Kayınpederimle yine tartıştık

bakalım canım cumartesi abim gelecek götürüyüm seni diyor annemlerle beraber yaşıyor bekar ...

şuan benim alltan almalarımla konuşuyoruz iyi gibi sedece kalbim çok kırılmış...

valla cnm sana bu sitede kimse yardım edemez cünkü hiç birimiz senin kadar sabırlı deilizz... şimdiye çoktan hakaret davası açtıydım senn yerinde olsam

canım 3 ayı geçti buraya gelip kalalı...

insan anne olunca kızı için fedakarlık yapıyor işte..

eşim istemiyor küs olmak yaşlı de geç diyor sen haklısın diyor ama napalım işte kanlı bıçaklı mı oluyum ...

allaha havale ediyorum sadece elimen bir şey gelmiyor annemi bekliyorum...gel derse oraya gidicem...

bu kadar hakareti duymaya zorunluluğunuzmu var biliyorum çeken bilir sizide orada tutan tutmak zorunda olan şeyler var Allah yardımcınız olsun ama arkadaşların dediği gibi mutfağa yer yatağı yapın ailenizin yanına gidin hiç yer olmazsa sandalyede yatın ailenize bu durumları anlatsanız herşey daha mı kötü olur yoksa korur kollarlar mı sizi?

kusura bakma ama onlar sana başından beri böyle davranıyorlarmış sonradan değişmemiş ki sen zaten baştan beri biliyormuşsun.nasıl orda kalmaya cesaret ettin aklım almıyor valla.

Bu hakaretlere katlandığın müddetçe devamı hep gelir.Nasıl olsa alttan alıyo diye düşündükleri için seni ezmeye devam edicekler.Bencede annene gidip orda kal senin için en iyisi bu.

canım ben neden korkuyorum biliyor musun annemle babam çok tartışan kavga eden insanlar şimdi burda eşimin ailesi hiç tartışmazlar yani kayınvalide hep alltan alır tartışmaz...

işte kızım orda üzülecek diye kalmak istemiyorum... hadi büyük bir ev olsa yine neyse ama hiç huzurları yok taşınıcaz diyor annem bekliyorum bende

sabırla...

ahhh canım allah yardımcın olsun...durumun çok zor kendimi senin yerine koydumda kalbim sıkıştı yaşadıklarını düşünmek bile can sıkıcı...allah sabrını deniyor bence... sabret kaç aydır sabrediyorsun 3 ay daha sabret ....aldırma o manyak gerizekalı öküz insanlıktan nasibini almamış adamın sözlerine...çocuğunun kavga gürültü görmemesini istiyorsun ama ailendede durum pek farklı değil...hiç olmazsa bu kaldığın evde çocuğun eğlenebileceği bir yerler var....annenlere gittiğinde çocuk daha çok sıkılacak alıştığı ortamı arayacak...eşin gelene kadar hem çocuğun için hem kendin hemde eşin için sabredeceksin...kara gün kararıp kalmaz allah çektiğin sıkıntıların ecrini verir sana üzülme ....duyma kulaklarını tıka...görme gözlerini kapa yani evin içinde herkesle resmi ol fazla konuşma sorulana cevap ver geç ....allah yardımcın olsun canım sabırlı olmaktan başka çaren yok gibi görünüyor....

Ama kayınvalidenlerde kaldıkça kızın sana edilen küfürleri duyuyor... Sizin o evdeki pozisyonunuz bence kızınız için daha ağır. Bence git ailenle kal. Orada daha huzurlu olacağınızı düşünüyorum.

durumunuz içimi acıttı bunlara katlanmak zorunda olmanız ama alttan niye alıyorsunuz bu kadar hakarete susulmazki hele o küfürlere ver cevabını gitsin eşiniz niye yapma etme söylemne deyip çekiliyor kenara bunu hiç anlayamadım bakacaksın gelene kadar misafirin benim eşim bu küfürlerde ne diyemiyor mu ? birazda eşinizi takmıyorlar galiba çünkü sizi sevmiyo olabilrler ama oğlumun emaneti deyip sessiz kalmaları lazım sizin suskunluğunuzda ayrı bir durum verin cevabını çekinmeyin hayatınız boyunca kim söyledi size bu kadar hakaret küfür ?

benim de kızım var. Dünya bir yana çocuklarım bir yana. Ama kızınız ne kadar korkmuş. Allah korusun daha kötülerini yaşarsanız eğer kızınızın ruh sağlığı daha da bozulur. 3 ayda bu derece haddini aşan bir adamdan herşey beklenir. Sinirlerine hakim olamıyor belli.
Kaçın o evden

saol canım allah razı olsun dediğin gibi sabırlı olmaktan başka çarem yok...

her sıkıntının sonunda bi rahatlık vardır... eşim çok sabırlı bende istemem ailesiyle kötü olsun zaten benim yüzümden...

babasına off demesini bile istemem kızmıyorum ben ona hani bi laf var ya ne kadar kötü olrsa olsaun anne babamıza of dememliyiz

işte ben of diyorum bir yerde uzak bana ama onun ailesi onu yetiştirmişler büyütmüşler ne yapayım asi olmasını istemem

bizimde yavrularımız var onlarda bize asi olmasınlar diye şuan eşimle sabrediyoruz...

söylediklerim yanlış anlaşılmasın yaşamak zorunda olmadığınız bir durum içerisindesiniz mecburen katlandığınızın farkındayım ama sizin yerinize üzerime vazife olmadan bende aynı hakaretleri ettim kayınpederinize

hiç kimse canım ... ilk kez burda böyle hakaretler duydum...

eşim konuştu babasıyla haksızsın dedi zaten daha ne yapsın allahtan hiç korkmayan insanlara...

bir insan bu kadar çirkinleşebiliyorsa o insanla kesinlikle uğraşılmaz daha kötüsünüde yapar....

Bu düşünceyle giderseniz daha çoook hakaretlere maruz kalırsınız..bir an önce gidin o evden.

Son düzenleme:

yaşıyorum malesef canım benimde hata var gittik en güzel eşyaları aldık ve borçlandık ...

şimdi maaaşımız ona gidiyor... dedik orda kalırız bişey olmaz çünkü burdan yine taşınmak zorundaydık tayinizim çıkıcak...

şimdiki aklım olsaydı inan 2 çekyat alırdım.. okadar... kendi evimde huzurla kalırdım.... bu bana ders oldu bende hatalıyım...

bak işte dediğim gibi güzel rabbimin imtihanındasın...ne güzel düşüncelerin var...allah herşeyi senin güzel kalbine göre iyi niyetine göre verecektir inan...dua et allah kayınpederin olacak insan dışı varlığı ıslah etsin...

Size yürekten katılıyorum. Şahsen istersem aç kalim annemin evinde kavga kıyamet kopsun yinede orda kalırım ama küfürleri işitmek zorunda kalmam. İki kuruş para biriktiriceksiniz diye o kadar hakareti çekmeniz çok yanlış ve bunu baştan beri bildiğiniz ve aynı şeyleri yaşayacağınızı bildiğiniz halde kusura bakmayın ama ben en büyük hatayı sizde ve en önemlisi eşinizde buluyorum.Nasıl çekersiniz aklım almıyor bir türlü parada biriktirmeyivereyim canım ama evimde temiz temiz oturayım...

amin çok saol canım.... bir tek çok istediğim bir şey var allah hiç kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…