kayınpederimin hareketleri

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
kayınpederim olacak şahıs polis bize geldiğinde çok marifetmiş gibi hava atacak ya belinden silahı çıkarıp 1,5 yaşındaki oğlumun eline veriyor bana doğru ateş et diyor kızdım ne yapıyosunuz vermeyin dedim hiç duymamazlıktan geliyor, ev alacaktık son anda içimize sinmedi diye vazgeçtik eşimi arayıp ne demek vazgeçtiniz ben senin yerinde olsam boşanırdım o kadından demiş geçen gün eşimle kavga ettik eşim gözüme yumruk attı kolumdan tutup evden attı polise gittim çocuğu babasına bırakıp bu bana sen ne biçim annesin ne vicdansızsın ne biçim insansın diye başladı bağırmaya kimse benim anneliğimi sorgulayamaz dedim başka hiçbirşey söylemedim sanki evi onlar alacak gibi beş kuruş hayırları yok evlendiğim günden beri para biriktiriyorum evimiz olsun diye çocuk olana kadar kombiyi açmadım para biriktireyimde ev sahibi olalım diye kötü birşey istemedim oturduğumuz ev kayınpederim evi çok eski ev yerler beton içine tadilatta yaptırmadı çocuk olana kadar kira aldılar bizden ya ben artık dayanamıyorum bıktım yeter ya boşanmak istiyorum çok mutsuzum (

Son düzenleyen: Moderatör:

"eşim gözüme yumruk attı" kısmından sonra bende film koptu zaten.
Boşanmak için daha geçerli bir sebep olamaz.
Dava süreci acilen başlamalı diyorum ben.

not:konu kayınpederden çok eşle ilgili olmalı içerik bakımından.

Son düzenleme:

Anlattiklarin cok korkunc canim ya : (
Bence hic de kötü bir anne degilsin, ne olmus cocugunu biraktiysan, yabanciya birakmadinya babasina biraktin, eminim yaninda götürsende laf söylerlerdi, ogluna kizacagina birde sana yükleniyor.
Esinde cok onlarin etkisinde kaliyor demek, siz basbasaykende seni hic dövermi, yoksa sirf ev meselesi yüzündenmi oldu? Gerci ne olursa olsun yapmamali, ama bizim türk erkekler masallah güclerini ancak öyle gösteriyorlar sIkIstIklari zaman : (
Bosansan kendi ayaklarinin üstünde durabilirmisin? Ailenin haberi varmi olanlardan?

Yahu ne insanlar var Allah askına.
Oğlu boşayınca sizi kına da yakacakmıymış kayınpederiniz.
Ayrıca yumruk atmak,evden atmak ne demek.
Sizin aileniz yok mu?
Sahip çıkmıyorlar mı?
Eşiniz nerden alıyor bu cesareti?
Ama işte bunu yapmayacağız hanımlar erkekleri düşünerek yerı gelıyor sogukta oturuyoruz yerı gelıyoruz bogazımızdan kısıyoruz sonuc ne oluyor ya aldatılmak,ya sıddet yada pişkin pişkin 'yeseydin ac kal dıyen oldu mu sana' lafları.
Allah ıslah etsın ne dıyeyım.

Allah kahretsin böyle insanciklarıı...insanların göğsünde merhamet kalmamış artık..Allah yardimcin olsun

senın asıl sorunun eşin kpyı boşver sen bu adamla yaşaya bılecekmısın böyle dolduraşa gelen onun kararını ver

ilk Söz.....'' Kadına şiddete HAYIR ''

içinde huzur olmadıktan sonra evin olmuş ne olur, olmamış ne olur...kira evi olsun yeter ki huzur olsun...

sabah sabah çok kötü oldum okuyunca artık böylelerine insan bile demek istemiyorum..
ev almayı falan bırak bir kenara canım biriktirdiğin paralarda kalsın çocugunun geleceği içi kullanırsın..
böyle eşe ne evi almaya çalışıyosun..
ne demek yumruk atmak evden atmak ilk önce aranızdaki problemleri halledin eşinizle en son iş k.pederinizin yaptıkları..
Allah kahretsin böyle erkek müsvettelerini inş..

bırak k.pederi falan sana yumruk atan eşini düşün önce..

bu ruh hastası aileden kurtulmaya bak..babası ne ki onun yetiştirdiği oğlu ne olsun?

boşanmak istiyorum demişsin ya,ben yuva kolay kurulmuyor çocuğun için sabret falan demeyeceğim..çocuğunun da bu aile de ruh sağlığı bozuk biçim de büyümesini istemiyorsan boşanmalısın zaten.

eşiniz sizi dövdü yaa dövdü hemde babasının gazına gelerek boşanın diyemem ama en azından hem eşinizle hemde kp aranıza mesafe koymalısınız
her zmn derim eşime o el bana kalktıgı an ananın evine yolların seni diye
rabbim herkese huzur mutluluk versin kp ve kvnin huzursuzluklarından korusun...

Kayınpederi filan geçin siz, 'yumruk'tan sonra diğer her şey önemsiz zaten. Yarın bir gün bir ana haber bülteninde kadın cinayeti haberine konu olursunuz şeytan kulağına kurşun, aman diyeyim, derhal boşanma dilekçenizi verip arkanıza bakmadan kaçmalısınız, kendiniz için değilse bile çocuğunuz için bunu yapmalısınız. Fırsatınız varsa bir kadın örgütüne de başvurabilirsiniz, hukuki olarak izlemeniz gereken yolları en iyi onlar anlatır, bu ülkede insanın anne-babasının bile veremediği desteği onlar verir kadına. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Babası ne olsunki oğluda aynıymış

Daha ne düşünüyorsunuz ki bir an önce ayrlmayı düşünün..

Yazık etmeyin kendinize vede evladınıza,böyle bir aile ortamında büyümesin sakın..

Üzerine zimmetli silahi bir baskasina, hem de 1,5 yasindaki bir bebege verdigine dair dilekce yazin verin savciliga. Hatta mümkünse cocugun elindeyken resmini cekin kanit olsun. Direk oraya gidiliyor mu yoksa önce karakola mi gidiliyor bilemedim simdi. Polis meslekdasinin yaptigini kapatabilir cünkü. Yumruk olayina gelince bende ipler kopardi. Yani dede siddete egilimli ve cocuga ates etmesini gösteriyor, baba annenin gözüne yumruk atiyor ve sokaga firlatiyor. Ne kadar huzursuz ve pis bir ortam. Siz de hala ev de ev diye tutturuyorsunuz. Yumruk sonrasi ne oldu? Cocuga bir daha silah vermesine nasil engel olacaksiniz?

eşinızın hareketlerınden sunu anlıyorum bu evlılık onun gozunde zaten bıtmıs.. bu sılah vermek nedırr kucucuk cocugaa .. tobe yarabbımm.. bence sızın ıcın bosanmak en ıyısı.

Böyle konuları okudukça hep şöyle dua eder oldum;Rabbim sen kimseyi kötüyle karşılaştırma...
Çok sorunlu bir evlilik..Bence sizin şu anda düşünmeniz gereken şey ne kayınpederiniz,ne almayı düşündüğünüz ev, nede başka bir şey..
Düşünmeniz gereken en önemli şeyi"eşinizin gözünüze attığı yumruğu"cümle arasında önemsiz bir şey gibi anlatıp geçmişsiniz.

allah belasını versdın oyle damın hamd olsun kayn pederım hasta olsam alır goturur hastaneye haplarımıda alır getırır allahım hAYIRLI INSANLARLA KARSILASTIRSINN.

aman allahım.
silahın içinde kurşun varmı pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…