- Konu Sahibi imporatogrly
-
ah kardesim ya
allah sabir versin o insanlarida islah etsin.
annenin evi kucuk olsada gitmeliydin bence hem annen bukadar cektigin seyi biliyorda nasil evim kücük diyor sasirdim hemen seni cekip almaliydi esin dönene kadar orda kalmaliydin.
bilenler biliyordur eşim görevde olduğu için ailesiyle kaldığımı ve anlaşamadığımı....
en son kayınpeder kızıma düşde geber salak kız demişti ve ben bu ithamlardan hoşlanmadığımı kayınvalideme söylemiştim oda gitimiş
yok bana bunları söyledi benimle tartıştı halbuki tartışmadım ben sinirden bayıldım beni komşum ayıltı gibi söylemleride katarak ki hepsi numara
adamıda doldurmuş bana bir kinli azrail olsa canımı alacak...neyse yemek yenecek ben yukarıda saçımı kurutuyorum aşagıda bağırıyor yemek yiyoruz diye bende tamam baba dedi kendisi buna rağman çıktı yukarı neden yaz günü saçını kurutuyorsun
elektrik fazla geliyor dedi bende baba ne kadar elektirik yakar ki dedim oda sen mi ödüyorsun dedi...
bende dedim eşim ödesin dedi eşin parasızlıktan geberiyor gerizkağlı dedi bende düzgün konuşun dedim eşimde var merdivenlerde konuşuyoruz bi yandada aşağı iniyor...
sonra döndü bana ors... çocuğu senin ağz... sç..... gibi terbiyezce küfür etti bende bağırdım dedim terbiyeli ol eşimde susturdu aşağıya indirdi ne biçim konuşuyorsun böyle konuşmaya hakkın yok dedi sonra yok annenle tartışıyor neler yapıyor kadın onun yüzünden evden gitti dedi...
bende kızım öyle korktuki oda vardı nasıl ağlıyor kızımı sakinleşrirmeye çalışıyorum ama nasıl ağlıyor eşimi çağırdım yanımıza geldi sonra gidelim dedim annemlere
evde kimse yok fln gidemedik ertesi günde eşim dönmek zorunda dedi annenler gelene kadar burda kal dedi bana bende mecbur kabul ettim gidecek yerim yok
o gece öyle çok ağladım ki gözlerim şişti... şimdi sabrediyorum eşim giderken boşa oğlum git dilekçeyi ver bundan bişey olmaz senle aramızı açıyor dedi eşimde beni savundu benim eşimle aramda bi
problem yok niye boşayım dedim olsada biz hallderiz aramızda dedi... sen hatalıydın dedi ... idare edin birbiriniizi dedi 3 ay var gelmeme dedi...
sonra kayınvalidem kız kardeşini çağırmış o benimle konuşuor aramız iyi ya neyse eşim gitti kayınpederde gittii ben aşağı indim kayınvalidem kardeşine soruyor açmısın diye bende saat kaç olmuş birşey yememişim
bana hiç bir şey sormuyor ona rağman gittim anne uzatmayalım kırgınlık olmasın dedim oda hemen yumuşadı sarıldık barıştık ama kırgınım susucam bundan sonra inşalah gerçi susuyorumda
ama kayın pederle konuşmuyoruz aynı masada yemek yiyoruz ama sırf allah rızası için yaptım bunları birde eşim ve kızım için...lütfen arkadaşlar konuşmaya ihtiyazım vardı yardımcı olurmusunz yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim ...
Size bu kelimeleri söyleyebilen bir adamla nasıl aynı evde yaşayabiliyoırsunuz.
Kaç gün oldu oraya gideli. Daha neler göreceksiniz. Bana küfreden bir adamın evinde kalmaktansa her olumsuz şarta rağmen annemin evinde kalmayı tercih ederim.
Eşinize de yazık. Bütün bunları bile bile sizi hâlâ orada tutabildiği için
bakalım canım cumartesi abim gelecek götürüyüm seni diyor annemlerle beraber yaşıyor bekar ...
şuan benim alltan almalarımla konuşuyoruz iyi gibi sedece kalbim çok kırılmış...
bu kadar hakareti duymaya zorunluluğunuzmu var biliyorum çeken bilir sizide orada tutan tutmak zorunda olan şeyler varAllah yardımcınız olsun ama arkadaşların dediği gibi mutfağa yer yatağı yapın ailenizin yanına gidin hiç yer olmazsa sandalyede yatın ailenize bu durumları anlatsanız herşey daha mı kötü olur yoksa korur kollarlar mı sizi?
canım ben neden korkuyorum biliyor musun annemle babam çok tartışan kavga eden insanlar şimdi burda eşimin ailesi hiç tartışmazlar yani kayınvalide hep alltan alır tartışmaz...
işte kızım orda üzülecek diye kalmak istemiyorum... hadi büyük bir ev olsa yine neyse ama hiç huzurları yok taşınıcaz diyor annem bekliyorum bende
sabırla...
canım 3 ayı geçti buraya gelip kalalı...
insan anne olunca kızı için fedakarlık yapıyor işte..
eşim istemiyor küs olmak yaşlı de geç diyor sen haklısın diyor ama napalım işte kanlı bıçaklı mı oluyum ...
allaha havale ediyorum sadece elimen bir şey gelmiyor annemi bekliyorum...gel derse oraya gidicem...
ahhh canım allah yardımcın olsun...durumun çok zor kendimi senin yerine koydumda kalbim sıkıştı yaşadıklarını düşünmek bile can sıkıcı...allah sabrını deniyor bence... sabret kaç aydır sabrediyorsun 3 ay daha sabret ....aldırma o manyak gerizekalı öküz insanlıktan nasibini almamış adamın sözlerine...çocuğunun kavga gürültü görmemesini istiyorsun ama ailendede durum pek farklı değil...hiç olmazsa bu kaldığın evde çocuğun eğlenebileceği bir yerler var....annenlere gittiğinde çocuk daha çok sıkılacak alıştığı ortamı arayacak...eşin gelene kadar hem çocuğun için hem kendin hemde eşin için sabredeceksin...kara gün kararıp kalmaz allah çektiğin sıkıntıların ecrini verir sana üzülme ....duyma kulaklarını tıka...görme gözlerini kapa yani evin içinde herkesle resmi ol fazla konuşma sorulana cevap ver geç ....allah yardımcın olsun canım sabırlı olmaktan başka çaren yok gibi görünüyor....
durumunuz içimi acıttı bunlara katlanmak zorunda olmanız ama alttan niye alıyorsunuz bu kadar hakarete susulmazki hele o küfürlere ver cevabını gitsin eşiniz niye yapma etme söylemne deyip çekiliyor kenara bunu hiç anlayamadım bakacaksın gelene kadar misafirin benim eşim bu küfürlerde ne diyemiyor mu ? birazda eşinizi takmıyorlar galiba çünkü sizi sevmiyo olabilrler ama oğlumun emaneti deyip sessiz kalmaları lazım sizin suskunluğunuzda ayrı bir durum verin cevabını çekinmeyin hayatınız boyunca kim söyledi size bu kadar hakaret küfür ?
saol canım allah razı olsun dediğin gibi sabırlı olmaktan başka çarem yok...
her sıkıntının sonunda bi rahatlık vardır... eşim çok sabırlı bende istemem ailesiyle kötü olsun zaten benim yüzümden...
babasına off demesini bile istemem kızmıyorum ben ona hani bi laf var ya ne kadar kötü olrsa olsaun anne babamıza of dememliyiz
işte ben of diyorum bir yerde uzak bana ama onun ailesi onu yetiştirmişler büyütmüşler ne yapayım asi olmasını istemem
bizimde yavrularımız var onlarda bize asi olmasınlar diye şuan eşimle sabrediyoruz...
söylediklerim yanlış anlaşılmasın yaşamak zorunda olmadığınız bir durum içerisindesiniz mecburen katlandığınızın farkındayım ama sizin yerinize üzerime vazife olmadan bende aynı hakaretleri ettim kayınpederinize
saol canım allah razı olsun dediğin gibi sabırlı olmaktan başka çarem yok...
her sıkıntının sonunda bi rahatlık vardır... eşim çok sabırlı bende istemem ailesiyle kötü olsun zaten benim yüzümden...
babasına off demesini bile istemem kızmıyorum ben ona hani bi laf var ya ne kadar kötü olrsa olsaun anne babamıza of dememliyiz
işte ben of diyorum bir yerde uzak bana ama onun ailesi onu yetiştirmişler büyütmüşler ne yapayım asi olmasını istemem
bizimde yavrularımız var onlarda bize asi olmasınlar diye şuan eşimle sabrediyoruz...
Size bu kelimeleri söyleyebilen bir adamla nasıl aynı evde yaşayabiliyoırsunuz.
Kaç gün oldu oraya gideli. Daha neler göreceksiniz. Bana küfreden bir adamın evinde kalmaktansa her olumsuz şarta rağmen annemin evinde kalmayı tercih ederim.
Eşinize de yazık. Bütün bunları bile bile sizi hâlâ orada tutabildiği için
bak işte dediğim gibi güzel rabbimin imtihanındasın...ne güzel düşüncelerin var...allah herşeyi senin güzel kalbine göre iyi niyetine göre verecektir inan...dua et allah kayınpederin olacak insan dışı varlığı ıslah etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?