Kayınpederimin durumu

arkadaşlar, kadın belli ki bunalıp yazmış, yol yordam istemiş, peşin hüküm verip yargılamayalım, yazarken biraz daha empati lütfen..

Kendi yorumunuzla ilgilenin lütfen. Siz istediğinizi yazmakta özgürsünüz ben de öyle. Uyarıya ihtiyacım yok. Empati yaptım öyle yazdım zaten.

10 gün bile değil. Adam 11 gün önce kaza geçirmiş, 3 gün yoğun bakımda yatmış, en az üç gün de serviste yattıysa maksimum 5 gündür evde, oğlu da yanında.
ay gittim baktım 3 gün YB 5 gün servis demiş, baba daha 3. gün evde

sanki kocası 3 senedir hasta bakıyor gibi

ki insan kendi anne-babasından bile bunalır ben kimsenin süper kahraman olması gerektiğini düşünmüyorum
ama hayat bu, şartlar böyle olmuş...adam zaten şartları zorlaştırmamak için uğraşan biri benim anladığım

-konu sahibini ben tanımıyordum bu konuya kadar-

fakat ameliyat olmuş adam izin almış
adam babasına gtimiş, "sen gelme tamam" demiş...
e daha ne yapsın ki?

“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu var Bakın miyop, M İ Y O P...

Sizin şu an asıl düşünmeniz gereken işsizlik durumu bence, diğer mevzuda da eşiniz gerektiğinde sizin yanınızda olmuş sıra şimdi ailesine gelmiş ve kolay bir süreç değil tabikide evlat olarak destek olacak babasına ve evladı dururken başkasının yardım etmesi de beklenemez. Sizi zorlamadıktan sonra gelme gitme konusunda bırakın adam da babasına desteğini versin, evde eş olmadıktan sonra bebekle de kendinize göre her işinizi az çok yaparsınız en azından yemek bekleyen iş bekleyen kimse yok evde.. Ama benimde desteğe ihtiyacım var derseniz gündüz belirli bir saate kadar evde kalsın sizde o arada temizlik yemek ayarlayın sonra gitsin.

Eşin sana "birlikte kalalım" diye teklif etmiş, "hayır" diyen sensin. Şükret ki ne kadar anlayışlı bir eşin var. Seni zorlamamış, "tamam ben kalayım" demiş. Burda ikiye bölünen eşin farkında mısın? Serzenişte bulunacağına anlayış mı göstersen?

“Miyop olanlar hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz” diye ağladığı konusu var Bakın miyop, M İ Y O P...
4 üstü miyop + astigmat + ben günün 12 saati mikroskop başında insandım
ölmüşüm ağlayanım yokmuş demek

baktım ağlayanım yok, ameliyat oldum sonra :)

kısaca premses olmak böyle bir şey demek ki...

Ay hatırladım. Ben de cevap verdiydim. Tek sorun gece sese gözlüksüz kalkınca çocuğun gözü açık mı kapalı mı anlayamıyorum demiştim

4.5 derece miyop gözlerim. Lensleri çıkarınca kör oluyorum hiç ağlamak aklıma gelmedi. Gideyim de bir köşede ağlayayım azıcık bu neden benim başıma geldi diye
2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim

Ay ne zor bi insansınız, geçen konuda da verilen önerilere durumunuzu abarta abarta yanaşmadınız adam yeni girdiği yerden yine izin alınca işinden olmuş. Aman canınız sıkılmasın da dünya yansa nolcak dimi?

Kayınpeder ölümden dönmüş biraz idare edebilirsiniz. Bu kadar çıt kırıldım olmayın yahu. Adam böyle bir durumda kalmayacak da ne zaman kalacak ? 4 duvar arasında kaldım diyorsunuz da alın bebeğinizi cıkın dışarı . Eşiniz olmasa ne yapacaktınız ? Ya da gündüzleri gidin siz de akşamları dönersiniz evinize.

Cok gecmiş olsun..idare edin bence. Yakinsa bebek uyandikca siz gidin orada vakit gecirin sikilinca eve dınun. Esiniz gece gelse bile babasi gece tuvalete hitmek istese kim yardım edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…