Süreklilik arzetmediği ve sizin aileniz zor durumda oldugunda ,
onlara yardım ederken de mırın kırın etmediği sürece bence problem yok.
bence yardım etsin tuttugunuz altın olur diyecegim bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süreklilik arzetmediği ve sizin aileniz zor durumda oldugunda ,
onlara yardım ederken de mırın kırın etmediği sürece bence problem yok.
Günde 7paket sigara 8 liradan= 56 tl eder
56tl*30=1680 tl
Yemesi içmesi hariç
Sadece sigara paraları yaklaşık 1700 tl mı
Yemekle beraber bu rakam 2000i gecer
Bakkal borcu böyle bir rakam mı gercekten
Boyleyse eğer kizmakta haklısınız
Bir zahmet paraları yoksa 7 paket yani aylık 1700 liralık sigara icmesinler
Bence büyütülecek birşey yok, sizin anneniz sıkıntı çekse siz yardım etmek istemez misiniz? Bu tür şeyleri büyütmeyin evliliğinize zarar verirsiniz.kızlar bu konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim.. eşim, kayın validemin bakkal borcunu kapatmış tabi ben tepkimi gösterdim, kayın validem kirada ama aylığı var, birde bekar görümcem var çalışmıyor evde eşinden ayrıldı bir kızı var,sizce eşimin hala yardım etmesi ne kadar doğru ayrıca eşim ev kredisi de ödüyor..
sallama allaşkına yaaa...günde 7 paket sigara hangi eve girer.
3 paket sigarayı kim içebilir?
7 paketmiş.
kocana bakkal borcu kapattığı için kızacağına sen de çalış sen de eve katkıda bulun...görümcen de kadın sen de o çalışsın diyosun sen niye çalışmıyosun?
allah allah,senin kocansa onun da oğlu,hem de taş çatlasın 300-400 tldir bakkal borcu...
allah gönlüne göre versin...
dar gönüllülere geçim sıkıntısı versin.
size benimle böyle konuşma hakkını kim veriyor..ayrıca çalışmadığımı nerden biliyorsunn...terbiyesizliğin lüzumu yok..
ben kendime veriyorum böyle konuşma hakkını.çalışmadığınız belli oluyor küçük hesaplar yapışınızdan...
senin kocan onun oğlu...
oh helal olsun valla,müstehaktır gözü gönlü darlara.
benim bir akrabamda günde 2 buçuk paket sigara içiyor..
sallama yaa diye konuşmznız da hiç saygılı görünmüyor..
burada insanlar dertleşiyor, sohbet ediyor. doğdurudr veya yanlıştır saygılı olmak zorundadır herkez birbirine..
ayrıca kocası kadınınna bakmak zorundadır..
kuranda yazar kadın çalışmak zorunda değilidir.
Eğer bu verilen miktar sürekli ve coksa sizin temel ihtiyaclarınızın aksamasına sebep oluyorsa evet haklısınız.
Ama tam tersi bir durumsa kusura bakmayın bunca yıl emek vermişler anası 9 ay karnında taşımış. Ne olacakki..
Benim eşimin babası emekli olmasına ragmen her ay eşim maaşın iki katı para verir babasına hiçte gocunmam beni cocugumu magdur etmedikten sonra banane?( 2 tane kredi ödüyor olmamıza rağmen) Allah daha cok kazandırsın daha cok versin oda ailesine der gecerim. Onlar biliyormu hayır Allah bilsin yeter :)
anlaşılan sizde bir kayınvalidesiniz ve oğlunuza aynını yapıyorsunuz,ayrıca kayınpederim 3 paket kayınvaldem 2 paket görümcen 2 paket içiyor... asıl sizin yaptığı koca bir ayıp...
kızlar bu konu kafamı kurcalıyor, sizinle paylaşmak istedim..
eşim, kayın validemin bakkal borcunu kapatmış tabi ben tepkimi gösterdim,
kayın validem kirada ama aylığı var, birde bekar görümcem var çalışmıyor evde eşinden ayrıldı bir kızı var,
sizce eşimin hala yardım etmesi ne kadar doğru ayrıca eşim ev kredisi de ödüyor..
çok komik ya,kuranın neresinde yazıyor bu arada...
ben de çalışıp çalışmamakta kararsızım evlenince,ama eşimin ailesine yardımına da karışmam...
bu kadın kadın da görümcesi kaynanası kadın değilmi acaba?
niye onlar çalışsın da hanımefendi otursun...
ki annesinin daha çok hakkı var bu hanımın kocasının üstünde...
sallıyosa bi kişi sallama yaa diyebilirim...
herkese saygı duymak zorunda değilim ben aylar önce reddettim bunu.
duymuyorum saygı...
evde görümcen varsa birde cocuk varsa bence cok normal kapatması..
borc zaten para olmadıgı ıcın yapılır..
yapıldıysa yok demekkı...
eşin kredi ödüyorsa eşine güvenmelisin..
hatta hem kredıyı odeyıp hem sızın her ıstegınızı karsılayıp hemde aılesıne yardım edıyorsa gurur duymalısın...
hım baktınız sızın ıhtıyaclardan kısılıyor kredıyı odeyemedı eksık cıktı..
o zaman guzel bır dılle anlatmalısınız..
sizinle evlendi diye annesını ablasını önemsemesın mı yani?![]()