Kayınpederimle yine tartıştık

imporatogrly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
951
2
0
Ankara

bilenler biliyordur eşim görevde olduğu için ailesiyle kaldığımı ve anlaşamadığımı....

en son kayınpeder kızıma düşde geber salak kız demişti ve ben bu ithamlardan hoşlanmadığımı kayınvalideme söylemiştim oda gitimiş

yok bana bunları söyledi benimle tartıştı halbuki tartışmadım ben sinirden bayıldım beni komşum ayıltı gibi söylemleride katarak ki hepsi numara

adamıda doldurmuş bana bir kinli azrail olsa canımı alacak...neyse yemek yenecek ben yukarıda saçımı kurutuyorum aşagıda bağırıyor yemek yiyoruz diye bende tamam baba dedi kendisi buna rağman çıktı yukarı neden yaz günü saçını kurutuyorsun

elektrik fazla geliyor dedi bende baba ne kadar elektirik yakar ki dedim oda sen mi ödüyorsun dedi...

bende dedim eşim ödesin dedi eşin parasızlıktan geberiyor gerizkağlı dedi bende düzgün konuşun dedim eşimde var merdivenlerde konuşuyoruz bi yandada aşağı iniyor...

sonra döndü bana ors... çocuğu senin ağz... sç..... gibi terbiyezce küfür etti bende bağırdım dedim terbiyeli ol eşimde susturdu aşağıya indirdi ne biçim konuşuyorsun böyle konuşmaya hakkın yok dedi sonra yok annenle tartışıyor neler yapıyor kadın onun yüzünden evden gitti dedi...

bende kızım öyle korktuki oda vardı nasıl ağlıyor kızımı sakinleşrirmeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor eşimi çağırdım yanımıza geldi sonra gidelim dedim annemlere

evde kimse yok fln gidemedik ertesi günde eşim dönmek zorunda dedi annenler gelene kadar burda kal dedi bana bende mecbur kabul ettim gidecek yerim yok

o gece öyle çok ağladım ki gözlerim şişti... şimdi sabrediyorum eşim giderken boşa oğlum git dilekçeyi ver bundan bişey olmaz senle aramızı açıyor dedi eşimde beni savundu benim eşimle aramda bi

problem yok niye boşayım dedim olsada biz hallderiz aramızda dedi... sen hatalıydın dedi ... idare edin birbiriniizi dedi 3 ay var gelmeme dedi...

sonra kayınvalidem kız kardeşini çağırmış o benimle konuşuor aramız iyi ya neyse eşim gitti kayınpederde gittii ben aşağı indim kayınvalidem kardeşine soruyor açmısın diye bende saat kaç olmuş birşey yememişim

bana hiç bir şey sormuyor ona rağman gittim anne uzatmayalım kırgınlık olmasın dedim oda hemen yumuşadı sarıldık barıştık ama kırgınım susucam bundan sonra inşalah gerçi susuyorumda

ama kayın pederle konuşmuyoruz aynı masada yemek yiyoruz ama sırf allah rızası için yaptım bunları birde eşim ve kızım için...
lütfen arkadaşlar konuşmaya ihtiyazım vardı yardımcı olurmusunz yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim ...

size nasıl küfereder ama ya kendi evinize gidin kalın yanlız kalamıyor musunuz? yoksa onlarlamı yaşıyorsunuz? çok sıkıntılı ben 1 ay kaldım kayınvalidemlerle bi sorun olmadığı halde çok sıkıntılıydı 3 ayda az değil kiiii nasıl idare edilir :97:

bir an önce git bence. tek başına kalamadığını yazmıştın önceki konuda, bence asıl korku filmi burada yaşanıyor. hap kadar çocuk da korkmuş üstelik. sen annesin, daha güçlü daha korkusuz olman lazım. zaten içinde o güç var. keşke biraz daha kendine güvensen.

Kendi eviniz yok mu canım? Normalde eşinin ailesiyle mi yaşıyorsunuz?

kendi evim vardı canım eşim göreve gideceği için 6 aylığına bizde dedik sonrada zaten tayini çıkacak paraya da

ihtiyacımız vardı dedik evi toplayım depaya kaldıralım (hemde eşim yalnız kalmamı istemedi ) 6 ay orda kalalım...

ama şimdiki aklım olsa kabul etmezdim kimse misafir felan dinlemiyor hoş bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama

tartışma oluyor malesef ...mesela en son mecbur olmadıkça konuşmama kararı aldık kayınvalide ile ama o surat asmalar

hiç yemek yapmamalar be insaf bende hamileyim arada tiksiniyorum yinede girip ben yapıyorum yapmasam giriyor mutfağa bir çeşit yemek yapıp koyuyor

çekiliyor... kızım var düzenli bir yemek alışkanlığı var mecbur yapıyorum...

ama onlar ne bekliyor benden gelsin yalakalık yapsın peşimizde koşsun ...

offf geçse şu üç ay dua edin bana lütfen sabırlı olayım hiç karşılık vermeyim susuyum hep...

annenler nerde onlara gitsen? kendileri yoksada kargo etsinler anahtarı git bari rahat rahat kal bunu sineye çekersen gerisi de gelir gibi... sinirlerin bozulucak hamile hamile ya

ben hiç bir sorunum olmamasına rağmen ailemin anahtarını aldım (bu evin kapısı sana hep açık der her zaman canım ailem), araba kullanmayı öğrendim (evler çok uzak ve her zaman otobüs dolmuş bulunmuyor). yanımda her zaman yol param vardır(sadece eş yüzünden değil, insanın başına ne geleceği belli olmaz düşüncesiyle mutlaka nakit tutarım.) bir sorun yok ama sorun olursa gidecek yerim, param ve gücüm olsun diye önlem aldım. umarım gerekmez ama gerekirse güçsüz olmamam lazım diye düşünürüm hep. en kötüsüne hazırlıklı olmaya çalışmalı insan. buna rağmen daha kötüsü olabilir, hiç bir şey garanti değil. ama yaptığın çok hatalı geliyor bana..

Bunca hakarete ,küfre karşı yine de o evdesiniz pess diyorum,başka birşey demiyorum.

canım mecbur kalıyorsan yani mecbursan gerçekten başka çıkış yolumuz yok annemde diyor evim küçük

taşınınca gel ne yapayım nereye gideyim mamaşımız tüm borcumuza gidiyor biz ev kurduk ama hepsini kendimiz yaptık...

2,000 lira verdi babası sadece keşke kaliteli almasaydım ucuz alsaydık 2 kanepe alsaydımda huzurum olsayaydı...

düşünemedik işte..

Ay hamilesin bi de. Ne vicdansız insanlar var ya hayatta.
Seni sevmiyorsa bile torununu da mı sevmiyor, bu kadar mı katı yürekli insanlar.
Valla canım kendi ailene gitmeyi dene bir de? Kardeşin falan yok mu onlara git.
Neresi olursa olsun burdan iyi olur bence.

eşiniz askeri personel mi?
keşke kendi evinizde kalmaya devam etseymişsiniz, çok zor böyle. yalnız kalsanız ne olacak yani? oturur sakin sakin çocuğunuzla kalırdınız,bu insanlarla muhattap olmak zor...eşyayı depoya bile koysanız masrafı oluyor. üstelik 3 kuruş birikecek diye sağlınızdan olacaksınız resmen. allah sabır versin.

bir önceki mesajımda unutmuşum asıl söyleyeceğim şeyi laf kalabalığında. ailende kalmalıydın,ailen evde olsa da olmasa da.. eşinin ailesiyle yüz göz olmamalıydın.

annene çektiklerini anlatıp, sığarız annem çok zordayım desen geri çevirmezdi herhalde. yanlış işler bunlar. şimdi geniş evde rahat mısın sanki.

Beraber yaşamayı kabul etmeden önce de kayınpederin böyle mi davranıyordu.Eğer öyleyse baştan kabul etmemeniz gerekiyordu.

gerçekten yerim yok gidecek bir annemler var onları evi çok küçük onlar zor sığıyor annem taşınacağız ondan sonra gel diyor inşallah taşınır da giderim onların yanına...

ağlamaktan bi tuhaf oldum öyle zor ki onunla aynı masada yemek yemek inancım olmasa var ya neler yapardım inancım sakinleştiriyor beni...

çatacak yer arıyor işte eşiyle iyisem o susturuyor eğer onla konuşmuyorsam sürekli beni şikayet edip üstüme salıyor kocasını be insaf ya artık ...

nasıl olsa gidecek yerim yok diye ama yine ben iyi olmaya çalışacağım lütfen arkadaşlar destek olun sabırlı olayım... susayım... herkes bir gün

ettiğinden utanacak etme bulma dünyası işte....

ah kardesim ya
allah sabir versin o insanlarida islah etsin.
annenin evi kucuk olsada gitmeliydin bence hem annen bukadar cektigin seyi biliyorda nasil evim kücük diyor sasirdim hemen seni cekip almaliydi esin dönene kadar orda kalmaliydin.

Beraber yaşamayı kabul etmeden önce de kayınpederin böyle mi davranıyordu.Eğer öyleyse baştan kabul etmemeniz gerekiyordu.

canım ilk evlendik eşimin ailesinin yanında kaldık eşim askere gidecekti gelince ayrılalım dedik...

ben tartışmalı bir ailede büyüdüm eşimle ilk zamanlar tartıştık çok hep ben hatalıydım onlarda eşimle tartışıyorum diye

beni istemediler başanmamızı hatta yeri geldi kayınvalidem bana modellik yaptığım için geçmişte orospu bile dedi...

çekimlere eşimle gidiyorduk halbuki evlenince bıraktım kötü birşey değil bu..

babası yeri geldi kolumdan tutup hamile halimle evlerinden atmaya kaktı ... bu gibi sorunlar yaşadık yine ben

ah ben allah rızası için küs olmayım eşimde mutlu olsun dedim yine gittim... azarlar beni susarım bazende susmam cevap veririm...

gecnin bir yarısı minicik kızımla evden bile kovdu bizde terk ettik ev tuttuk vs...

ama bu bir buçuk yılda tartışma olmadı bende olanları unuttum öyle bi huyum var kin duymuyorum kimseye...

dedim artık böyle bir şey olmaz o yüzden kalırım ailenle dedim... ve böyle oldu....

gerekirse mutfağa yer yatağı at, yine de git annende kal. anlat durumunu. kavga dövüş ne gerek var.

evet canım haklısın ama kendimden önce kızımın rahatını düşünüyorum burası rahat güzel bir evde oturuyorum park var hemen yanında ...

kızım burayı çok seviyor... annemler problemli tartışıyorlar babamla babamı aradım bana birdaha böyle şeyler anlatma dedi napıyım dedi kapattı anlıyor musunuz beni...

Size bu kelimeleri söyleyebilen bir adamla nasıl aynı evde yaşayabiliyoırsunuz.
Kaç gün oldu oraya gideli. Daha neler göreceksiniz. Bana küfreden bir adamın evinde kalmaktansa her olumsuz şarta rağmen annemin evinde kalmayı tercih ederim.
Eşinize de yazık. Bütün bunları bile bile sizi hâlâ orada tutabildiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…