Sizin bakma zorunluluğunuz yok ama eşiniz ilgilenmeli annesiyle tabikide. Ne hastaligi var kvnin ? Başka kardesler varsa dönüsümlü yardimci olsunlarKayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
O zaman kendi bakicakİki kardeşi var ama onlar şehirdışında önemli bi rahatsızlığı yok sadece grip mide ağrısı oluyo tahlilleri var ama ne zaman hastaneye gelicek olsalar eşim bize gelin bizde kalın diyo ona çok sinirleniyorum
Bakma zorunluluğunuz yok zaten. Bi sebep olmasına bile gerek yok. Eşinize ben hem çalıştım hem çocuk büyüttüm şimdi de hasta mı bakacağım deyip konuyu kapatabilirsiniz.
Bende onu söyledim ve kavga ettik kindar oldum çirkef oldum 5 aylık bebeğimi karda kışta başkasının evine götürürken onlar çirkef olmadı ama ben oldum maalesefO zaman kendi bakicak
Ben de bakmazdım böyle biriyse hiçte umrumda olmazdı. Emek verene veririm. Size desteği olsa çocuğunuza faydası olsa o zaman bambaşka olurdu ama şu an bu durumda hayır. Vicdan da yapmazdım neye yapayım ki :) haketmiyorKayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
İşte bu insanı delirtiyor. Bağa bak üzüm olsun yemeye yüzün olsun dimi.. iki gün sonrasını düşünerek hareket etmezsen istenmezsin tabi ki.. valla sonuna kadar hak verdim size..Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Yanlış yapmıyorsunuz zamanında bu günleri düşünmesi lazımdı. Sonuçta siz el kızı oluyorsunuz bakmak zorunda değilsiniz. Benim kayınvalidemin ihtiyacı olursa ileride bakarım çünkü şuan kadın her işime koşuyor. Herşey karşılıklıdır. Evinizde ağırlamayın çok gerekliyse eşiniz gidip evinde annesine baksınKayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Bende bakmak istemezdim.Kayınvaldemle yıllarca altlı üstlü oturduk ve bana çok eziyet etti ben çalışırken çocugum oldu ve ben bakamam bakıcı bulun diyip bakmadı hatta eve kadın tutayım yemeği temizliği yapsın ama çocuğa yabancı bakmasın dedim kabul etmedi şimdi ayrı bi evdeyiz bu ara biraz rahatsız ve üst üste bize kalmaya geldi bende eşime tavır yaptım bi derdi varsa sen ilgilen benim içimden gelmiyo hizmet etmek dedim ve kavga ettik sizin düşüncenizi merak ediyorum yanlış mı yapıyorum içimden o eski günleri atamıyorum
Ben bile sinirlendim eşimi de anasının evine postalardım.İki kardeşi var ama onlar şehirdışında önemli bi rahatsızlığı yok sadece grip mide ağrısı oluyo tahlilleri var ama ne zaman hastaneye gelicek olsalar eşim bize gelin bizde kalın diyo ona çok sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?