- 21 Ağustos 2015
- 31.942
- 96.970
- 598
- 38
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hicc yaBir de kayınvalide oğluyla rahat rahat tutup oturtur klozete,kaynıyla mi yapsın ne saçma.
Bu benBenimki gitse 1 sene kalsa
Evde keyfime bakarım
Ohh kafana gore takılmaca
Ay öyle demeyin, bazılari için kocalarınin başka yerde kalma düşüncesi bile korkunç.Kocam 3 gun EVden gitsede kafam dinlense diyenler likelasinsayimizi bilelim
Adamın kemikler kırık,ciger yırtık.Gelin sıkılmasın diye düsüncekler tabi o önemli fkfkdfdkfdkEşinizin başka kardeşi yok mu? Dönüşümlü gitseler daha iyi olur .Benim kayınvalide de hastalanmisti .Bütün düzenimiz alt üst olmustu.Kolay değil .Tek başına ,küçük cocukla yalnız.Siz de bir yakininizi yanınıza çağırın .Öyle bir imkan yok mu? Anne,kardeş ya da başka bir yakın.Size yardım eder hem sıkilmazsiniz.
Babası hep böyle kalmayacak ki zamanla daha rahat kalkacaktır ayağa ama kolay birşey atlatmamış,anlattıgıniz epey agir bir tablo,adam ölümden dönmüs,eşiniz destek olmali tabi ki. Bence cok yanlış bir kafadasınız,gitmese babasına birşey olsa kendini de sizi de affetmez eşiniz,bırakın babası toparlanana kadar kalsın,yardım etsin.Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
O zaman gistin kocasının peşine.. Hem gitmeyim hem de kocam kalsın bu ne bencillikAy öyle demeyin, bazılari için kocalarınin başka yerde kalma düşüncesi bile korkunç.
Koca koca diye ölecekler.
Bence sizde bir süre ailenizde kalın babasına yardım etmesi gerekiyor anlayışlı olmanız lazım küçük bir çocuk değilsiniz ki
Ne oluyor bir tane çocukla yalnız kalınca?Eşinizin başka kardeşi yok mu? Dönüşümlü gitseler daha iyi olur .Benim kayınvalide de hastalanmisti .Bütün düzenimiz alt üst olmustu.Kolay değil .Tek başına ,küçük cocukla yalnız.Siz de bir yakininizi yanınıza çağırın .Öyle bir imkan yok mu? Anne,kardeş ya da başka bir yakın.Size yardım eder hem sıkilmazsiniz.
Siz daha yüksek bi yerden atlarsınız kocanız eve dönmek zorunda kalabilir.
Doğru ama rahatımiz elbet bozulacak benim annem babam zor durumda olsa eşim de yok gel bilmem ne dese çok büyük olay çıkar evlat olarak anne babamızın bu durumda yanında olmayacaksak hiç olmayalım daha iyi bir çocuğa da bakamayan doğurmasin ya cidden çok tuhaf bu ne naz niyazBu karakterdeki birisi gidip ailesinin yanında birkaç gün kalamaz. Hem rahatını bozamaz hem de orda da sorun çıkarır.
Boşanın bence.Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Bencilsiniz, cogu konunuzda oldugu gibi11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
sizin göz sorununuz olunca herkes bana pervane olsun ama adamcağızın sağlık sorunu olunca hemen şikayettt.zaten diğer konunuzda da eğer bu üyeyse yorumum farklı olur yazmıştım.babası o babası sokakta ki bir adam değilBen de hep anlayisla yaklasiyorum ama cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?