Kayınpederimin durumu

2.5 miyop gozle denizin icinde burnumun dibinde ki cocugumu kaybedince gittim yaptirdim ben gozleri tavsiye ederim
ya benim babamın lazer ameliyat sonrası retinası yırtıldı, gözünü kaybetme riski vardı, acil tekrar ameliyata alındı, zor süreçler geçirdik falan. O yüzden biraz ürküyorum o işten. Dayanabileceğim yere kadar dayanayım diyorum.

Nerdeymiş suyun içinemi girdi yoksa annnnee bakkkkk burdayım demiştir
Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi

Benki kvde kpderle mümkün mertebe mesafeli olan insanım.
Ama saglık dedin mi orda durcan.Adam 2.kattan düsmüs,zorlanıyorlar belliki siz canımız sıkılıyor mu dediniz?
Bu durumda kendi evimi düsünmem ben gidr kalırım 1 hafta 10 gün neyse.Aylar sürecekse arada eve gelir bikac gün toparlar geri giderim
Gelince tutar bi kadın temizletirim evimi.Dip köse.
Yani bilemedim bence haksızsınız.
Adamın kemikleri kırılmıs ya.Siz esimi göremiyorm diyorsunuz

Iste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi
O kadar etkiliyormu o miyo olayı..
Birde kolluksuz olunca insan korkar tabi.

Kocamı yalnız bırakırsam aklı başkasına kayar diye düşünür bu tipler.

Aynı sokaktayız diyorsunuz eşinizi bir kaç ay daha sık kv ye giderek görebilirsiniz. Adamın durumu daha mühim şuan. Babası yani akşam gelse eve adam wc ye gitmeyecek mi? İşi de yokmuş zaten baksın yani babasına.

Aynen oyle onda idare edip kayınvalidesinin gelmesine izin verseydi şimdi eşinin bir işi olacakti belki de. Çocukla kış günü ,bu işsizlikte işinden olur korkusu da yok kimsenin.

Allah askına kayınbabanın kardesi kac yasındadır?Kpderle 3-5 yas fark olsun?Adam nasıl kaldırsın etsin yani?Ogluna mı yakısır ilgilenmek kardesine mi?Nasıl bi akıl tutulması bu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…