Kayınvalde vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iki defa doktora gittim ilki kontrol bile etmedi dıgerinde regli olduğum için bakamadı o yüzden sorunun ne olduğunu bilmiyoruz eşim benimle beraber muayene olmak istemedi yeni ikna ettim bakalım sorun ne 🤷‍♀️ Çok ilginç geldi bana normlde o haldede olsa bakılır benim gittiğim doktorlar çok iyi ilgilenmişlerdi kinderwunshcentrum a git cnm ultrasyonla bakmdan imknsız anlamaları zaten ayrıca eşinede bakılmsı önmli biz herkonuda beraber harekt ettik hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşlh

ana kuzusu erkekleri ben hiç düzeltemedim, burdaki ablalarım iyisini bilir onların tavsiyelerini dinle

Yaşımn genç olduğunu eşimle gitseydim muayene edeceklerini soylediler dediğim gibi eşimi zor ikna ettim bu arada ben fransada yaşıyorum Allah yardımcımiz olsun siz türkiyede mi tedavi görüyorsunuz🤔

Yaşımn genç olduğunu eşimle gitseydim muayene edeceklerini soylediler dediğim gibi eşimi zor ikna ettim bu arada ben fransada yaşıyorum Allah yardımcımiz olsun siz türkiyede mi tedavi görüyorsunuz🤔
Daha yeni başlıycam türkiyede almnyada başladım olmadı bnce türkiye daha gelişmiş bu konuda almnya daha geride

Slm kızlar 2.5 yıllık evliyim kocamı çok seviyorum çokta iyi anlaşıyoruz bi sorun yok tabi ailesi dışında benim çocuğum olmadı bende tüp bebk denemeye karar verdim e bunun içinde malum maddiyat gerekiyor ben çalışmıyorum tek maaş e böyle oluncada bnde tutumlu davranıp kenara para koymaya çalışıyorum ama malesef kayınvaldem bu duruma sevineceği yerde kendisindestek olması gerekn yerde bizden maddi beklntisi var e kocamda çok iyi niyetli hayır demiyor birde üstüne bana laf çakıyor delircem napmalıyım
Kocanında senin kadar isteklı olmadı gerekıyor.İsteklı degılse bence cocuk dogurma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X