Kayınvaldeme bakmak istemiyorum

lotus87

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
203
121
323
Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum

Sizin bakma zorunluluğunuz yok ama eşiniz ilgilenmeli annesiyle tabikide. Ne hastaligi var kvnin ? Başka kardesler varsa dönüsümlü yardimci olsunlar

Ben de bakmazdım böyle biriyse hiçte umrumda olmazdı. Emek verene veririm. Size desteği olsa çocuğunuza faydası olsa o zaman bambaşka olurdu ama şu an bu durumda hayır. Vicdan da yapmazdım neye yapayım ki :) haketmiyor

İşte bu insanı delirtiyor. Bağa bak üzüm olsun yemeye yüzün olsun dimi.. iki gün sonrasını düşünerek hareket etmezsen istenmezsin tabi ki.. valla sonuna kadar hak verdim size..

Amaan kindar diyene çirkef diyene aayyynnneeennn öyleyim de geç. Ben eşim dahil artık benim hakkımdaki dusuncelerini umursamıyorum. Ben buyum.
İşime geldigi gibi davranıyorum. Bakmak istememekte çok haklısın. Sen bakma zaten. Hatta o günleri hatırlat kv'ye

Yanlış yapmıyorsunuz zamanında bu günleri düşünmesi lazımdı. Sonuçta siz el kızı oluyorsunuz bakmak zorunda değilsiniz. Benim kayınvalidemin ihtiyacı olursa ileride bakarım çünkü şuan kadın her işime koşuyor. Herşey karşılıklıdır. Evinizde ağırlamayın çok gerekliyse eşiniz gidip evinde annesine baksın

Bende bakmak istemezdim.

Ben bile sinirlendim eşimi de anasının evine postalardım.

Bakmak istememekte haklısınız.
Ben olsam bende bakmam.
Eşiniz kendisi baksın onun annesi neticede.

Sağlıklı olsa bile bakma zorunluluğunuz yok. Bakmakla yükümlü olan kişiler kendi çocukları ama ülkemizde gelinlerin üstüne kalır ve oğlum bakıyor olur.
Zamanında o sizin çocuğunuza bakmamış (bakmak zorunda değil) ama baksaydi belki o günleri hatırlar evinizde iyileşene kadar misafir ederdiniz.
Eşiniz annesinin yanına gidip baksın madem iyileşene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…