununuz olunca herkes bana pervane olsun ama adamcağızın sağlık sorunu olunca hemen şikayettt.zaten diğer konunuzda da eğer bu üyeyse yorumum farklı olur yazmıştım.babası o babası sokakta ki bir adam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…