- Konu Sahibi imporatogrly
-
bilenler biliyordur eşim görevde olduğu için ailesiyle kaldığımı ve anlaşamadığımı....
en son kayınpeder kızıma düşde geber salak kız demişti ve ben bu ithamlardan hoşlanmadığımı kayınvalideme söylemiştim oda gitimiş
yok bana bunları söyledi benimle tartıştı halbuki tartışmadım ben sinirden bayıldım beni komşum ayıltı gibi söylemleride katarak ki hepsi numara
adamıda doldurmuş bana bir kinli azrail olsa canımı alacak...neyse yemek yenecek ben yukarıda saçımı kurutuyorum aşagıda bağırıyor yemek yiyoruz diye bende tamam baba dedi kendisi buna rağman çıktı yukarı neden yaz günü saçını kurutuyorsun
elektrik fazla geliyor dedi bende baba ne kadar elektirik yakar ki dedim oda sen mi ödüyorsun dedi...
bende dedim eşim ödesin dedi eşin parasızlıktan geberiyor gerizkağlı dedi bende düzgün konuşun dedim eşimde var merdivenlerde konuşuyoruz bi yandada aşağı iniyor...
sonra döndü bana ors... çocuğu senin ağz... sç..... gibi terbiyezce küfür etti bende bağırdım dedim terbiyeli ol eşimde susturdu aşağıya indirdi ne biçim konuşuyorsun böyle konuşmaya hakkın yok dedi sonra yok annenle tartışıyor neler yapıyor kadın onun yüzünden evden gitti dedi...
bende kızım öyle korktuki oda vardı nasıl ağlıyor kızımı sakinleşrirmeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor eşimi çağırdım yanımıza geldi sonra gidelim dedim annemlere
evde kimse yok fln gidemedik ertesi günde eşim dönmek zorunda dedi annenler gelene kadar burda kal dedi bana bende mecbur kabul ettim gidecek yerim yok
o gece öyle çok ağladım ki gözlerim şişti... şimdi sabrediyorum eşim giderken boşa oğlum git dilekçeyi ver bundan bişey olmaz senle aramızı açıyor dedi eşimde beni savundu benim eşimle aramda bi
problem yok niye boşayım dedim olsada biz hallderiz aramızda dedi... sen hatalıydın dedi ... idare edin birbiriniizi dedi 3 ay var gelmeme dedi...
sonra kayınvalidem kız kardeşini çağırmış o benimle konuşuor aramız iyi ya neyse eşim gitti kayınpederde gittii ben aşağı indim kayınvalidem kardeşine soruyor açmısın diye bende saat kaç olmuş birşey yememişim
bana hiç bir şey sormuyor ona rağman gittim anne uzatmayalım kırgınlık olmasın dedim oda hemen yumuşadı sarıldık barıştık ama kırgınım susucam bundan sonra inşalah gerçi susuyorumda
ama kayın pederle konuşmuyoruz aynı masada yemek yiyoruz ama sırf allah rızası için yaptım bunları birde eşim ve kızım için...lütfen arkadaşlar konuşmaya ihtiyazım vardı yardımcı olurmusunz yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim ...
Kendi eviniz yok mu canım? Normalde eşinin ailesiyle mi yaşıyorsunuz?
kendi evim vardı canım eşim göreve gideceği için 6 aylığına bizde dedik sonrada zaten tayini çıkacak paraya da
ihtiyacımız vardı dedik evi toplayım depaya kaldıralım (hemde eşim yalnız kalmamı istemedi ) 6 ay orda kalalım...
ama şimdiki aklım olsa kabul etmezdim kimse misafir felan dinlemiyor hoş bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama
tartışma oluyor malesef ...mesela en son mecbur olmadıkça konuşmama kararı aldık kayınvalide ile ama o surat asmalar
hiç yemek yapmamalar be insaf bende hamileyim arada tiksiniyorum yinede girip ben yapıyorum yapmasam giriyor mutfağa bir çeşit yemek yapıp koyuyor
çekiliyor... kızım var düzenli bir yemek alışkanlığı var mecbur yapıyorum...
ama onlar ne bekliyor benden gelsin yalakalık yapsın peşimizde koşsun ...
offf geçse şu üç ay dua edin bana lütfen sabırlı olayım hiç karşılık vermeyim susuyum hep...
Bunca hakarete ,küfre karşı yine de o evdesiniz pess diyorum,başka birşey demiyorum.
kendi evim vardı canım eşim göreve gideceği için 6 aylığına bizde dedik sonrada zaten tayini çıkacak paraya da
ihtiyacımız vardı dedik evi toplayım depaya kaldıralım (hemde eşim yalnız kalmamı istemedi ) 6 ay orda kalalım...
ama şimdiki aklım olsa kabul etmezdim kimse misafir felan dinlemiyor hoş bende sütten çıkmış ak kaşık değilim ama
tartışma oluyor malesef ...mesela en son mecbur olmadıkça konuşmama kararı aldık kayınvalide ile ama o surat asmalar
hiç yemek yapmamalar be insaf bende hamileyim arada tiksiniyorum yinede girip ben yapıyorum yapmasam giriyor mutfağa bir çeşit yemek yapıp koyuyor
çekiliyor... kızım var düzenli bir yemek alışkanlığı var mecbur yapıyorum...
ama onlar ne bekliyor benden gelsin yalakalık yapsın peşimizde koşsun ...
offf geçse şu üç ay dua edin bana lütfen sabırlı olayım hiç karşılık vermeyim susuyum hep...
canım mecbur kalıyorsan yani mecbursan gerçekten başka çıkış yolumuz yok annemde diyor evim küçük
taşınınca gel ne yapayım nereye gideyim mamaşımız tüm borcumuza gidiyor biz ev kurduk ama hepsini kendimiz yaptık...
2,000 lira verdi babası sadece keşke kaliteli almasaydım ucuz alsaydık 2 kanepe alsaydımda huzurum olsayaydı...
düşünemedik işte..
Beraber yaşamayı kabul etmeden önce de kayınpederin böyle mi davranıyordu.Eğer öyleyse baştan kabul etmemeniz gerekiyordu.
gerekirse mutfağa yer yatağı at, yine de git annende kal. anlat durumunu. kavga dövüş ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?