Kayınpederimin lafları...

Arkadaşım çok iyi anlıyorum seni bende az görüşüyorum ama o kadar mantıksız şeylerden evirip çevirip saçma konular üretiyor ki diken üstünde tutuyor eşimle beni giderken her seferinde stres oluyorum daraldım savaşmaktan

Bir çözüm bulabildin mi canım. Aynı durumdayız anlaşılan. Bende her görüşmemizde gardımı alıp, savaş kıyafetleri kuşanmaktan çok yoruldum.

Senede en fazla 2 defa geliyorlar. Ne kadar boş konuşursa konuşsunlar aldırma. Benim manyak kayınpederi 2 bilemedin 3 haftada bir görüyorum. Ne yapayım öleyim mi.

Senede 2 hafta yada ayda 2 hafta. Sürenin çok önemi yok arkadaşım. Sende geriliyorsun bende. Üzüldüm senin için hamileymişsinde. Umarım bir çare buluruz bu duruma. :(

Senede 2 hafta yada ayda 2 hafta. Sürenin çok önemi yok arkadaşım. Sende geriliyorsun bende. Üzüldüm senin için hamileymişsinde. Umarım bir çare buluruz bu duruma. :(
Boşver onları da görmezden gelicez.
Damarıma basarsa döverim :52:

Ah be canım koca senede bir hafta gördüğün insanlar. Bu kadar canını sıktığına değer mi? Ya aynı şehirde olsaydın. O zaman hep görüşmek durumunda kalıcaktın. Onlar anlatırken dinleme, başka şeyler düşün. Umrun bile olmasın. Eşine de hiç yansıtma. Eşinle aranı bozduğuna değmez çünkü.

Şu an için aynı şehirde yaşamıyoruz Liliport. Ancak ileride aynı evde yaşama ihtimalimizde var. 60-65 yaşında insanlar. Çeşitli hastalıkları olmasına rağmen sağlıklarına da çok dikkat etmiyorlar. Şu an hamile değilim anca ileride bebek sahibi olduğumuzda türlü bahanelerle bizde kalma olasılıkları çok yüksek. Şimdiye kadar eşime bahsetmedim bu durumlardan. Hiçbir şeyden haberi olmadığı, herşeyi güllük gülistanlık zannettiği için de onların istediği yaşam tarzını benimsemesi muhtemel. Şimdiden bazı şeylerin önünü alırsam o zamanları daha kolay atlatabileceğimizi düşünüyorum.

:D Valla sonunda onu da yaptıracaklar
Millet kayınvalidesinden dertli ben kayınpederden.Sen ikisinden de dertlisin :)))
Çok şükür kayınvalidem iyi.
Kayınpederimi görmeden kayınvalidemle görüşmek isterim ama mümkün olmuyor pek.

Millet kayınvalidesinden dertli ben kayınpederden.Sen ikisinden de dertlisin :)))
Çok şükür kayınvalidem iyi.
Kayınpederimi görmeden kayınvalidemle görüşmek isterim ama mümkün olmuyor pek.

Yani benim olay hakkaten acayip. Kadın olsaymış kaynanaların piri, şahı olurmuş. Lokmalarıma kadar sayıyor sağolsun :D

Yani benim olay hakkaten acayip. Kadın olsaymış kaynanaların piri, şahı olurmuş. Lokmalarıma kadar sayıyor sağolsun :D
Allahtan uzaksınız.
Burada çok dertliler var
Konuları oku şükredersin.
Kayınvalideleriyle beraber oturanlar var. Aslında onlara her yıl ödül vermek lazım:27:

Allahtan uzaksınız.
Burada çok dertliler var
Konuları oku şükredersin.
Kayınvalideleriyle beraber oturanlar var. Aslında onlara her yıl ödül vermek lazım:27:

Şimdilik uzaktayız bakalım. Gelecek neyi getirecek bilemiyorum. Akılları burada çünkü. Gel desem tası tarağı toparlayıp gelecekler.
Bencede ödülü hakediyorlar. :)

Aynı dertten bende müzdarip olduğumdan sizi çok iyi anladım. Benim de kayınpederim her konuda bilgili olmamı bekliyor . Örneğin perde mi diktirilecek ölçüyü neden perdeci alıyor birde üniversite bitirdiniz diyor birde herkesin içinde yapıp beni çıldırtıyor .

Aynı dertten bende müzdarip olduğumdan sizi çok iyi anladım. Benim de kayınpederim her konuda bilgili olmamı bekliyor . Örneğin perde mi diktirilecek ölçüyü neden perdeci alıyor birde üniversite bitirdiniz diyor birde herkesin içinde yapıp beni çıldırtıyor .

Noktası virgülüne kadar aynı adamdan bahsediyoruz :D Hem sorduğu soruya cevap vermemi bekliyor. Cevap verince de üste çıkma telaşı sarıyor. :D

Şimdilik uzaktayız bakalım. Gelecek neyi getirecek bilemiyorum. Akılları burada çünkü. Gel desem tası tarağı toparlayıp gelecekler.
Bencede ödülü hakediyorlar. :)
Gelebilecek durumdalarsa bebek olursa gelirler :/
Ne kadar uzak o kadar iyi :/

Noktası virgülüne kadar aynı adamdan bahsediyoruz :D Hem sorduğu soruya cevap vermemi bekliyor. Cevap verince de üste çıkma telaşı sarıyor. :D

İşte kendi eğitim seviyelerinin daha yüksek olduğunu kanıtlamaya çalışıyorlar , fakat bilmiyorlar ki öyle olsa böyle bir dertleri olmazdı:9:

Benim kp i tanısan seninkini öperdin valla :9:
İyi adam o iyi..
Evlendikten sonra iyi adam tanımım değişti yahu
:ssz:

aynı durum bizde de var. ilk zamanlar kırılıp eşimle paylaşıyordum
baktım o da 'şaka yaptı babam'' diyor,
bende adam yerine koymamayı tercih ettim.
ortamdan çıkıyorum duymamış gibi :ssz:

Şu an için aynı şehirde yaşamıyoruz Liliport. Ancak ileride aynı evde yaşama ihtimalimizde var. 60-65 yaşında insanlar. Çeşitli hastalıkları olmasına rağmen sağlıklarına da çok dikkat etmiyorlar. Şu an hamile değilim anca ileride bebek sahibi olduğumuzda türlü bahanelerle bizde kalma olasılıkları çok yüksek. Şimdiye kadar eşime bahsetmedim bu durumlardan. Hiçbir şeyden haberi olmadığı, herşeyi güllük gülistanlık zannettiği için de onların istediği yaşam tarzını benimsemesi muhtemel. Şimdiden bazı şeylerin önünü alırsam o zamanları daha kolay atlatabileceğimizi düşünüyorum.

Aynı evde yaşama ihtimaliniz olduğunu bilmiyordum canım. O zaman asla taviz verme. Çünkü aynı evde olunca birbirine kötü olmak kaçınılmaz. Bebeğin olduğunda gelseler sanki sana yardımları mı olucak. Bide kendilerine baktırıcaklar. Ne de olsa gelinsin ya. Öyle olduğunda da ya annemle rahat ediyorum deyip annenin yardımını alırsın, ya bir bakıca tutarsın. Ya da ben tek başıma almak istiyorum sorumluluğunu deyip yorgunluktan canın da çıksa katlanırsın. Başka yolu yok. Ev üstüne ev olmaz. Konu açıldığında yeri geldiğinde de bu konuyu eşine dile getirmekten hiç çekinme. Ayrıca eşin de aynı evde yaşama durumunu istemeyebilir. Çünkü artık kendi evinin düzenini kurmuş, birarada olsanız inanki ona da çok zor gelir. Ama tabikii de senin önlemini almanda fayda var.

Hic kimse esinin ailesinden memnun degildir aslinda hicbir insan bir diger insana 4+4 luk diyemez cunki her insanin elbette kusuru vardir...
buda onlarin kucuk bir kusuru olsun iyi yanlarini dusun onlara muhtac degilsiniz kendi ayaklariniz ustunde duruyorsunuz ve esinizle aranizda sorun yok ...
Benimde kayinbabamin laflari agirdir babamlari sever sayar ama dedemi hic sevmez dalgasini gecer dedemde ayni sekilde tmm insanin zoruna gidiyor ama 2 olgun insan ikisi birbirinin arkasindan konusmayi yakistiriyorsa benim karismam dogru olmaz zaten akrabalar
sizde sabredin ailenizden bahsetmetin esinizden bahsedin pozitif konusun belki biraz konusmalarina dikkat ederler

Back
X