- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
arkadaşlar, kadın belli ki bunalıp yazmış, yol yordam istemiş, peşin hüküm verip yargılamayalım, yazarken biraz daha empati lütfen..
ay gittim baktım 3 gün YB 5 gün servis demiş, baba daha 3. gün evde10 gün bile değil. Adam 11 gün önce kaza geçirmiş, 3 gün yoğun bakımda yatmış, en az üç gün de serviste yattıysa maksimum 5 gündür evde, oğlu da yanında.
“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu varay gittim baktım 3 gün YB 5 gün servis demiş, baba daha 3. gün evde
sanki kocası 3 senedir hasta bakıyor gibi
ki insan kendi anne-babasından bile bunalır ben kimsenin süper kahraman olması gerektiğini düşünmüyorum
ama hayat bu, şartlar böyle olmuş...adam zaten şartları zorlaştırmamak için uğraşan biri benim anladığım
-konu sahibini ben tanımıyordum bu konuya kadar-
fakat ameliyat olmuş adam izin almış
adam babasına gtimiş, "sen gelme tamam" demiş...
e daha ne yapsın ki?
Sizin şu an asıl düşünmeniz gereken işsizlik durumu bence, diğer mevzuda da eşiniz gerektiğinde sizin yanınızda olmuş sıra şimdi ailesine gelmiş ve kolay bir süreç değil tabikide evlat olarak destek olacak babasına ve evladı dururken başkasının yardım etmesi de beklenemez. Sizi zorlamadıktan sonra gelme gitme konusunda bırakın adam da babasına desteğini versin, evde eş olmadıktan sonra bebekle de kendinize göre her işinizi az çok yaparsınız en azından yemek bekleyen iş bekleyen kimse yok evde.. Ama benimde desteğe ihtiyacım var derseniz gündüz belirli bir saate kadar evde kalsın sizde o arada temizlik yemek ayarlayın sonra gitsin.Soracak olanlara yazayım eşim ben ameliyat olunca izin amışti ondan önce de karantina dolayısıyla gidememişti babasi kaza gecirip yine izin alınca isten cikardilar biraz da şu an issiz olmasından dolayı orada isi yok nasil olsa gelsin diye bakiyorlar demek ki yoksa illa ki biri ayarlanırdi bir üst katta kayinbabamin kardeşi yasiyor
Bende hiper metropum ağlamam lazım şimdi“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu varBakın miyop, M İ Y O P...
4.5 derece miyop gözlerim. Lensleri çıkarınca kör oluyorum hiç ağlamak aklıma gelmedi. Gideyim de bir köşede ağlayayım azıcık bu neden benim başıma geldi diyeBende hiper metropum ağlamam lazım şimdi
4 üstü miyop + astigmat + ben günün 12 saati mikroskop başında insandım“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu varBakın miyop, M İ Y O P...
Ay hatırladım. Ben de cevap verdiydim. Tek sorun gece sese gözlüksüz kalkınca çocuğun gözü açık mı kapalı mı anlayamıyorum demiştim“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu varBakın miyop, M İ Y O P...
Bendede 2,5 gözlük olmadan okumakta zorlanıyorum,hiç ağlamak akıma gelmedi benimde:))4.5 derece miyop gözlerim. Lensleri çıkarınca kör oluyorum hiç ağlamak aklıma gelmedi. Gideyim de bir köşede ağlayayım azıcık bu neden benim başıma geldi diye
2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim4.5 derece miyop gözlerim. Lensleri çıkarınca kör oluyorum hiç ağlamak aklıma gelmedi. Gideyim de bir köşede ağlayayım azıcık bu neden benim başıma geldi diye
Ben bennnnKocam 3 gun EVden gitsede kafam dinlense diyenler likelasinsayimizi bilelim
Vallahamıııı kaybettin2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim
Ay ne zor bi insansınız, geçen konuda da verilen önerilere durumunuzu abarta abarta yanaşmadınız adam yeni girdiği yerden yine izin alınca işinden olmuş. Aman canınız sıkılmasın da dünya yansa nolcak dimi?11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
Bosver onu bende anlamiyorum (miyop degilim)Ay hatırladım. Ben de cevap verdiydim. Tek sorun gece sese gözlüksüz kalkınca çocuğun gözü açık mı kapalı mı anlayamıyorum demiştim
Valla kaybettim. Sesi var kendi yok. Hemen o yaz sonu yaptirdim bu yaz rahatimVallahamıııı kaybettin
Kayınpeder ölümden dönmüş biraz idare edebilirsiniz. Bu kadar çıt kırıldım olmayın yahu. Adam böyle bir durumda kalmayacak da ne zaman kalacak ? 4 duvar arasında kaldım diyorsunuz da alın bebeğinizi cıkın dışarı . Eşiniz olmasa ne yapacaktınız ? Ya da gündüzleri gidin siz de akşamları dönersiniz evinize.11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
Çocukları da alsınKocam 3 gun EVden gitsede kafam dinlense diyenler likelasinsayimizi bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?