Kayınpederimle yine tartıştık

Çok terbiyesizlik etmiş eşinin ailesi sen onlara emanetsin ama asıl kötü olan ailenin seni yanına almaması ne demek yer dar insan yerde yatar çocugunu alır yanına kimseye muhtaç etmez..

cumartesi abin geldiginde kesinlikle git onunla beraber
bukadar seye katlanmak zarunda degilsin 3 ay orda kalmissin 3 ayda ailenin yaninda kal.

o yastaki insanlar nasil kendine yakistiriyor seviyesiz seviyesiz davranmayi küfürlü konusmalari.
kizin kac yasinda:26:

eşin askermi git ya kalma orda eşinde saolsun nekadar destek olmuş karısına söylenen lafa bak ne çekiyosun 5 kuruş için bunlarıııı

ors... çocuğu senin ağz... sç..... dicek bana ve orda birde aynı sofraya oturup onu adam yerine koyucam haa....

Büyük müyük dinlemem,onun dediğinin 2 katı ağırlığında lafları sıralardım ona.Böyle bir şeyi nasıl kabul edersiniz?Nazi Kampı sanki...

Terbiyesizlik bu ya..siz nasıl hem annenize hem kendinize hakaret ettirirsiniz buna nasıl müsade edersiniz?
diyemedinizmi sensin o çocuğu diye....cinlerim tepeme çıktı şu lakayıklığa şu ezikliğe varoşluğa bak ya...

Nasıl bir savunma mekanizması geliştirdin sen arkadaşım? İkide bir benim de hatam var deyip duruyorsun... Kin tutmamak başka birsey hakarete cevap vermemek başka birşeydir.

Ayrıca hicbir hatanın karşılığı küfür olamaz! İnsanın kendi ailesi eşi bile küfredemez. Bu nasıl bir saygısızlıktır. Size söylenilenleri nasıl unutursunuz?

Kusura bakmayın biraz ağır olabilir ama gerçekleri söylemek zorundayım. Bir tane kızınız var, bütün paranız borca gidiyor, size ana avrat küfreden saygısızlarla yaşamak zorundasınız ama ikinci çocuğu da yapıyorsunuz! Hangi akla hizmete diyorsunuz Allah aşkına? Kızınızı annenize bırakıp iki kuruş para kazanıp bi oda bi sofa bi ev tutardınız, fazla eşyalarınızı da satardınız....

Aslında haklısınız hatanın en büyüğü sizde. Bu saygısızlılara paye veriyorsunuz... Eşimin tayini cıkacak, annemin evi kücük, yanlışlıkla hamile kaldım vs vs bunların hicbiri mazeret olamaz. Eşya insanın sırtına yük satar iki somya alırsın ne var bunda?

Off cok sinirlendim....

canım ben o konuda hatalı olduğumu değilde en başta 2 çekyat alıp evimde otursaydım daha huzurlu olurdum demek istedim..

bunu yapmadığım için birdaha tartışma olmaz diye bende bu hatayı yaptım onlarla kalmayı kabul ettim... hatalıyım derken bunu kastettim....

birde yanlışlıkla hamile kalmadım eşimle biz çok istedik.. tayinimiz şarka çıkacak orda kızım yalnız büyüsün istemedik ...

gelmesine 3 ay kala düşünüyorduk ve rabbim aratmadı kayınpederde sağolsun hamile olduğumu öğrenince dahada üstüme gelmeye başladı ...

hiç pişman değilim hamile kalmaktan şurda 3 ay daha çekerim yada annemlere giderim ... allah çok büyük

mağdur insanları yalnız bırakmaz o bana ne ettiyse kendi kızınada yaparlar etme bulma dünyası ...bekar şuanda görümcem

allah var istemem babasının günahının ona yüklenmesini inşallah allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu allaha havale...

canım benim ondan ne farkım kalırdı o zman o ettiğinden utansın... benim için sadece allaha havale... onun kadar çirkinleşemedim...,

Büyük müyük dinlemem,onun dediğinin 2 katı ağırlığında lafları sıralardım ona.Böyle bir şeyi nasıl kabul edersiniz?Nazi Kampı sanki...

mecbur kalınca göz görmüyo kulaklar sağır oluyor...heleki bi kızım varsa şuan parkta oynuyor... kayınvalideyle...

ors... çocuğu senin ağz... sç..... dicek bana ve orda birde aynı sofraya oturup onu adam yerine koyucam haa....

ne olur büyük konuşma ... allah hiç kimseyi hiç kimseye mecbur etmesin...

eşin askermi git ya kalma orda eşinde saolsun nekadar destek olmuş karısına söylenen lafa bak ne çekiyosun 5 kuruş için bunlarıııı

yok canım polis... o bana çok destek canım ama ne yapsın nede olsa anne baba....zaten dedi böyle birşey söylemeye hakkın yok diye...

19 aylık canım meleğim... bakalım canım kayınvalide gitme diyor alya buraya alıştı orda huzursuz olur diyor ama hayırlısı olsun...

Çok terbiyesizlik etmiş eşinin ailesi sen onlara emanetsin ama asıl kötü olan ailenin seni yanına almaması ne demek yer dar insan yerde yatar çocugunu alır yanına kimseye muhtaç etmez..

malesef canım öyle insan değil annem kendince haklı ama ne yapıyım annem sonuçta saygı duyuyorum istemezse ...

Sevgili kızım anladıgım kadarıyla eşini seviyorsun ve onca tahrige ragmen eşin senden yana çıkıyorsa onunda seni sevdigi aşikar. Sen susmakla en dogrusunu yapıyorsun kızım aslolan bir evliliği yıkmak degil onu kurtarmaktır. Üç aylık bir zaman dilimi kalmış eşinin gelmesine onun gelmesiyle nasılsa sorun kendiliginden çözülecek ve oradan ayrılacaksınız.

Ve zaman içinde sen bu susmalarının mükafatını görürsün emin ol kul bilmese hak bilir demişler. BU sabrın çaban yaşlılıgında sana deönecek emin olabilirsin... Sıkıldıgın zamanlarda eşinle gelecek güzel günleri düşün ve sabret ve unutma her kötü söz sadece sahibini düşürür seni degil.

çok teşekkür ederim ablacım yorumun için ne doğru söylüyorsun....

bende bilirdim onun ettiği küfürü etmeyi hakaret etmeyi benimde dilim var ama ondan ne farkım kalırdı....

benim anlatmak istediğim bu....ben 22 yaşındayım ve sabretmeyi öğreniyorum diyorum peygamber efendimiz güzel

ahlakının binde bir çeyreği olsa keşke... onu örnek olmaya çalışıyorum... çok zor aynı masada oturmak yemek yemek....

iştahım yok zaten ne yiyorum anlamıyorum bile sadece sabır diliyorum... dayanma gücü istiyorum...

beterin beteri vardır herşeye rağman çok çok şükrediyorum allahıma...

akşam akşam öyle sinirlerim bozuldu ki.....
kayınpederin sana küfrediyor (hem de ne küfür, pislik herif) ve hala o evdesin
İNANAMIYORUM!!!
annen ise başka bi alem
ne demek evim kücük taşininca gel!!!
insan kümeste yaşasa gene yavrusunu alir kanadının altına
seni nasıl hamile halinle onların eline bırakıyor??
hem de huzurunun olmadıgını bile bile...
ayyy mideme kramplar girdi....

Neyin sabrı anlayamadım.
Kızın sana yapılan hakaretleri duydukça normal kelimeler gibi kullanması seni endişelendirmiyor mu?
Her hakaretten sonraki huzursuzluğu karnındaki bebeğinin hissetmesi?
Herşeye rağmen senin normalmiş gibi hayatına devam etmen kayınpederin açısından kendini haklı görmesi ayrı bir olay....
Eşinin tüm bunlara rağmen sessiz kalmana sessiz kalması o ayrı bir şey...
Herşeyi bir kenara bırak ya senin gururun, kendine olan saygın...
Ailemin yanına gitmek daha beter diyorsan birşey diyemem ama bir de böyle düşün...
Kimse sana bunlara sabrettiğin için ödül vermeyecek, yada kırılan gururunu kazandırmayacak.

Sabrın sonu selamettır cnm
annende yuvandan soguma dıye oyle dıyordur
sabret ne kalmıs
efendımızn cektıgı sıkıntılardan daha mı beter bu
sukur beterın beterı var

allah yar ve yardımcın olsun

Koca koca insanlar... Bu yaşa kadar bişey olamadılarsa bu saatten sonra zor.

ben bu sabrımın mükafatını alacağımı düşünüyorum kimse vermesin karşılığını beni sadece allah bilsin mükafatlandırsın o bana yeter...

eşim sessiz kalmadı doğruca söyledi haksız olduğunu ve birdaha bu davranışları yapmamasını... ne yapsın babası

bir yerde saldırsınmı hakaretmi etsin o yapsa ben izin vermem bizimde çocuklarımız var yarın o babasına neyaparsa bizimkiklerde

bize yapacak ben bunun derdindeyim...kızım anlamıyor ne dediğini 19 aylık daha tabiki sesler yükselince korkuyor....

kızıma nasıl özen göstermiştim yanında asla tartışmazdık burda böyle oldu eve gidince yardım almayı düşünüyorum zaten ...

benim kendime olan saygım yerinde mecbur kaldın mı sen hiç kendimden önce düşünmem gereken kızım var burayı kayınvalidemi seviyor

ben çok üzülüyordum ama artık üzülmüyorum değmez karnımdaki bebeğimede yazık... herkes gün gelecek ettiğini bulacak ...

ve yaptıklarından utanacak... ben ettiğini bulmadan ölen birini görmedim bu dünya etme bulma dünyası....

napıyım hayatıma devam etmeyeyimde yaşlı deyip geçiyorum bir yerde gülmem gerek kızım için onla oynamam gerek...

ağlasam anca bana zarar kin duysam bana zarar intikam almak istesem yine bana zarar ben rabbime havale ettim...

benim kayinpederimde sürekli benimle kavgaya tutusmaya calisir, sacma sapan birseyler uydurur kavga edebilmek icin, ama küfür falan etmez, seviyeli kavga eder yani.
Senin kayinpederin birde agiza alinmayacak laflar kullanmis sana karsi, hemde o kücücük yavrunun yaninda. Yazik, yazik, cok yazik.
Ya gelinler kayinvalideyle anlasamaz, hadi deriz kadinlar arasi rekabet falan. Ama bir erkege, bir kayinpedere geliniyle tartismak bence hic ama hic yakismiyor. Cok ayip birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…