olaya bak yaa sana şiddet uygulayan insan senin vicdanını sorguluyo, çünkü beklentisi şuydu sen çocuğum için katlanıyorum tarzı bi kadın olacaktın olmayınca saçmalamaya başlamış gerizekalı
Yaa şakası mı olur..ne demek çocuğun eline silah veriyor..inanamıyorum
Ayy böyle manyaklardan Allah korusun :26:
Anlamadığım bir anne baba nasıl böyle asalak gibi davranır, çocuklarının mutlulklarıını nasıl böyle önemsiz kılabliyorlar..hayret ediyorum
çok utanıyorum arkadaşlar bunları yazdığım için eşimde bende üniversite mezunuyuz eğitimli insan bunu yaparsa ne diyeyim eşim bana vurunca bende ona saldırdım elini yüzünü tırnaklarımı geçirdim altta kalmadım kötü birşey yaptım belki bilmiyorum şimdi eşim hiç olmadığı kadar iyi davranıyor defalarca özür diledi asla olmayacak dedi birdaha kendi ailesiyle görüşmeme kararı aldı kendide söyledi ne biçim ailem var dedi
çok utanıyorum arkadaşlar bunları yazdığım için eşimde bende üniversite mezunuyuz eğitimli insan bunu yaparsa ne diyeyim eşim bana vurunca bende ona saldırdım elini yüzünü tırnaklarımı geçirdim altta kalmadım kötü birşey yaptım belki bilmiyorum şimdi eşim hiç olmadığı kadar iyi davranıyor defalarca özür diledi asla olmayacak dedi birdaha kendi ailesiyle görüşmeme kararı aldı kendide söyledi ne biçim ailem var dedi