- 19 Şubat 2021
- 6.308
- 17.618
- 198
- 39
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Siz yine gözünüz bozukmuş ondan görmüyormuşsunuzIste 2 kulac otemdeymis. Bi yere gitmemis ama gormeyince gormuyorsun o benimle konusuyor ben duyuyorum cevap veriyorum ama gormuyorum. Bir de yeni ogrendi yuzmeyi kolluksuz. Cok panik olmustum. Anlatirken komik ama yasarken degildi
Aylar surmez maksimum 1 ayin sonunda kendi isini kendi gorebilir hale gelecektir. Bende yakin zamanda ameliyat oldum tuvalete kendim gidebiliyordum ama gelin bana sorun ne kadar canim yanıyordu, egilip uzanipta corabimi bile giyemiyordum. Bunu biraz daha anlayışlı olmaniz icin anlatıyorum. Aileniz buradaysa ailenizin yaninda kalabilirsiniz, annenizi sizinle kalmasi için cagirabilirsiniz, aksamlari siz kv evine kalmaya gidebilirsiniz vs vs sizin bircok alternatifiniz var ancak kayinpederinizin yok maalesef.Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Adam işsizliği düşünsün babasını düşünsün evi düşünsun çocuğu düşünsün sonunda kalpten gider rahat eder herkes herhaldeBide gitmesin demiyorm demis.Allah razı olsun yani bide diyeydin
Nasil okuyorsunuz ben gitmesin demiyorum tabii ki gidecek sorun edecek olsam bunu esim orada kalayim dediginde söylerdim sadece bu sürec aylar sürecek nasil olacak diyorum
Değil mi aslında kv ile arasını düzeltmek için çok da güzel bir fırsat geçmiş eline. Eşinin işsizliği bu krizde belki daha da sürecek, çalışmıyor da anladığım kadarıyla, hazır suyunu çekerse kim yardım edecek bize demeli insan.Aynen oyle onda idare edip kayınvalidesinin gelmesine izin verseydi şimdi eşinin bir işi olacakti belki de. Çocukla kış günü ,bu işsizlikte işinden olur korkusu da yok kimsenin.
Kocamı yalnız bırakırsam aklı başkasına kayar diye düşünür bu tipler.
Soru mu bu ? Hanımefendi zaten eşinizle gitmemekle yeterince anlayışsızlık etmişsiniz.. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta demeyi biliyorsunuz.. Uygulamaya gelince fos.. Çok ayıp , tamam anlıyorum kayınvalide ile anlaşamıyorsunuz ama yani kadın sizi dövecek değil herhalde biraz sabır değil mi.? Madem eşinize düşkünsünüz karısı olarak yanında desteğe gitseydiniz, gitmediğiniz gibi birde hala akşamları bari kal desem diyorsunuz.. Siz BARİ arada gitseniz yanına hem eşinizi görmeye hemde yardımcı olmaya sevaptır ya ne kaybedersiniz..?4 duvar arasında kaldik kar da yagdi ya eve tıkıldık canımız sıkıldı ben de daha yeni göz ameliyatı oldum anca toparladım esime gel artık akşamları bari kal desem anlayışsızlik mı etmis olurum ?
Siz şaka mısınız… Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. Sürekli uğraştığınız bilmediğimiz ne var?? Ev hanımısınız, çocuk bir tane… ama sizin çocuktan farkınız yok gördüğüm kadarıylaama sürekli bir seylerle tek basıma bas etmekten yoruldum kızım zor bir bebek zaten ev aldi basinı gidiyor yapamiyorum bir iş. 4 d
Millet 10 çocuğa birden bakiyor ben şahidim yaSiz şaka mısınız… Allah dağına göre kar veriyor gerçekten. Sürekli uğraştığınız bilmediğimiz ne var?? Ev hanımısınız, çocuk bir tane… ama sizin çocuktan farkınız yok gördüğüm kadarıyla
Bir de kayınvalide oğluyla rahat rahat tutup oturtur klozete,kaynıyla mi yapsın ne saçma.Allah askına kayınbabanın kardesi kac yasındadır?Kpderle 3-5 yas fark olsun?Adam nasıl kaldırsın etsin yani?Ogluna mı yakısır ilgilenmek kardesine mi?Nasıl bi akıl tutulması bu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?