- 11 Aralık 2018
- 41.990
- 260.912
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
ya benim babamın lazer ameliyat sonrası retinası yırtıldı, gözünü kaybetme riski vardı, acil tekrar ameliyata alındı, zor süreçler geçirdik falan. O yüzden biraz ürküyorum o işten. Dayanabileceğim yere kadar dayanayım diyorum.2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim
Tabi karısının yalnız sıkılması ve ev işlerini idare edememesi babasının ölümden dönmesinden ve yardımsız yürüyememesinden çok daha önemli...
Kocam tamı tamına 2 senedir (20 mart 2020’den beri) evden çalışıyor. Söyleyeceklerim bu kadarKocam 3 gun EVden gitsede kafam dinlense diyenler likelasinsayimizi bilelim
Nerdeymiş suyun içinemi girdi yoksa annnnee bakkkkk burdayım demiştirValla kaybettim. Sesi var kendi yok. Hemen o yaz sonu yaptirdim bu yaz rahatim
Eşimde emekli gerçide çalışıyor arada işe gitmesem mi diyorrr olmaz emekli mezara kadar çalışır diyommm sinir oluyorrÇocukları da alsın
Geçenlerde dedim valla. Ufaklık da sütten kesildi havanın güzel olduğu ilk haftasonuna ikisini de alıyorsun doğru ananın evine
Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildiNerdeymiş suyun içinemi girdi yoksa annnnee bakkkkk burdayım demiştir
Benki kvde kpderle mümkün mertebe mesafeli olan insanım.11 gün önce benim kayınpederim 2.kattan düştü 10 tane kaburga kemigi kırıldı akciğeri yırtıldı 3 gün yogun bakımda 5 gün normal serviste kaldı hayati tehlikesi yok Allaha şükür p.tesi günü eve çıktı doktor demiş ki belinde omurilikte bir sıkıntı yok yavaş yavas gitmek kaydıyla destekle lavabo ihtiyacına gidebilir bezlemenize gerek yok.K.validem sadece kendisi götüremiyor korse olmasina ragmen kayinpederim kendini toplayamıyor cok canı yanıyor bu yüzden eşimin de koluna girip yardım etmesi gerekiyor ikisi zor götürüyorlar diyebilirim.Esim bana bir süre annemlerde kalalım dedi ben de kabul etmedim kayınvalidemle anlaşamıyoruz çünkü eşime söyledim sonra tamam o zaman ben orada kalayım dedi.Orada kalıyor arada eve geliyor kızımızi seviyor gidiyor ayni sokaktayız zaten ama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ? Ya gitmesin demiyorum ama günde 10 dk esimi görmek de istemiyorum Cünkü bu süreç 10 15 gun degil aylar sürecek kolay iyilesmeyecek
O kadar etkiliyormu o miyo olayı..Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi
Kocamı yalnız bırakırsam aklı başkasına kayar diye düşünür bu tipler.Çok bencilsiniz.
Kaza olalı 11 gün olmuş, adam zaten 8 gün hastanede kalmış. 3 gün olmadı mı eve çıkalı? 3 gün için mi bu isyan?
Aynı durumu ailenizden biri yaşasa onu mu düşünürdünüz yoksa kocanızın can sıkıntısını mı?
Aynen oyle onda idare edip kayınvalidesinin gelmesine izin verseydi şimdi eşinin bir işi olacakti belki de. Çocukla kış günü ,bu işsizlikte işinden olur korkusu da yok kimsenin.Ay ne zor bi insansınız, geçen konuda da verilen önerilere durumunuzu abarta abarta yanaşmadınız adam yeni girdiği yerden yine izin alınca işinden olmuş. Aman canınız sıkılmasın da dünya yansa nolcak dimi?
Bide gitmesin demiyorm demis.Konu sahibi konuyu dışardan takip etme bence annen hasta olsaydı üç günde eşin eve gel ev temizleyemiyorum zor geliyor diye seni cagirsa naparsin ?
Allah askına kayınbabanın kardesi kac yasındadır?Kpderle 3-5 yas fark olsun?Adam nasıl kaldırsın etsin yani?Ogluna mı yakısır ilgilenmek kardesine mi?Nasıl bi akıl tutulması bu ya?Soracak olanlara yazayım eşim ben ameliyat olunca izin amışti ondan önce de karantina dolayısıyla gidememişti babasi kaza gecirip yine izin alınca isten cikardilar biraz da şu an issiz olmasından dolayı orada isi yok nasil olsa gelsin diye bakiyorlar demek ki yoksa illa ki biri ayarlanırdi bir üst katta kayinbabamin kardeşi yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?