Kayınpederle yaşamak zorunda olmak

Ne güzel bir evlat olmuşsunuz maşallah. Üstüne yaşadığınız diğer acılar eklenmiş. Rabbim, hayatınızın bundan sonrasında hiç olmadığı kadar büyük mutluluklar yaşatsın size inşaallah. Ayrı zamanlarda da olsa benzerlerini yaşadım. Bu ikinci evliliğim benim de.

Uzgunum ama evlatlar anne babaya bakmak zorunda degil. Hele elin evladi hic degil. Babaniz bakilmak istiyosa biraz fedakarlik yapmali. Herkese aklina geleni yapip sonra bakmak istemiyosunuz demek de ne bileyim

İmkan var. Maaşı iyi, Evi iyi bir yerde falan ama sana evinde bakalım veya yakına gel ayrı evde otur desek bana bakmıyolar diyebilir. Benzer cümleleri çok duydum malesef

Uzgunum ama evlatlar anne babaya bakmak zorunda degil. Hele elin evladi hic degil. Babaniz bakilmak istiyosa biraz fedakarlik yapmali. Herkese aklina geleni yapip sonra bakmak istemiyosunuz demek de ne bileyim
Yani evlat olarak tabi ki elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız ama malesef yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar

Altlı üstlü oturma imkanınız yokmu. En doğrusu bence bu. Kendi alanı ayrı olursa göze batmaz. Gün içinde siz yemeği falan birlikte yersiniz onun katında hatta akşam yemeğinide eşiniz gelmeden babanızla yersiniz. Eşinizde geldiğinde kendi katınızda verirsiniz yemeğini siz isterseniz az az hem eşinizle hem babanızla yersiniz.. Çok yorgun hemen yatacak falan dersiniz bu şekilde hem babanız alınmaz hem eşiniz babanızla fazla içli dışlı olmaz ve göze batmaz. Bir pazar kahvaltısı beraber olur oda idare edilir zaten. Biraz size iş düşür bu konuda ama kafanız rahat olur. Babanızın da hugsuzluğu yalnızlığından bence ilgi olunca ve kendini yük görmeyince daha iyi olur gibi.

Bende hep onu istedim, aslında, dibimizde olsun ancak evi ayrı olsun. Eşimin birşey dediği yok ama mutlu değşl farkındayım ilerde patlarmı sorum olur mu, belki de olur. Burada hep kv veya kp ile yaşamak zorunda bırakılan kadınları okurduk. Şimdi bir bakıma, o zorunda bırakan kocaların konumuna düşünce bir de o açıdan herkesin fikrini, önerisini almak istedin. Hakıısnız, dediğiniz gibi bir çözüm yaratmak zorundayız. Teşekkür ederim

söyleyeceksiniz baba görünmen lazım diye
istemiyor mu?
Erenköy çok iyi bir hastane bu arada babanıza da tedavi iyi gelecektir.

Kaç yaşında babanız ?
Geçmiş olsun öncelikle
Bu durumda olsaydı ben de asla anne babamı bırakmak istemezdim
Yarın hepimiz yaşlanacağız
Eğer imkan varsa yakın bir yerden ev tutun hergün uğrarsınız.
Yoksa da mecburen bakacaksınız

söyleyeceksiniz baba görünmen lazım diye
istemiyor mu?
Erenköy çok iyi bir hastane bu arada babanıza da tedavi iyi gelecektir.
Karşıma alıp çok konuştum davranışları için. Ancak kendini haklı görüyor hep. Erenköy konusunda randevuyu aldım. Şimdlik sorun yok gidicez inşaallah.

Durumunuz varsa çift taraflı olarak bir bakıcı tutulabilir hem evinden kopmaz hemde daha rahat olur hem abla hem siz

Çok teşekkür ederim. 75 yaşında ancak 62 yaşından beri durum bu malesef. İmkan var da onu, ikna etmek zor. Ablama da saçma bir sebepten küstü. Şuan artık sadece bende kalıyor.

Durumunuz varsa çift taraflı olarak bir bakıcı tutulabilir hem evinden kopmaz hemde daha rahat olur hem abla hem siz

En sağlıklısı bu aslında. Çünkü iki halam alzheimer oldular ölmeden önce. Babamda da durum bu olursa sürekli yer değiştrmesi de ona iyi gelmeyecek çünkü.

Çok teşekkür ederim. 75 yaşında ancak 62 yaşından beri durum bu malesef. İmkan var da onu, ikna etmek zor. Ablama da saçma bir sebepten küstü. Şuan artık sadece bende kalıyor.
Zor yaşlılık
Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…